Zemřel šéfredaktor Rádia Junior Petr Zettner, bylo mu 40 let

O víkendu tragicky zemřel Petr Zettner, šéfredaktor Rádia Junior, jedné ze stanic Českého rozhlasu. Bylo mu 40 let.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Zettner

Petr Zettner | Foto: Khalil Baalbaki | Zdroj: Český rozhlas

„Nepochybuji, že Petr bude nám všem chybět. Byl to nejen skvělý odborník a profesionál, ale také úžasný člověk, na jehož kamarádství se dalo za každých okolností spolehnout. Rádio Junior vedl od 1. září a měl s naší stanicí pro nejmenší posluchače velké plány,“ napsal v reakci na smutnou zprávu generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

„Byl nadšený do práce a plný nápadů. Je škoda, že své záměry již nebude moci uskutečnit. Věřím ale, že se to alespoň z části povede týmu Rádia Junior a že odkaz Petra Zettnera tak bude žít dál v našem vysílání," dodal.

Petr Zettner vystudoval Filozofickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci. Začínal jako zvukař na Rádiu Vysočina, poté pracoval na Rádiu Impuls i v České televizi.

V Českém rozhlase Zettner začínal na Vysočině v roce 2003 jako reportér, moderátor a později editor regionálního vysílání. Následně se věnoval spuštění nového Rádia Jihlava.

Do Českého rozhlasu se vrátil v roce 2010, kde postupně zastával funkci vedoucího redakce Radiožurnálu a analytika programu Plusu. Digitální a internetové Rádio Junior -  dětskou stanici Českého rozhlasu - vedl od září.

Andrea Trojková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme