Voráček dvakrát asistoval, Flyers přesto prohráli s Buffalem. Bodovali také Plekanec s Frolíkem

Nejproduktivnější český hokejista v NHL Jakub Voráček v pátečním zápase dvěma přihrávkami nezabránil porážce Philadelphie 2:4 s Buffalem. Kladenský rodák bodoval popáté v řadě a s 36 asistencemi je nejlepším nahrávačem soutěže.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Voráček (uprostřed) se svými spoluhráči

Jakub Voráček (uprostřed) se svými spoluhráči | Zdroj: Reuters

Tomáš Plekanec se přihrávkou podílel na výhře Montrealu 3:2 v Calgary, na druhé straně asistoval Michael Frolík. Flames se podruhé za sebou museli obejít bez Jaromíra Jágra. Útočník Jakub Vrána si připsal asistenci, Washington ale podlehl Arizoně 2:3 v prodloužení.

'Stále stejné vleklé zranění.' Jágrovy zdravotní komplikace ohrožují útok na Howeův rekord

Číst článek

V Buffalu padly všechny branky až v poslední třetině. Domácí Sabres se dostali do vedení 2:0. Flyers vstřelili kontaktní gól v 58. minutě z přesilové hry, kdy střelu kapitána Claudea Girouxa tečoval rakouský forvard Michael Raffl. Centr Jack Eichel vrátil Buffalu trefou do prázdné branky dvougólové vedení. Philadelphii se zásluhou obránce Shaynea Gostisbeherea 32 vteřin před koncem povedlo opět snížit, Eichel však druhou brankou při power play hostů zpečetil výhru Sabres.

Výsledky NHL:
Buffalo - Philadelphia 4:2, Arizona - Washington 3:2 v prodl., Calgary - Montreal 2:3, Florida - Minnesota 4:2.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme