Miluška si jen těžko dokázala představit, že poprvé v životě nebude u vánočního stromečku s milovaným tatínkem. Pan Bittner letos v červnu podlehl rakovině plic, se kterou několik měsíců bojoval. 

"Představa, že bych měla Vánoce trávit v Česku, pro mne byla zdrcující. Tak když můj přítel navrhl, abychom odletěli za teplem, kde svátky nebude nic připomínat, s radostí jsem to přivítala. Chtěla jsem vzít i maminku a několik týdnů jsem ji přemlouvala, ta ale odmítla. Zůstala tu se sestrou a její rodinou," svěřila se Blesku vnadná herečka. "Strašně jsem se bála, že se jí z Číny, kde jsme na Štědrý den měli přestup, nedovolám. Naštěstí to šlo a mluvily jsme spolu," dodala Bittnerová.

"Zjistila jsem, že můj přítel je velký romantik. Za mými zády naplánoval návštěvu pandí farmy. V ZOO Chengdu je 70 živých pand a několik stovek plyšových. Číňani na nás byli strašně milý, ale nemluví anglicky, tak ještě že mám DAMU a umím zahrát letadlo. Tak i taxikář pochopil, že chceme na letiště, když jsme se vraceli, protože jsme pokračovali na cestě do Thajska," řekla Blesku Miluška. 

VIDEO: Bittnerová zavzpomínala na svého tatínka, který podlehl těžké nemoci!

Video
Video se připravuje ...

Bittnerová zavzpomínala na svého tatínka, který podlehl těžké nemoci! Markéta Reinischová, David Turek

Fotogalerie
40 fotografií