Jágr v Calgary nekončí. 'Je zraněný,' řekl trenér Flames

Hokejista Jaromír Jágr zůstává hráčem Calgary Flames. Po čtvrtečním vyjádření kouče týmu Glena Gulutzana se sice začaly množit spekulace o možné výměně či ukončení kontraktu, po pátečním tréninku ale řekl, že se „osmašedesátka“ stále potýká se zraněním.

Calgary Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr v dresu Calgary Flames. To je prvním kanadským klubem, za který Jaromír Jágr hrál

Jaromír Jágr | Zdroj: ČTK

„Jaromír Jágr je stále krátkodobě zraněný,“ řekl kanadským novinářům šéf střídačky Calgary Flames Glen Gulutzan a prozatím tak utnul spekulace o případném konci českého útočníka v kanadském týmu.

Jaromír Jágr vynechal noční zápas Calgary, přestože není zraněný. Klub se k situaci vyjádří v pátek

Číst článek

Jágr se od začátku angažmá v Calgary potýká se zraněním v dolní části těla. Podle trenéra mají být jeho problémy „day-to-day," tedy ze dne na den. V posledním zápase v Los Angeles ale byl veden jako zdravý náhradník s tím, že se k jeho situaci organizace vyjádří později.

Na pátečním tréninku Flames Jágr nebyl. Gulutzan během něj zaujal emotivním proslovem, během kterého mrštil hokejkou do hlediště arény. Jeho tým je totiž na pozicích mimo postu do play-off.

Jágrovi chybí v historických statistikách 34 utkání k rekordu Gordieho Howea. Kdyby jej překonal, stal by se hráčem, který v celé historii NHL nastoupil k největšímu počtu zápasů. Do konce základní části zámořské NHL zbývá 42 zápasů.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme