Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.12.2017 07:00 | Šport | Šport mix

Lucia Košturiaková prezradila, prečo v repre končí: Nežijem, ako by som si priala

Končí. S reprezentačnou kariérou sa rozlúčila. Florbalistka Lucia Košturiaková (27), účastníčka šiestich svetových šampionátov v rade to už dávnejšie avizovala.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Zápasom o 5. miesto na MS v Bratislave s Lotyšskom (6:4) sa rozlúčila s reprezentačnou kariérou dlhoročná kapitánka slovenskej florbalovej reprezentácie. Po domácom šampionáte ešte dohrá sezónu vo svojom klube pražskom FK Jižní Město a potom si dá od florbalu pauzu.

"Chcela som si posledný zápas užiť. Nebolo sa kvôli čomu šetriť, dala som do toho všetko," povedala Košturiaková po víťaznej rozlúčke.

Najúspešnejšia slovenská florbalistka v histórii priznala, že už nedokáže skĺbiť prácu produktovej manažérky v medzinárodnej firme s florbalom. Navyše, budúci rok ju čaká svadba, plánuje si založiť rodinu.

"Určite si chcem budúcu sezónu oddýchnuť, venovať sa osobnému životu a práci. Rada by som zmenila svoj životný štýl. To, ako žijem posledné štyri roky, ani nepovažujem za život. Je to veľký stres a už potrebujem oddych. Musí prísť nejaká zmena. Živí ma práca, nie florbal, takže florbal musí ísť stranou," florbalistka.

 

Za sebou má najpamätnejší šampionát v elitnej kategórii. V siedmich zápasoch pomohla k historickému piatemu miestu 15 bodmi (12+3).

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
12:55 Rudolf ahoj! gratulujem:-) maš priatela?
Ahoj, dakujem a mám. Dokonca už aj plánujeme svadbu! :)
12:58 Roman Ahoj, sleduješ aj slovenskú extraligu? Ak áno, ktorý tím je ti najbližší a ktorý je podľa teba najlepší?
Ahoj, popravde slovenskú extraligu príliš sledovať nestíham, ale svojimi výkonmi na Eurofloorball Cupe si ma tento rok získal tím ŠK Pruské. Sledovala som ich zápasy a hrali fantasticky! Z tohto klubu tiež pochádza pomerne dosť šikovných reprezentatiek, takže to bude zrejme slušný oddiel :)
13:00 Peto16 Nebude ti chýbať florbal?
Samozrejme bude a preto zatiaľ nehovorím o definitívnom konci, ale len o sezónnej pauze. Uvidíme čo život prinesie, florbal je stále jeho veľkou súčasťou a zrejme aj vždy bude!
13:05 Ondrej Hraško Ahoj Lucka. Gratulujem k výkonom. Chcem sa opýtať či sa tešíš na to ako si oddychnes od florbalu? Či ti nebude chýbať a akým aktivitám športovým sa budeš venovať keďže vrcholový športovec úplné bez pohybu tak to asi nie..? Či? Ďakujem Ondro
Ahoj Ondro, ďakujem. Zatiaľ sa života bez florbalu trošku obávam, dúfam, že neskĺznem k tomu, že budem tráviť viac času v práci :). Teším sa ale na to, že budem mať čas chodiť s kolegami po práci hrať futbal, florbal, squash alebo čokoľvek iné prípadne budem môcť potom 'skočiť na jedno'. Bez športu to určite nepôjde - šport milujem a predovšetkým by som bez neho musela obmedziť príjem kalórií, čo určite neplánujem :).
13:08 Roman z Trenčína Ahoj Lucka. gratulujem k skvelému 5. miestu. Sú nejaké štatistiky koľko hráčka nabehá za zápas kilometrov? vďaka
Ahoj, ďakujem. O žiadnych konkrétnych štatistikách neviem, ale predpokladám, že sa to bude pohybovať v rozsahu jednotiek kilometrov. Florbal je dynamický šport, behajú sa skôr krátke šprinty, takže to bude niekoľkonásobne menej než napríklad vo futbale.
13:11 ivan Zdravím. Prečo tak v mladom veku chcete ukončiť kariéru?
Zatiaľ hovorím o prerušení a uvidíme ako to dopadne. Tých dôvodov je viac - prvým a asi hlavným je fakt, že nežijem ako by som si priala. Posledné 4 roky sa naháňam medzi prácou, florbalom a osobným životom, čo mi prináša pomerne dosť stresu. Druhým, krajším dôvodom, je fakt, že ma čaká svadba a s priateľom by sme potom radi založili rodinku.
13:16 Jano z Bratislavy Dobrý deň. Chcem sa opýtať či aj na ligovej urovni nedostávate žiadne peniaze v českej lige. Vo švédsku sú hráčky v lige platené? pekný deň
Dobrý deň, v českej lige žiadne peniaze nedostávam. V niektorých tímoch sú schopní hráčkam priespievať na bývanie prípadne pomôcť s prácou, ale profesionálne sa tu florbalom živiť nedá. Vo Švédsku je možné sa krátkodobo florbalom uživiť. Píšem krátkodobo, pretože myslím, že žiadna z hráčok nie je schopná sa zaistiť na život po skončení kariéry a teda musí myslieť na zadné vrátka. Myslím, že časť švédskych hráčok pracuje na skrátený úväzok, od klubu majú vytvorené podmienky, aby sa mohli lepšie sústrediť na florbal.
13:20 robo Dobrý. Zaujímalo by ma akou rýchlosťou letí loptička, alebo aká je najvyššie nameraná rýchlosť. dik
Najvyššia nameraná rýchlosť je myslím 205 km/h, táto strela bola samozrejme od muža :)
13:23 Ivana z Čadce Ahoj. Lucka gratulujem, chcem s aopýtať ako ste oslávili 5. miesto. pekný deň
Ahoj, musím sa priznať, že sme išli do osláv rovnako ako do zápasu s Fínskom - odhodlane, naplno, s vedomím, že aj keď prehráme, tak sa nebudeme mať za čo hanbiť. Ta posledná časť, asi u všetkých z nás celkom neplatila, ale tréner Jedlička ráno prehlásil, že lepšiu párty nikdy v živote nezažil. Myslím, že sme na parkete švédky celkom zatienili :).
13:25 roman Dobrý. Aká je podľa vás šanca, že tréner Jedlička ostane pri mužstve?
Dobrý deň, myslím a verím, že veľká. S dievčatami sme spravili naozaj maximum, dokonca sme ho zo soboty na nedeľu tak povyzvŕtali na parkete, že sa mu ešte ráno motala hlava :). Samozrejme dúfam, že sa nájdu potrebné financie a trénerka si udržíme, bola by ho škoda.
13:27 Bugi Kapriček, kedy prídeš na kávu? :-)
Na kávu asi nikdy, ale na čaj sa zastavím rada niekedy cez sviatky :).
13:28 Martin fanusik. Otazku nemam len by som chcel kapitanke Lucii zazelat vsetko dobre a hlavne zdravie v zivote a velmi velmi podakovat aj celemu timu za prekrasnu hru ktoru predvadzali hlavne zapas s finkami bolo urcite predcasne finale. Kocky dali srdce aj dusu do toho zapasu! Mile damy klobuk dole pred vasim vykonom! Na buduce bude urcite aj medaila drzim palce fanusik Martin
Ďakujem strašne moc za celý tím, veľmi si vážime podpory, ktorej sa nám dostalo a sľubujem, že budeme makať ďalej, aby sme Vám tu medailu raz naozaj priviezli! :).
13:33 Martina Dobrý deň Lucia, v prvom rade Vám chcem poďakovať za všetko, čo ste pre slovenský florbal urobili v mene celého amatérskeho florbal tímu Aktívne ženy z Bratislavy. Ako je možné, že napriek nie práve ideálynm podmienkam ste to VY a ostatné dievčatá dotiahli až tak ďaleko? V čom sú Slovenky výnimočné? Ďakujem Martina Vachanová
Dobrý deň, v prvom rade ďakujem za milé slová :). Myslím, že náš tím je naozaj výnimočný. Vraví sa, že čo Vás nezabije, to Vás posilní a nás asi všetky tie prekážky a ťažkosti naozaj zocelili. Máme super partiu plnú skromných, ale odhodlaných dievčat a samozrejme skvelý realizačný tím na čele s trénerom Jedličkom. Myslím, že si to všetko sadlo a fungovalo tak ako má :).
13:35 Dušan zo Zvolena. Lucka, veľký obdiv, veľká vďaka. Bola to paráda, obrovské, neuveriteľné nasadenie, dali ste do toho srdiečko, to divák vycíti. Bolo to krásne, tak, ako celý tìm, všetky baby boli nádherné, milé, celé Slovensko vás miluje. Prajem všetko dobré v osobnom, rodinnom živote, nech sa darí a vďaka za krásne roky s florbalom. Ktorá z báb je nezadaná ?
Ďakujeme Dušan za podporu a slová chvály. Len tak námatkou vytiahnem z klobúka - Katka Klapitová, Betka Ďuríková, Andrea Šidlová, Šárka Boľová.... Katka dokonca po poslednom zápase chytila kyticu, takže ak hľadáte dobrú manželku, tak je asi najvhodnejšia :).
13:36 Barča Aké si mala pocity pri poslednom zápase v repre drese? Boli aj slzičky?
Samozrejme boli, ale prevažovali pocity šťastia z dosiahnutého cieľu :)
13:36 Milan Hráš aj ľadový hokej?
Bohužiaľ, neviem korčuľovať :/
13:37 Vlasto Čo by si povedala na to, keby MOV schválila florbal za olympijský šport? Zmenilo by to tvoje rozhodnutie vrátiť sa reprezentovať?
To asi nie. Myslím, že aj keby bol florbal teraz schválený MOV, tak by to ešte chvíľu trvalo kým by sa na Olympiádu skutočne dostal. Samozrejme by to bola veľká výzva zúčastniť sa :)
13:40 Monika Ahoj, mám 7-ročnú dcérku, poraď kedy a ako začať s florbalom. Pekné Vianoce!
Ahoj, s florbalom môže začať aj ihneď. U nás v klube začínajú detičky už od 4 rokov. Samozrejme u takto malých detí sa začína s obecnou pohybovou prípravou a v prvých rokoch majú florbal skôr ako doplnok. Popýtajte sa vo Vašom meste, verím, že sa nejaký krúžok nájde :)
13:42 Otto Je český florbal na vyššej úrovni ako slovenský? Čo ti chýba na Slovensku v tomto športe? Konkurencia, viac hál, lepšie zázemie...
Áno je - na Slovensku chýbajú tréneri, zázemie, samozrejme aj haly. Je to asi dané predovšetkým tým, že má florbal v Čechách dlhšiu históriu, extraligové zápasy sa vysielajú v televízii, je väčší záujem zo strany sponzorov a tým je aj kvalitnejšia liga. Verím, že sa to čoskoro posunie aj u nás.
13:44 Viki Ako si sa dostala do reprezentácie ?
Keď som hrala florbal asi 2 mesiace, tak si ma všimol na turnaji v Bratislave vtedajší reprezentačný tréner. Vtedy bolo hlavným kritériom výberu schopnosť zkoordinovať beh a držanie hokejky, takže bol v repre takmer každý, kto hral :) Od vtedy sa ale úroveň posunula a myslím, že teraz už to tak jednoduché nie je :)
13:45 Jano Ako dlho ste s priateľom? Je Slovák či Čech?
Môj priateľ je z Ostravy a sme spolu (a teraz som si uvedomila, že práve dnes máme výročie :D) už 6 rokov!
13:46 tvojaritka ty, vieš po anglicky..., či spoluhráčka pretlmočí? :D :D :D
Ja si prekladám sama, ale je pravda, že na titulku hlavných médií ma to ešte nedostalo :/
13:47 Retep Ahoj Luci, gratulujem k super výsledku. Oslávili ste tento úspech s dievčatami poriadne? :)
Ďakujem, myslím, že oslavy boli vskutku vydarené a vypotili sme na parkete rovnaký objem ako v zápase :D
13:48 Peter BJ Ahoj Lucia, hrala si fantasticky, goly vies strielat, inac aj super vyzeras. Ostavas zit v Cechach, tam mas aj pracu? Kedze viem, ze dohras este sezonu za prazsky klub.
Zatiaľ ostávam v Čechách, máme tu obaja s priateľom prácu aj florbal. Možno sa časom presunieme, ale zatiaľ to nevyzerá...
