Ondřej Kaše byl i přes prohru druhou hvězdou zápasu, v čele NHL je Las Vegas

Útočníci Tomáš Hertl a Ondřej Kaše si v zápase Anaheimu se San Jose připsali po jedné asistenci, spokojenější mohl být po výhře 6:2 Hertl, Kaše byl zase zařazen mezi hvězdy zápasu. Na první místo celé soutěže se vyhoupli nováčci z Las Vegas.

Anaheim Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondřej Kaše

Ondřej Kaše | Foto: Kirby Lee-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

K páté výhře z posledních šesti zápasů nasměrovala San Jose Sharks přihrávka Tomáše Hertla. Na konci čtrnácté minuty už byl český útočník v pozici, kdy se mohl sám tlačit do zakončení, vymyslel ale bekhendovou přihrávku na Marca-Edouarda Vlasice, který střelou k tyči otevřel skóre.

Pastrňák zazářil dvěma góly a asistencí, Hertl dal vítěznou branku obhájcům titulu

Číst článek

Žraloci odskočili až na skóre 3:0, až pak se probudili i domácí Ducks, po dvou minutách třetí třetiny našel Ondřej Kaše zpoza branky Ryana Getzlafa, který snížil na jednobrankový rozdíl. Hostující veterán Joe Thorton ale okamžitě odpověděl a San Jose nakonec vyhrálo v Anaheimu 6:2.

Ondřej Kaše byl za asistenci a patnáct minut na ledě, během kterých jeho tým neinkasoval, vyhlášen druhou hvězdou zápasu.

Vegas Golden Knights zažívají skvostnou nováčkovskou sezonu. V Carolině už po třinácti minutách vedli 3:0 a díky výhře se ze čtyřzápasového tripu po venkovních stadionech vrátí do města hazardu jako lídři celé NHL.

V čele Západní konference totiž mají 66 bodů, o jeden víc, než Tampa Bay ve východní části soutěže. Lightning se totiž v posledních týdnech potýkají s horší formou, ze sedmi zápasů vyhráli jen dva.

NHL:
Washington - Philadelphia 1:2 v prodl., Carolina - Vegas 1:5, Anaheim - San Jose 2:6, Winnipeg - Vancouver 1:0 a utkání Los Angeles - NY Rangers 4:2.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme