„Už přelézá přes ohrádku, dneska se poprvé vysoukal na druhý schod, takže s ním zažíváme divočinu a neustále musíme být ve střehu,“ promluvil hrdý tatínek Roman, který i s manželkou Míšou a synkem Kristiánek dorazil na křest komiksu o mateřství s názvem Malá máma.

„Je to děsně akční človíček,“ doplnil představitel lva Alexe v muzikálu Madagaskar s tím, že tuto vlastnost má zřejmě právě po rodičích. Jenže Kristiánkova živost jim jistě dává pořádně zabrat. Když si už vážně potřebují chvíli oddechnout, pustí dítěti televizi.

VIDEO: Muzikálová hvězda Michaela Tomešová: Pracuji, ale rodinu živí manžel!

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová hvězda Michaela Tomešová: Pracuji, ale rodinu živí manžel! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Sem tam se podívá i na animovanou pohádku v televizi, ovšem jen krátce, jako povyražení. Nechceme to vyloženě podporovat. Teď už si oblíbil i další aktivity,“ vysvětloval herec známý také z muzikálů Mauglí, Pomáda či Rent.

Vzhledem k tomu, že i Míša, kterou televizní diváci znají ze seriálů Ulice či Ordinace v růžové zahradě 2, se hudbě věnuje, mívá doma Kristiánek často soukromé koncerty. „Pozor, nejenže si prozpěvujeme, ale samozřejmě čteme pohádky, já si občas nějakou vymyslím, takže ho uměním zásobujeme průběžně. A viditelně a samozřejmě i slyšitelně se mu to zamlouvá,“ dodal s úsměvem Tomeš.

VIDEO: Michaela Tomešová má 7 měsíců po porodu podváhu! Hubne kojením

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová má 7 měsíců po porodu podváhu! Hubne kojením Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií