Tesla otevřela svůj dosud největší Supercharger s odpočívárnou, jídlem a dětským koutkem

teslasupercharger
0Zobrazit komentáře

Byla jen otázka času, kdy se klasické Superchargery, u kterých je nutno čekat minimálně desítky minut před dobitím Tesly, rozšíří na něco podobného, jako jsou benzínové stanice. To se nyní stalo realitou, když Tesla v kalifornském Kettlenman City otevřela největší americkou stanici Superchargeru vůbec, a která je navíc otevřena nonstop.

K dispozici je mimo množství nabíjecích stanic budova s posezením, prodejnou gadgetů z dílny Tesly, prodejem jídla a pití v automatech, dětským koutkem či zázemím pro zvířata a samozřejmě s WiFi. Při nabíjení si tak můžete konečně dát kafe, sednout si do křesla a dodělat potřebnou práci nebo vyřídit hovor.

pm

Přečtěte si takéPilulka.cz bratrů Martina a Petra Kasy představila mobilní aplikaci umožnující nákup léků z mobiluPilulka.cz bratrů Martina a Petra Kasy představila mobilní aplikaci umožnující nákup léků z mobilu

Na místě je tak kromě ochranky ještě barista / prodejce za pultem – nejedná se tedy o doručovací ani servisní centrum, ale o kompletně samostatný typ budov. V budoucnosti Tesla velmi pravděpodobně sortiment rozšíří a aktuálně vše bude sloužit pro otestování zájmu zákazníků.

t

Z našich zkušeností po několikadenním ježdění s Teslou a komunikaci s majiteli jde o věc, kterou si jednoznačně přálo větší množství zákazníků. Tesla tak začala na svém nejsilnějším trhu a bude místa pravděpodobně brzy rozšiřovat do dalších lokalit – kdy ovšem přijde na řadu první takový Supercharger v Evropě je ve hvězdách.

foto: Tesla

Diskuze (0)

Novinka

Anonym