Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rodina Jiřího, který zahynul při nehodě se zápasníkem Kohoutem: Lítost mu nevěříme

Autor: dce, tp - 
14. února 2018
18:45

Tragická nehoda připravila Jiřího (†47) rodinu o milujícího otce a partnera. Nepřežil čelní srážku s druhým vozem – v něm seděl známý bojovník MMA Matouš Kohout (25). Prostřednictvím Blesku vyjádřil rodině lítost, Jiřího blízcí jeho slova ale rázně odsoudili!

K nehodě došlo v neděli kolem sedmé ráno na okraji Prahy v Kyjích. Dva vozy se zde čelně srazily, svědkyně nehody začala jednomu z řidičů okamžitě poskytovat první pomoc, ale ani lékaři už jeho život nezachránili. Druhý řidič, kterým byl zápasník MMA Matouš Kohout, skončil v nemocnici. Srážku nepřežil Jiří G. (†47), otec čtyř dětí. 

Kohout v exkluzivním rozhovoru pro Blesk vyjádřil lítost nad tím, co se stalo. „Soucítím s rodinou toho pána. Musí to být pro ně ohromná ztráta… A prostě… Pocity jsou nepopsatelný. Stát se to může každému… Ale nepřeju to nikomu. Je ve mně strašná lítost,“ řekl.

Jeho slova ale rodinu neobměkčila, spíš naopak. Na sociálních sítích se do něj ostře pustili. „Kdyby byla u něj lítost, tak se snaží najít pozůstalé,“ napsala Jiřího snoubenka Kateřina.

I Jiřího dcery poslaly Kohoutovi drsný vzkaz. „KARMA existuje, a tohle se ti vrátí, minimálně na tom, že cely život budeš žít s tím, že jsi zabil člověka,“ napsala Lucie. „Bože, jen chci, aby dostal spravedlivej trest!!!!!!!!“ píše Nikola.

Co přesně bylo příčinou nehody, policie stále vyšetřuje. Podle všeho byl Matouš Kohout po nehodě testován na alkohol odběrem krve. Proč, to policie zatím nezveřejnila. „U jedné osoby proběhl odběr krve, výsledek ještě není znám. U druhé osoby proběhnou testy při pitvě, ale v tuto chvíli nemáme informaci, že by při nehodě hrál roli alkohol nebo drogy, podrobnější informace zveřejníme až po výslechu v dalších týdnech,“ řekl Blesk.cz policejní mluvčí Jan Daněk.

 

Tom Zeman ( 15. února 2018 17:01 )

Jel jak hovado,zabil člověka a to není vrah??

Tom Zeman ( 15. února 2018 16:57 )

Až ti někdo někoho zabije,jsem zvědavý jak budeš mluvit????

pajato73 ( 15. února 2018 11:36 )

urcite je mu to lito, to mu verim. Bude mit zniceny zivot a urcite to nebyl umysl. Proste hrozne nestesti! Ale vrah to neni. Trest mu z jistotou patri, ale za zabiti. Vsak pokud mel v krvi Alkohol, je to jina... A jestli pil pan Jiri, tak za to Kohout vlastne ani nemuze. Na ty vysledky krve si budeme muset pockat a az pak soudit...

blesk1234 ( 15. února 2018 10:59 )

to ze nekdo nema praseci xicht jako zeman nekouri nechlasta maka na sobe cely zivot a dela co ho bavi je HOVADO? sousedovic trafiku jestli ma eet jste uz nahlasil pane? co byste napsal az se zjisti ze to byla treba chyba druheho ridice? sam jezdite 50 podle predpisu kazdy den?

NikiNikiNiki ( 15. února 2018 10:38 )

nemáš nějakej psychyckej problém sám se sebou??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání