18. října 2017 • 23:10

Hloupé vyloučení! Piqué dal gól rukou a slavil, sudí mu fintu nespolkl

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gerard Piqué se opět dostal do centra dění. Tentokrát nebyly na vině jeho výkony, výroky na adresu hlavního rivala, Realu Madrid, či vyjádření k nezávilosti Katalánska. Stoper Barcelony se nechal hloupě vyloučit v utkání Ligy mistrů, když v závěru prvního poločasu vstřelil gól rukou.



Barcelona přivítala na Nou Campu řecký Olympiakos a už v 18. minutě šla do vedení, když Deulofeův centr nešťastně umístil do vlastní branky Nikolaou. Zdvojnásobit vedení mohl ve 42. minutě Gerard Piqué. Míč do sítě dostal, gól slavil, situace se ale rychle obrátila proti němu.

Třicetiletý zadák totiž trefy docílil rukou. Rozhodčímu sice ukazoval, že se míč odrazit od jeho boku, sudí ale jeho fintu prohlédl a udělil Katalánci žlutou kartu. A jelikož Piqué už jednu žlutou měl, musel místo gólových oslav neplánovaně pod sprchy. Šlo o první červenou kartu, kterou zkušený stoper v Lize mistrů dostal, a to ve svém 92. zápase v soutězi velkoklubů.

Barcelona i bez opory své zadní řady zápas zvládla, Olympiakos porazila 3:1. Bez Piquého se ale bude muset obejít v dalším zápase Ligy mistrů, kterým bude souboj s dalším favoritem skupiny D, Juventusem.

Vedle Piquého měl zápas Barcelony s Olympiakosem ještě jednoho smolaře. Mladý stoper Dimitrios Nikolaou si nejven vstřelil vlastní gól, faulem za žlutou kartu navíc zařídil Barceloně přímý kop, ze kterého Lionel Messi zvyšoval na 2:0. Řecký bek ale své chyby částečně odčinil, když v závěru zápasu snížil na 1:3 z pohledu řeckého týmu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud