Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tohle je prý nepřekonatelné zabezpečení do auta. Ještě žádné neukradli…

Martin Machala
Diskuze (49)
V dílnách české firmy VAM jsme se byli podívat na jedno hodně zajímavé zabezpečovací zařízení. Udělalo dojem.

Video se připravuje ...

Když se někdo může pochlubit statistikou, v níž figuruje osm tisíc aut s namontovaným zabezpečením a žádné dosud nikdo neukradl, dá se jeho sebevědomí pochopit. Celé se to jmenuje VAM R1 a velmi zjednodušeně řečeno se jedná o kombinaci elektronického a mechanického zabezpečení, v podstatě takový vychytanější imobilizér. Každá instalace do auta je přitom unikátní, zloději se tedy nemohou naučit, jaké systémy a obvody VAM R1 blokuje. Svoje auto tak nastartujete až poté, co do skrytého slotu zasunete krabičku velikosti normálního klíče od auta.

Však se podívejte na video, tam všechny informace najdete. Včetně ceny, která vás určitě překvapí.

Martin Machala
Diskuze (49)
18. 5. 2021 21:04
Re: Trochu předražený
Souhlasím s vámi… Já osobně do firemních aut objednával na spyexpert.cz, kde mě to vyšlo podstatně levněji a mám auta pod kontrolou.
22. 2. 2021 19:43
Sledování automobilu
Podívejte se na stránky Sherlogu, kde najdete poptávkový formulář. Necháte tam svoje údaje a ozvou se vám s konkrétním nejlepším řešením přímo pro vás. Já si platím balíček gold, kde je elektronická kniha jízd a kompletní zabezpečení auta. Garantují průměrnou dobu vyhledávání vozidla do 2 hodin, mají několik poboček a spolupracují i s policií.
21. 2. 2021 19:05
Sledování automobilu
Takže takhle máte auto zabezpečené a ještě k tomu máte i elektronickou knihu jízd? Kolik to stojí?
20. 2. 2021 15:58
Sledování automobilu
Gps už v dnešní době není moc spolehlivé zabezpečení, protože zloději jsou čím dál víc mazanější a tohle dokáží vyrušit, já to řešil s elektronickou knihou jízd. Dříve jsem měl ve firmě levná auta (bral jsem většinou fabie), teď už se nám víc daří a máme tam superby a A4. Proto jsem chtěl kvalitní zabezpečení a nechal jsem si ho udělat přes Sherlog, který má vlastní nezarušitelnou rádiovou síť.
19. 2. 2021 18:07
Sledování automobilu
Mám menší firmu, kde mám 14 zaměstnanců na 7 firemních aut. Potřeboval bych ta auta mít dobře zabezpečena. Díval jsem se po možnosti gps trackerů, ale pořád nevím, co se mi tak nejvíc vyplatí? Jednak bych chtěl mít přehled o pohybu aut, ale také je zabezpečit z hlediska krádeže, protože v autech převážíme drahé zboží.