Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Plzeň tvrdě narazila v Hradci, Chomutov získal po sedmi týdnech tři body

Třináct zápasů trvala bodová série vedoucí Plzně, Hradec Králové ji však ve 30. kole extraligy hodně rázně uťal. Východočeši zvítězili v jednoznačném taháku kola doma 6:0 a přiblížili se svému soupeři na rozdíl tří bodů. Indiáni ale mají stále dva zápasy k dobru. Na poslední místo znovu klesla Jihlava, když v důležitém utkání neuspěla na ledě Chomutova. Piráti získali tři body poprvé od 22. října a udrželi se na 12. místě před Litvínovem, který veze všechny body ze Sparty. Venkovní trápení Liberce dál pokračuje, Bílí Tygři prohráli v Olomouci 1:4 a mimo svůj stadion vyhráli jen tři ze 16 zápasů. V přímém souboji o osmé místo udolala Mladá Boleslav v prodloužení Pardubice 3:2.

Radost hokejistů Hradec Králové
zdroj: ČTK autor: David Taneček

TABULKA HOKEJOVÉ EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy)

HRADEC KRÁLOVÉ - PLZEŇ 6:0

Ačkoliv tomu konečný výsledek neodpovídá, v Hradci Králové proti sobě nastoupily dva tabulkově nejlepší týmy soutěže. Domácí ale ve šlágru kola vůbec nepustili bez zraněného Gulaše hrající Plzeň do hry a zvítězili jasně 6:0. Dva góly zaznamenal Rudolf Červený, Patrik Rybár vychytal šesté čisté konto v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/365642-zive-hradec-kralove-plzen-5-0)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Plzeň

SPARTA - LITVÍNOV 3:6

V souboji dvou týmů s nepříliš dobrou aktuální formou se prosadil Litvínov, který vyhrál na ledě Sparty 6:3. Severočeši dokázali ukončit sérii porážek zásluhou povedené závěrečné třetiny, ve které skórovali hned čtyřikrát. Hosté proměnili tři přesilovky, dvakrát se prosadil František Lukeš a Verva se odlepila z posledního místa. Sparta získala z posledních čtyř domácích zápasů pouze dva body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/365637-litvinov-ukoncil-na-sparte-serii-porazek-a-opustil-posledni-misto)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Litvínov

OLOMOUC - LIBEREC 4:1

Pouhých osm bodů vybojovali hokejisté Liberce v probíhající sezoně na ledě soupeřů a špatnou bilanci si nevylepšili ani v Olomouci. Domácí si rozhodující náskok vytvořili už v první třetině zásluhou branek Skladaného a Laše a vyhráli bez problémů 4:1. Pro Kohouty to bylo první tříbodové vítězství po osmi zápasech.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/365644-liberec-se-venku-dal-trapi-v-olomouci-prohral-1-4)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Liberec

CHOMUTOV - JIHLAVA 4:2

V pravý čas zabrali hokejisté Chomutova a domácí výhrou 4:2 nad Jihlavou odvrátili možný pád na poslední místo tabulky. Piráti získali tři body po čtrnácti zápasech, naposledy v základní hrací době porazili v říjnu Pardubice. Rozhodla branka Nikolase Hlavy ze 36. minuty, kterou domácí po 41 sekundách odpověděli na vyrovnání Žálčíka.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/365641-chomutov-po-14-zapasech-naplno-bodoval-jihlavu-porazil-4-2)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Jihlava

MLADÁ BOLESLAV - PARDUBICE 3:2 PP

Ještě sedm vteřin před koncem základní hrací doby vedli hokejisté Pardubic na ledě Mladé Boleslavi 2:1, jenže utkání nakonec k vítězství nedotáhli. V závěrečné power-play totiž vyrovnal obránce Oldřich Kotvan a v prodloužení zajistil Bruslařům dva body Radan Lenc.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/365648-pardubice-sahaly-po-vitezstvi-nakonec-vezou-z-boleslavi-jen-bod)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Pardubice

ZLÍN - BRNO 2:4

V dohrávce 30. kola uspěla Kometa Brno ve Zlíně, na jehož ledě sice dvakrát prohrávala, ale nakonec zvítězila 4:2. Gólem a dvěma asistencemi přispěl k triumfu úřadujících šampionů reprezentační kapitán Martin Erat.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/367399-rozjete-brno-vyzralo-i-na-zlin-viteznou-serii-kometa-rozsirila-na-devet-duelu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Brno
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články