Na konci října byl Kocián soudně potrestán za napadení své expřítelkyně. Roční podmínku s tříletou zkušební dobou vyfasoval za to, že bývalku v březnu v návalu vzteku trefil do hlavy botou, fackoval ji, tahal za vlasy a udeřil ji loktem do nosu. Dokonce jí vláčel po bytě a několikrát ji nakopl. Není divu, že žena skončila v nemocnici.

Podle zuřivosti útoku se zdá, že byl Kocián pod vlivem drog. On ale tvrdí, že pervitin už roky nebere. Ze všeho se prý dostal sám. „Jsem tvrdohlavý. Nikdy jsem celé léčení neabsolvoval, uvedl Martin pro Super.cz. Ovšem jednou už se chtěl léčit. „V roce 2003 jsem vydržel v Červeném Dvoře dvacet dní a pak jsem abstinoval pět let. 

Dojmy z léčebny bude mít ještě dlouho před očima. „Trošku mě vystrašilo to prostředí tam, připouští. „Rozhodl jsem se fetu zbavit sám. A zatím se mi to daří. Kdybych zase měl tendence do toho spadnout, určitě jako první vyhledám ambulantní léčení,“ tvrdí.

Jenže na tom zřejmě není tak dobře, jelikož nedávno mu odborníci léčbu doporučovali. „Na začátku školního roku mě můj kamarád a mentor Tomáš Krainich vzal do Opavy na svou přednášku o zdolávání závislostí,“ vyprávěla někdejší hvězda Luneticu. „A když mě tam viděli lékaři, rovnou mi důrazně doporučovali, že bych měl v léčebně zůstat,“ dodal pro Super.cz Martin, který se ale rozhodl neuposlechnout.

VIDEO: Martin Kocián z Luneticu: Chci ještě zplodit syna!

Video
Video se připravuje ...

Martin Kocián z Luneticu: Chci ještě zplodit syna! Helena Lacinová

Fotogalerie
42 fotografií