O jejich víc než pracovním vztahu se spekuluje už dlouho. Několikrát byli přistiženi na společných nákupech nabo v Abu Dhabí. "Ano, spolu jsme tam byli. Tonda Charouz a jeho firma mě teď zastupuje, a jelikož připravuji nový videoklip, který se po naší domluvě bude natáčet v luxusním hotelu v Abú Dhabí, ve kterém jsem byla, tak je pochopitelné, že bez jeho společnosti by to fakt nešlo,“ řekla webu Extra.cz před dvěma roky Dominika.

A jejich "pracovní" vztah pokračuje dodnes. Charouz je jedním ze sponzorů komedie Věčně tvá nevěrná, a tak tam své chráněnce zajistil roli zpěvačky. "Dominika tam hraje samu sebe," upřesnil jeden z filmařů.

Myslivcová si premiéru filmu nenechala ujít, ale nikdo nečekal, že by jí Charouz dělal garde. Přišli společně, seděli vedle sebe v kině a po skončení filmu se na chvíli zdrželi na večírku. Tady Antonín sexy blondýnku seznamoval se svými přáteli. Zatímco jeho kamarádi se mlsně olizovali, jejich manželky bledly závistí.

Každopádně Dominika premiéru nepodcenila. Na sociální síti se pochlibila sexy prádélkem. Oblékla si bílé obtažené šaty s cvočky a doplnila růžovou kožešinkou. Na větvi z toho byl i Saša Rašilov, který se v její přítomnosti usmíval jako sluníčko...

VIDEO: Česká Barbie Dominika Myslivcová o sexu: Často mě balí lesby!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie Dominika Myslivcová o sexu: Často mě balí lesby! Petr Soukup, Thomas Kruchina

Fotogalerie
29 fotografií