Ikea otevře na Václavském náměstí pop-up obchod

Michal PtáčekMichal Ptáček

ikea11
0Zobrazit komentáře

Populární švédský řetězec Ikea prodávající nábytek a doplňky do domácnosti se chystá k otevření obchodu v centru Prahy. V Praze na Václavském náměstí totiž ve dvoupatrovém prostoru o rozloze 800 m² otevře v létě vlastní pop-up store, ve kterém představí nabídku sortimentu obývacích pokojů.

IMG_1113_B

Přečtěte si takéAlza otevírá futuristickou nonstop prodejnu bez obsluhy, kde bude zboží ve speciálních boxechAlza otevírá futuristickou nonstop prodejnu bez obsluhy, kde bude zboží ve speciálních boxech

Obchod by pak díky svému pop-up konceptu měl být dle generálního ředitele Ikea pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko Marka Feltla otevřen na maximálně jeden až dva roky s tím, že součástí prostoru, ve kterém dříve sídlila Česká spořitelna, a který momentálně prochází velkou rekonstrukcí, bude i kavárna a plánovací studio. Na místě se také budou pořádat různé workshopy a semináře.

Celkové náklady na výstavbu by se měly pohybovat okolo 15 milionů Kč a otevírací doba bude od 9:00 do 21:00.

Praha každopádně není prvním místem, kde Ikea, která za loňský finanční rok na českém trhu dosáhla na tržby 9,7 miliard Kč, tento koncept obchodů představí. Pop-up obchody Ikea už totiž fungují například v Římě, Stockholmu, Varšavě nebo Curychu.

ikea-2

Prostory, ve kterých se bude Ikea pop-up store nacházet

foto: Ikea

Diskuze (0)

Novinka

Anonym