13:50 Martin Ahoj Lucia chcem sa spytat v com konkretne je rozdiel medzi Slovenskym florbalom a napr Svedskym ci Finskym? Viem su to svetove spicky ale predsa tie hracky su tiez len ludia s Finkami ste odohrali fantasticky zapas velmi sa mi pacil pripominali ste mi hru nasich hokejistov tej zlatej generacie! Zelam vsetkym kockam aby tiez siahli niekedy na medailu. Dakujem za odpoved pekny den
Ahoj, vo Fínsku a Švédsku má florbal obrovskú históriu, majú omnoho väčšiu hráčsku základňu, lepšie zázemie, trénerov jednoducho všetko. Hráčky tam tento šport hrajú od útleho detstva, ja som napríklad začínala až v 14 rokoch čo je pomerne dosť neskoro. Verím ale, že za pár rokov ich doženieme, keď nie podmienkami, tak aspoň našim nasadením a srdiečkom :)
13:52 domi Ahoj, Ja by som v prvom rade chcela podakovat za skvely florbal, ktory si predviedla, fantasticky sa na to pozeralo. Stala si sa idolom pre mnohe decka, ktore sa prave po vasich vykonoch rozhodli zacat s florbalom. Chcela by som sa spytat, ako realne vidis svoju ucast na MS 2019 a sance Slovenska na medailu
Šance sú vždy, samozrejme bude záležať na nalosovaní skupín atd, ale verím, že budeme naozaj bojovať o semifinále :). Moja účasť je zatiaľ vo hviezdach, uvidíme čo mi život prinesie, ale samozrejme keď zistím, že mi florbal chýba, tak spravím všetko pre to, aby som tam s dievčatami bola. Ďakujem!
13:53 Mimoň Dobrý deň. Ja by som Vám chcel hlavne poďakovať. Väčšinou je sledovanie športu v TV trápením. Na Vás a Váš tím bola radosť pozerať. Takže ďakujem. A prajem Vám veľa šťastia, radosti a dosiahnutých cieľov aj v súkromí a v práci.
Ďakujem za celý tím! Podporu sme cítili v priebehu celých MS :)
13:58 Jakub (FloorballZone) Ahoj Lucka, najprv chcem pogratulovať k skvelému úspechu a super výkonom! Ako bývalého hráča florbalu a novinára ma veľmi potešilo, že na Slovensku po MS viac ľudí zistilo, že takýto krásny šport vôbec existuje. Chcem ti popriať hlavne veľa úspechov do budúcnosti a spýtať sa, ako sa dá zladiť osobný život keď sa obaja s priateľom ešte venujete aj florbalu? :)
Ahoj, zladiť sa je pomerne ťažké. Spoločná dovolenka nám vyšla prvýkrát až tento rok a to tiež len na tri dni keďže obaja šetríme na reprezentáciu a klubové povinnosti. Cez víkendy máme zápasy, cez týždeň tréningy, ale o to sme si vzácnejší. Kto vie, či by sme to spolu tak dlho vydržali, keby sa vidíme častejšie? :)
13:58 Martin Ahoj, čítal som nedávno na internete v jednom rozhovore, že sa chystáš na materskú? Je to pravda? Myslíš už na založenie rodinky?
Ahoj, čaká ma svadba a nemladnem, takže s myšlienkou vlastnej rodiny sa naozaj začínam pohrávať :).
13:59 Ivana Ahoj, gratulujem k úspechom. Aký je tvoj najväčší florbalový zážitok?
Ahoj, asi to bude zápas proti Fínsku na týchto MS. Bol to neskutočný zážitok vidieť všetkých tých ľudí, ako nás ženú vpred. Všetkým by som chcela ešte raz poďakovať :)
14:00 Stanislava Ak by ste nehrali florbal, aký iný šport by ste robili?
Asi futbal, koniec koncov z toho som prešla na florbal :).
14:01 Miro Je pravda, že si počas MS musíte zobrať dovolenku v práci?
Samozrejme, je to tak ale asi vo všetkých športoch. Možno niekde funguje náhrada mzdy, ale tak ďaleko my ešte nie sme. Pokiaľ by nám to za to nestálo, tak by sme to ale nerobili.
14:02 Ing. František Ahoj, Češky sa veľmi hnevali po MS v Bratislave na rozhodcov a chýbajúcu videotechniku. V zápase proti Švédsku a Švajčiarsku ich rozhodcovia poškodili, dokonca to priznali. Myslíte si, že video na takýchto veľkých podujatiach má byť samozrejmosťou?
Je škoda, že tam video nebolo, myslím, že pokiaľ to technika dovoluje, tak by sa video malo používať.
14:07 Ostravak Lucko, komu fandíte v české mužské superlize? Je to Mladá Boleslav s ohledem na Vašeho partnera? Klub má své fanoušky, ale také odpůrce, jak tento klub vnímáte Vy? Chodíte se s Janem vzájemně podporovat? Probíráte spolu fungování Vašich klubů a týmů, způsob hry, výsledky apod.? Děkuji a přeji hodně štěstí.
