Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Víkendová nehoda u Prahy: Zemřela při ní miss bikiny Nikol (†26)

Autor: dce, kru - 
13. února 2018
06:49

Nehoda, která se odehrála v noci na neděli v Nučicích u Prahy, má smutné rozuzlení. Obětí je totiž krásná fitness modelka Nikol J. (†26). Mladá žena nepřežila náraz do sloupu ve vysoké rychlosti. Její smrt zasáhla i hvězdu české kulturistiky Stanislava Pešáta (58).

Co způsobilo nehodu a smrt mladé ženy, je předmětem vyšetřování – podle předběžných zpráv policie byla na vině vysoká rychlost. Spolujezdkyni ovšem patrně zabily nezabezpečené dřevěné hranoly, kterými byl zaskládán zadní prostor automobilu a které vlivem setrvačnost po nárazu pokračovaly v cestě dál do kabiny. Zda měl řidič (24), který nehodu s lehčími poraněními přežil, v krvi alkohol, ukáží až krevní testy – dechové zkoušky nebyl schopen.

Podle informací Blesku při nehodě zahynula modelka fitness Nikol J. (†26). Úspěšně se účastnila nejrůznějších fitness závodů i miss bikiny fitness – tvrdě pracovala na svojí fyzičce a několikrát se ve své kategorii postavila na stupně vítězů. Zajímala se také o bojové sporty.

Šestadvacetiletá kráska pocházela z Moravy, před pár lety se ale přestěhovala do Prahy. Tak ztratila bližší kontakt se svým trenérem Stanislavem Pešátem, který se o její smrti dozvěděl až od redaktora Blesku.

„Vaši informaci bohužel musím potvrdit,“ řekl významný funkcionář a trenér české kulturistiky Stanislav Pešát z Opavy poté, co si zprávu ověřil po telefonu.

„S Nikol jsem naposledy mluvil zhruba před dvěma lety, když plánovala, že opět začne závodit. Byla to mimořádná holka, která nezkazila nikdy žádnou legraci. Žila naplno a pro její veselou povahu ji měl každý rád,“ dodal Stanislav Pešát, který je majitelem vyhlášeného Fitness PEPA, v jehož barvách kráska léta soutěžila.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání