Herečka, která kromě Pomády hrála také ve filmu Mezi námi děvčaty či seriálu Dobrá manželka, se v úterý objevila v americké ranní show Lorraine. Jenže diváci se více než na rozhovor s ní zaměřili na její vzhled a na internetu se začali hromadně podivovat, co se s ní stalo.

Začali dokonce spekulovat o tom, že její obličej se proměnil natolik, že se jistě jednalo o výsledek plastických operací. „Jsem šokovaná, jak Channing vypadá. Proč se všichni musí zaplétat s plastickými chirurgy?“ objevilo se v diskuzi na Twitteru. „Taková škoda že lidé mají pocit, že nedokážou prostě stárnout s elegancí,“ přizvukoval další uživatel.

Podle zahraničních odborníků je pravděpodobné, že herečka nějaké estetické úpravy podstoupila, nemuselo prý ale nutně jít o operace. Její plnější rty naznačují výplňové injekce a čelo bez vrásek zase napovídá, že si Stockard nechala do obličeje napíchat také botoxové injekce.

Ozvali se ale i tací, co představitelku Rizzo bránili a apelovali na ostatní, aby si uvědomili, že je herečce už přes sedmdesát let. „Jsem nejstarší žijící teenager,“ říká o sobě ostatně sama Stockard Channing a naráží tak na fakt, že v Pomádě si hrála dívku školou povinnou v době, kdy jí samotné už bylo přes třicet let.

Na slavný film už navíc nerada vzpomíná. „Je to tak dávno,“ uvedla v nedávném rozhovoru s tím, že ona sama Pomádu viděla jen dvakrát v životě, na premiéře a posléze o dvacet let později.

VIDEO: Nejrůznějším úpravám vzhledu se nebrání ani mnohé české herečky. Například Alice Bendová si nechala výplnit rty.

Video
Video se připravuje ...

Bendová se pořád omlazuje! Naschvál mladému přítelovi Kristýna Léblová, Lukáš Červený

 

 

Fotogalerie
21 fotografií