Dobrý deň, s Honzom sme radi, že stíhame svoje vlastné zápasy, bohužiaľ jeho zápasy už príliš nestíham. Samozrejme fandím Mladej Boleslavi, myslím, že to akým spôsobom dokáže klub vytvoriť hráčom podmienky a prostredie im môžu viaceré kluby závidieť. Honza je v tomto tíme spokojný a to je pre mňa najdôležitejšie. Florbal doma príliš neriešime, máme ho dosť na tréningoch, taktiku a výsledky rozoberáme skôr výnimočne :).
14:07 Katka Spomínate si v repre na váš najlepší zápas?
Áno, bolo to pred necelým týždňom proti Fínsku. Neskutočný zápas, nasadenie a emócie, určite najlepší zážitok.
14:09 Lebron Ahoj Lucia,nemám žiadnu otázku,iba gratulujem k 5.miestu a hlavne k tomu, akým spôsobom ste reprezentovali. Išli ste naozaj na 100%, bolo to vidno. Netárali ste v rozhovoroch, ale ukázali to na ihrisku. Môžu si z Vás zobrať príklad naši iní športovci, ktorí o tom,že idú na 100% bohužiaľ len hovoria. Nech sa Vám darí v pracovnom aj osobnom živote. :)
Ďakujem za celý tím, sme síce amatérky, ale v priebehu celých MS sme cítili zodpovednosť k fanúšikom, ktorí merali cestu do haly. Chceli sme sa im za ich podporu odvďačiť, tak som rada, že sa nám to podarilo :).
14:09 Gustav Myslíš, že je ešte možný tvoj návrat do repre?
Myslím, že najbližší rok si budem chcieť oddýchnuť a čo bude potom? Nič nie je nemožné :)
14:13 Jana Ahoj :) chcela by som sa opýtať, či máte taký kamarátsky vzťah - baby z tímu, že či si niekedy vybehnete do mesta spoločne? Alebo nemáte čas na takéto spoločné aktivity? Ďakujem za odpoveď a pekný deň :)
Ahoj, s mnohými hráčkami z repre mám výnimočný vzťah. Toho času nie je toľko, ako by sme si priali, ale keď je možnosť, tak ju vždy využijeme. Cez sviatky určite niečo podnikneme s žilinčankami a so zvyškom sa snáď uvidíme najneskôr v júni na svadbe :).
14:14 Denisa Plánuješ svoje deti viesť k florbalu?
Plánujem svoje deti viesť k športu, o aký šport pôjde nech si vyberú samé :)
14:14 Fantóm Myslíš že by ma Šárka Bolová dokázala lubiť ?
Neviem, Šárka je pomerne dosť náročná :)
14:14 Brano Ahoj Lucka, kolko deti planujes ? :)
Tak 2-3 ideálne :)
14:16 Fero Ahoj, myslíš si, že podujatie ako MS florbale sa bude ešte opakovať na Slovensku?
Dúfam, že áno, vo florbale sa to ale asi tak skoro opakovať nebude. Uvidíme, či sa bude Slovensko uchádzať o usporiadavanie MS mužov.
14:17 Peter Ahoj, s akou hokejkou hrávaš?
Unihoc Textreme
14:17 Laura Ako ste sa dostali ku florbalu ??? <3 <3 <3 <3
Na strednej škole sa spolužiačka hanbila ísť sama na tréning, tak som išla s ňou :)
14:18 Dano Kto je podľa vás najlepšou hráčkou vo florbale?
Toto je strašne subjektívne. Mne sa na posledných MS najviac páčila Veera Kauppi z Fínska.
14:19 Vlado Na akom aute jazdíš?
Zatiaľ iba Dopravným podnikom Praha, nie som príliš dobrá šoférka a auto nemám :)
14:20 Zdeno Prosím akú značku hokejok používaš? Ktorá je najlepšia? Dík za odpoveď
Teraz používam Unihoc Textreme, ale vystačím si s akoukoľvek Unihoc Curve 1 - 1.5°.
14:20 Zuza Ktoré MS boli pre teba najlepšie?
Samozrejme tie domáce :)
14:21 Miska Ahoj. Je nejaka sanca, ze budes na MS vo Svajciarsku ?
Samozrejme, uvidíme čo život prinesie :)
14:23 Peto Ahoj. Kedy si zacala hrat florbal a co ta k tomu viedlo ? Bola si taka dobra hned na zaciatku ?
Na začiatku som nemusela byť dobrá, pretože florbal na Slovensku nikto nehral a v repre bol každý :) Začala som hrať, keď som mala 14 rokov a kvôli zdravotným problémom mi doktor zakázal dočasne hrať futbal. Spolužiačka z triedy ma poprosila, aby som s ňou šla na florbal, hanbila sa ísť sama :)
14:24 Miloš Ahoj, neuvažuješ, že by si raz skúsenosti predala iným a trénovala florbal? Možno raz aj repre???
Chvíľu som popri škole trénovala naše malé detičky a celkom ma to bavilo. Teraz si od florbalu oddýchnem, ale potom...ktovie ;)
14:24 Šunka Ahooj :D ako by si zhodnotila fanusikov pocas tychto MS ?
Fanúšikovia boli neskutoční, fakt strašne strašne moc ďakujeme! :)
14:26 Peťo Ahoj Luci, gratulujem k historickému umiestneniu. Florbal milujem a som rád, že ste nám na Slovensku urobili radosť. Krásne dievčatá a skvelý florbal. Bola radosť pozerať sa na to :) Oslávili ste ten úspech poriadne? :) :) :)
Áno, myslím, že na parkete sme to Fínkam konečne natreli, predovšetkým náš parketový lev Michal Jedlička! :)
14:28 Theodor Aký bol najväčší rozdiel medzi trénermi Marxom a Jedličkom? Na Slovensku tréneri tak zaostávajú v odbornosti, že neúspešný tréner Marx môže pôsobiť pri slovenských juniorkách?
Myslím, že problém bol v tom, že pán Marks bol u nás až príliš dlho. Kam nás mohol posunúť, tam nás posunul, ale ďalej už to nešlo. Bedla priniesol nový impulz, nový herný štýl a pre nás všetky obrovskú motiváciu na sebe pracovať. Juniorky ešte potrebujú základy, predpokladám, že sa od predošlého realizačného tímu majú stále čo učiť a neznamená to, že budú neúspešné.
14:29 .. Ťažko sa bude hľadať kapitánka ako si bola ty ☺ pekne si vedela viesť baby :) veľa šťastia ti prajem či už v práci,športe,alebo v osobnom živote ☺ veľa si toho urobila pre florbal a hlavne pre repre SVK ☺
Ďakujem :)
14:32 Jozef K zajtrajším meninám Vám prajem ešte veľa krásnych zážitkov s florbalom a ďakujem za nádherné zápasy slovenskej reprezentácie, ktorú ste perfektne viedli, ako kapitánka. Počúvali Vás mladé hráčky?
Dobrý deň, ďakujem za prianie. Mladé hráčky samozrejme počúvali a snažili sa, pár frflošov sa nájde vždy, ale celkovo to fungovalo na výbornú :)
14:33 Bohdan ahoj kde sa konala afterparty po MS ?
Klub UHU myslím, šafárikovo námestie alebo tak nejak :)
14:34 Peťo Je daniela Kvaskova zadaná ?
Nie je! Na tú som vo svojom predošlom výpise zabudla :)
14:39 Bohdan ako vychadzaš s hračkami ktore debutovali na MS ? ktora ti je najbližšia ?
Fúha to je ťažká otázka, blízke sú mi všetky, naozaj. Dievčatá ma strašne prekvapili, všetky spravili za posledné dva roky kus práce, posunuli sa po florbalovej aj ľudskej stránke. Mnohé z nich si pamätám z prvého zrazu ako ustrašené dievčatká a na MS vystupovali ako sebavedomé ženy. A samozrejme vidieť to bolo aj na ihrisku - svojim dôrazom a neoblomnosťou sa dokázali vyrovnať omnoho skúsenejším kolegyniam.
16:30 Bohdan Ktorá hračka je najväčšia party žena ?
Podľa mňa jednoznačne Katka Klapitová!
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: juk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Kim pri príležitosti dokončenia druhej fázy výstavby bytových jednotiek symbolicky prestrihol červenú pásku.
Foto
Kim Čong-un ako HIPSTER alebo sa len snaží schovať KILÁ navyše?! FOTO ako sa ohákol na akciu
Nový Atlas
Foto
Vývojár predstavil najpokročilejšieho humanoida: Pohyby ako z HORORU?! Sledujte, čo všetko už dokáže
Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj počas svojej cesty navštívil ukrajinské mestá zmietané bojom: Aký bol dôvod jeho návštev?
Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?