Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a skladatel Michal Hrůza představuje nový singl z alba Sám se sebou a rovnou i jeho obrazové ztvárnění. Klip k písni Polárka Hrůza natáčel na Špicberkách a ve městě Tromsø. „Být více než tisíc kilometrů za polárním kruhem, procházet se mezi divokými soby a mít nad hlavou polární zář a všechno to zaznamenat kamerou je asi nejsilnější zážitek, jaký jsem kdy zažil při natáčení videoklipu,“ říká Hrůza.

Video má i svou ženskou hrdinku, ztvárnila ji Jana Plodková, která zůstala v Praze. „Představuji ženu, která se ne a ne rozhodnout, jestli zůstat ve městě, kde žije, nebo vše opustit a vydat se na Špicberky,“ osvětluje děj klipu a motiv textu písně Plodková.

Klip režíroval Michal Budinský, jenž chtěl ‚zachytit kontrast mezi uniformní, konvenční a lidmi zaplavenou Prahou a divokými, bělostnými Špicberky, kde vám společnost dělají jen sobi, vítr, zeleně zářící nebe a vlastní myšlenky‘. Jak se mu to povedlo, se podívejte na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám