Při nehodě osobního auta na Zlínsku se zranilo pět mladých lidí. Řidič vjel do příkopu

ČTK ČTK
Aktualizováno 10. 12. 2017 16:28
Podle policejního mluvčího v autě cestovalo pět lidí ve věku 18 a 19 let, šlo o tři mladíky a dvě dívky. Zranění utrpěli všichni. Dechová zkouška u řidiče byla negativní.
Ilustrační foto.
Ilustrační foto. | Foto: Thinkstock

Halenkovice - Pět lidí se zranilo při nehodě osobního auta značky Mercedes na Zlínsku. Nehoda se stala v sobotu večer u Halenkovic a všichni zranění, kteří skončili v nemocnici, pocházeli z okolí Otrokovic. O nehodě informoval mluvčí policie Vladislav Malcharczik. Její okolnosti se stále vyšetřují. 

"Zdravotníci byli na místě nehody ještě před hasiči. Všech pět osob z Mercedesu bylo venku z auta. Hasiči zajistili místo nehody. Následně pomohli s transportem zraněných do sanitky," uvedl mluvčí zlínských hasičů Roman Žemlička.

Podle Malcharczika v autě cestovalo pět lidí ve věku 18 a 19 let, šlo o tři mladíky a dvě dívky. Zranění utrpěli všichni. Při čekání na příjezd dopravní policie se stav jednoho mladého muže začal zhoršovat. "Byl proto přivolán další sanitní vůz, který muže a také jeho kamaráda převezl k dalšímu vyšetření do nemocnice," doplnil Žemlička. Podle něj byli do nemocnice převezeni čtyři cestující.

Dechová zkouška u řidiče byla negativní. "Vozidlo při průjezdu levotočivou zatáčkou vyjelo vpravo do silničního příkopu. Zde narazilo do betonového propustku. Následovalo přetočení vozidla přes střechu, kdy svou pouť ukončilo na komunikaci a opět na kolech," popsal mluvčí. Škoda na autě činí 50 tisíc korun. 

 

Právě se děje

Další zprávy