Český startup ProductBoard představil novou verzi své platformy, která se rázem stala TOP1 na ProductHunt

palan

Hubert Palán, CEO Productboardu

0Zobrazit komentáře

Český startup ProductBoard, který má za sebou loňskou investici ve výši 1,3 milionů dolarů od Index Ventures či českých fondů Reflex Capital a Credo Ventures, vstupuje do své další etapy a vydává aktualizaci celého produktu. Kromě nového designu webu a hlavních nástrojů jako takových je ovšem nově k dispozici také služba s názvem ProductBoard Portal.

Ta funguje na bázi sběru dat od stávajících uživatelů, které dohromady dávají přehled o tom, jaké funkce by si uživatelé na vašem projektu přáli. Ty je pak možné dále vyhodnocovat a zjistit, na které z nich je se nejlepší zaměřit jako první. Všem zákazníkům, kteří novou funkci navrhli, pak lze dát vědět, že se něco takového chystá nebo že je již spuštěno.

jackma

Přečtěte si takéAlibaba během 15 minut prodeje pokořila loňský obrat všech českých eshopů dohromadyAlibaba během 15 minut prodeje pokořila loňský obrat všech českých eshopů dohromady

ProductBoard Portal je přímo součástí balíčku služeb, které startup nabízí a souběžně se spuštěním se objevila aktualizovaná verze i mezi nejlepšími produkty na oblíbeném serveru Product Hunt, kde Productboard získal první místo v produktech dne.

ph1

ProductBoard se stal včera nejlepším produktem na portálu ProductHunt

Startup, založený Hubertem Palanem (CEO) a Danielem Hejlem (CTO) využívá již přes 600 platících firem, které platí v rozmezí 49 až 99 dolarů za uživatele na měsíc.

productboard2

Diskuze (0)

Novinka

Anonym

Productboard

Seznamte se se společností Productboard, důvěryhodným partnerem pro správu produktů.…

Klíčoví lidé

hubert

Hubert Palán

CEO