Tato nová aplikace vám umožní vyzkoušet si nanečisto obchodování s kryptoměnami

btcflip
0Zobrazit komentáře

Od doby, kdy světlo světa spatřil první vytěžený Bitcoin, uběhlo již takřka 8 let. Dnes se hodnota kdysi jediné kryptoměny posunula na hranici 14 tisíc dolarů, vznikly tisíce jiných měn a celá technologie se pomalu dostává mezi investory i do klasického byznysu. I tak se ovšem mnoho lidí kryptoměn a investic do nich bojí, byť mohou začít i s několika desítkami či stovkami korun.

S tímto problémem chce zábavou formou pomoci aplikace Bitcoin Flip, která umožňuje virtuální obchodování s kryptoměnami, konkrétně s Bitcoinem, Ethereum, Litecoinem, Dash či Ripplem – dvě poslední zmíněné se snaží o revoluci na trhu s platbami a směnou financí. Aplikace je napojena na reálná data a do začátku dostanete k obchodování 5000 dolarů.

cdn77-new-website

Přečtěte si takéČeské CDN77 a SuperHosting Zdeňka Cendry loni překročily tržby ve výši 400 milionů korunČeské CDN77 a SuperHosting Zdeňka Cendry loni překročily tržby ve výši 400 milionů korun

Obchodovat lze jak za plnou cenu, tak za pomocí až pětinásobné finanční páky. Své výsledky pak můžete sledovat 24 hodin denně  a porovnávat se s ostatními v celosvětovém žebříčku. Hra momentálně nemá žádné reklamy a není jinak zpoplatněna – jediné co je v ní vidět jako jistá forma reklamy je zobrazení několika partnerů pro obchodování za reálné peníze a také možnost zakoupení dalších 5000 dolarů ve virtuální měně za 0,99 centů.

btcflip2

Stahovat můžete pro iOS nebo Android.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym