„Já jsem tam přijela na dovolenou. Byl tam pán na pláži, měl takové vytahané plavky, kapala mu voda ze zadku. Byl hrozný, vypadal jak Gérard Depardieu, já jsem se zamilovala a už jsem tam zůstala,“ vyprávěla Helena v pořadu Show Jana Krause s tím, jak v Řecku poznala svého někdejšího partnera, který byl podle jejích slov tlustý a obyčejný. Přesto to mezi nimi zajiskřilo.

Blondýnka si proto dovolenou prodloužila na neurčito a začala žít ve vesnici pod Olympem. I když Řekové bývají velmi temperamentní, ve vztahu se to prý neprojevovalo. „My jsme se moc nehádali. Já jsem teda řvala, ale on se nehádal,“ líčila Zeťová. Jenže pak ji muž podvedl a byl konec. „Fakt nesnesu nevěru, i když je to klišé. Ale to pak není potřeba vybouchnout, to už rovnou zabíjím,“ vysvětlila nevlastní dcera Leška Semelky (71).

K úletům prý stačilo, aby na chvíli odjela za prací zpět do vlasti. „Když jsem třeba odjela do Čech na koncerty a nebyla jsem tam třeba 14 dní, tak on měl důvod, že jsem tam nebyla, a on to nevydržel.“ Dokonce prý stačily i pouhé dva dny nepřítomnosti.

Posléze si pak zpěvačka na jihu našla ještě dvě lásky, rovněž prý zvláštní typy. „Já jsem tam měla tři, já jsem tam osmnáct let!“ vysvětlovala a Krause tím poměrně zaskočila. Nejdelší vztah prý trval sedm let, další šest a pět let. Zatímco poprvé se zamilovala do plavčíka, další dva Řekové prý byli barmani. „Chodila jsem jenom k moři a do baru,“ vtipkovala s tím, že v cizině se jí žilo velmi dobře, když se tam jen bavila a nepracovala.

Nakonec ale zůstala na ocet, jelikož láska vyprchala. „Oni se všichni tři kupodivu postupem let stávali takovými mými bratry,“ vysvětlovala v Show Jana Krause. Možná i díky rozchodu na čas přesídlila zpět do Čech. Je tu již od května a po Novém roce chystá vydat novou desku. Užívala si zde také přírody, lesů a rybníků, chodila na houby. Přesto tu zakotvit natrvalo nehodlá a Řecko už má za svůj druhý domov.    

VIDEO: V roce 2011 o řeckém příteli mlžila...

Video
Video se připravuje ...

Helena Zeťová pokřtila nové album Petra Bendeho. Při otázkách na přítele v Řecku mlžila. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

 

Fotogalerie
35 fotografií