Po porodu dcery Anetky se Iveta Vítová své holčičce věnovala tři roky na mateřské dovolené, před rokem ale naskočila zpět do práce.

Pořád si říká o sestřičku. Objednává si miminko, které bude hodné a slibuje, že ho bude přebalovat. Nedávno dokonce říkala, že jí bude půjčovat hračky a že nebude plakat. Takže už to na mě zkouší i takhle citově. Ale jak se říká, nikdy není vhodná doba. Naskočila jsem zpátky do práce a Anetka už je teď parťák se vším všudy a představa, že by to začalo všechno znovu. To se mi nechce. Teď zkrátka ještě není na to vhodná doba,“ přiznala Blesk.cz modelka.

Přestože Iveta pracuje na plný úvazek v televizi, pro módní návrhářku Terezu Sabáčkovou udělala výjimku a na přehlídkovém mole předvedla šaty z její nové kolekce. „Šla jsem teď přehlídku po pěti měsících, což je celkem delší pauza. Dřív jsem chodila na mole dost často, ale teď už si vybírám jen ty hezké akce a takové, které jsou pro mě srdeční záležitostí,“ svěřila se Vítová, která si od Sabáčkové nechala ušít šaty i na vlastní svatbu.

VIDEO: Iveta Vítová přiznala: Dcera ji citově vydírá

Video
Video se připravuje ...

Vítová Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií