Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

The Grand Tour odhaluje tajemství! V této sérii uvidíme i vybuchující Octavii

David Bureš
Diskuze (3)
Bugatti Chiron, Lamborghini Huracán Performante i Kia Stinger, všechny tyto vozy se ukážou v druhé sérii pořadu The Grand Tour, show pánů Clarksona, Hammonda a Maye.

Pořad The Grand Tour, automobilová show bývalých moderátorů Top Gearu, Jeremyho Clarksona, Richarda Hammonda a Jamese Maye, odstartovala minulý pátek svoji druhou sérii. Spolu s tím autoři pořadu v dlouhém spotu odhalili, na co se během následujících epizod můžeme těšit. Bude toho hodně!

Autoři pořadu už dříve krátkými trailery naznačili, co v druhé sérii uvidíme, tolik obrazového materiálu z nadcházejících dílů ale tady ještě nebylo. Některé záběry jsou navíc dosud neznámé.

Díky tomu tak víme, že si James May vyzkouší novou Kiu Stinger, korejský „grand tourer,“ který v netradičním závodě postaví proti rychlostním skateboardistům, zatímco Jeremy Clarkson usedne za volant Bugatti Chiron, nástupce Veyronu, s nímž kdysi ještě v Top Gearu porazil v závodě mezi Itálií a Británií letadlo.

Z novinek se můžeme těšit také na Ford GT nebo Lamborghini Huracán Performante, zatímco z těch starších vozů se v druhé sérii The Grand Tour objeví legendární Lancia 037, Aston Martin DB5, Jaguar XJ220 nebo Bugatti EB 110!

Už z dříve zveřejněných záběrů pak víme o srovnání starých Jaguarů, duelu mezi Audi TT RS a Arielu Nomad nebo o cestě ojetých vozidel v Africe. James May si vyzkouší i žigulíka, speciálním číslem pak bude stavba vozidla umožňujícího tankování za jízdy, jehož součástí bude také účinkování dvojkové Škody Octavia Combi! Jak ale ukazuje jeden ze záběrů, mladoboleslavský kombík v dané epizodě vybuchne...

Trailer tedy ukazuje množství zajímavého, a tak se jistě máme na co těšit. Na druhou stranu, jestli jste viděli první díl druhé série, tak jste si jistě povšimli, že některé nápady se už opakují, třeba uvíznutí superauta kvůli nízkému podvozku... A tak doufejme, že v příštích dílech slavné trio opět přijde s něčím originálním.

David Bureš
Diskuze (3)
Avatar - maxi!
12. 12. 2017 13:15
Re: ukol zni jasne
v tomto pripade ale nemas pravdu - je to ceske auto a tak je to tak trochu ina sprava pre miestnych, nemyslis? ( ale inak samozrejme chapem, ze ako to myslis!) :-!
12. 12. 2017 12:04
ukol zni jasne
Kazdy den clanek, kde se musi zminit skoda?!?!!! Proc nepisete o jinych dilech, kde skoda neni?
Avatar - Aoyagi
12. 12. 2017 11:25
Výborně
Neboli jediný způsob, jak se se Škodovkou pobavit >:D