„Jediným lékem na trápení duše je trápení těla,“ napsal moderátor Snídaně s Novou na Instagram k fotce, na níž je v posilovně a trápí své tělo zdviháním činky. Na rukou má naběhlé žíly, aby nikdo nemohl pochybovat o tom, jak je jeho břímě těžké. „Duše prý váží 21 gramů! Večer ještě florbal,“ dodal Říbal s tím, že už má splněno.

Více než jeho dřina ale většinu lidí zaujala jeho věta o trápení. „A jaké trápení duše máte?“ zeptal se kdosi z jeho příznivců v komentářích. Podobné dotazy se opakovaly, ale některým nakonec došlo, na co kolega Hanky Mašlíkové Reinders (35) narážel.

Samozřejmě na trapas, kterého se dopustil v pondělním díle novácké ranní show. Během reportáže o koních totiž došlo k technickým komplikacím, které Petra vytočily. Při odchodu ze záběru tak vybuchl a zařval: „Tohle prostě nejde, ty vole do pi*i!“

Jenže sprostá slova se dostala do vysílání a vzápětí se z výstupu moderátora stal hit internetu. Televize se již za chybu omluvila a stejně tak i sám moderátor. „Vážně mě to mrzí, taková slova běžně nepoužívám a divákům slibuji, že už ode mě nic takového neuslyší,“ kál se Petr.

Fotogalerie
30 fotografií