Zatímco v seriálu Kriminálka Anděl ztvárňuje Taclík strážce zákona Olivera, v osobním životě je spíš za drsňáka a průšviháře. Nedávno totiž nemohl před domem sehnat žádné parkovací místo, a tak to vyřešil po svém. Místo toho, aby jel trochu dál a místo našel třeba za rohem, vůz postavil jednoduše na trávník.

Přitom tím dost riskuje. Na parkování na veřejném prostranství se nevztahují běžné pokuty a podobné odložení auta už totiž policie nepovažuje jen za špatné parkování, ale za zábor. Již dříve za něj hrozil peněžitý trest do výše 50 tisíc korun a od 1. října 2016 navíc podle zákona čeká řidiče za opakované parkování na veřejném prostranství pokuta až 75 tisíc korun. To by ovšem známého herce mohlo zruinovat, vždyť již teď je s penězi dost na štíru kvůli exekucím.

Přesto si Marek nic takového zřejmě nepřipouštěl, když za stěračem vozu našel vzkaz od strážníků. Špatně zaparkované auto si totiž hned vzápětí vyfotil mobilem. Těžko říct, jestli se chtěl někomu pochlubit, že parkuje jako chlapák, nebo si chtěl fotkou připomenout, aby příště chybu neopakoval.

Možná že se mu ale nezdálo, že by vozem někomu překážel, a tak si situaci zvěčnil, aby měl důkaz. Každopádně když s focením skončil, rozloučil se ještě s partnerkou Pavlou, která mu nedávno porodila holčičku Matildu. Pak sedl do auta a odjel pryč.

VIDEO: Proč je Marek Taclík tak hubený? Těžké problémy se slinivkou!

Video
Video se připravuje ...

Proč je Marek Taclík tak hubený? Těžké problémy se slinivkou! Blesk TV

 

Fotogalerie
48 fotografií