22. února 2018 • 17:57

Trávník do Slavie? Nejdřív v létě. Jablonec chtěl 30 milionů korun

Autor: mms, jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že by ještě jedna posila pro Slavii? Podle informací iSport.cz si v Edenu na poslední den přestupního okna naplánovali jednání o příchodu jabloneckého záložníka Michala Trávníka. Ve hře mělo být 30 milionů korun případná hráčská kompenzace, z transferu ale nakonec sešlo.



V zimě už přivedli Ondřeje Koláře, Ondřeje Kúdelu a Lukáše Pokorného. Lákali i zlínského záložníka Ubonga Ekpaie, jenže tahle varianta podle všeho padla. A stejně dopadla i last minute nabídka na Michala Trávníka.

Za třiadvacetiletého středopolaře, jenž ještě o víkendu hrál za Jablonec proti Teplicím, požadoval Jablonec údajně 30 milionů korun. Na to ale Slavia nepřistoupila. Ve hře bylo i to, že by jablonecký boss Miroslav Pelta vyinkasoval nižší částku v kombinaci s hráčskou kompenzací, kterou by mohl být záložník Jakub Hromada či ofenzivní univerzál Mick van Buren, se kterými slávistický trenér Jindřich Trpišovský nepočítá do základní sestavy.

Trávník nadále zůstává na seznamu slávistických posil, sešívaný dres ale oblékne nejdříve v létě.

Zájem Slavie o Trávníka není novinka. Kouči Trpišovskému by se „box to box“ záložník náramně hodil do systému: Trávník má solidní techniku i perfektní kondici, létá od vápna k vápnu.

Ve Slovácku a Jablonci stihl dohromady 122 ligových zápasů. Loni byl Trávník kapitánem české jednadvacítky na EURO v Polsku, v týmu trenéra Vítězslava Lavičky patřil k nejlepším hráčům. Zajímaly se o něj třeba kluby z Itálie, ale nakonec zůstal v Jablonci, kde s ním nedávno prodloužili smlouvu do léta 2020.

Agent Pavel Zíka o přestupu Michala Trávníka

"O jabloneckého Michala Trávníka, kapitána reprezentace U21 z letního ME, byl v zimním přestupovém okně velký zájem jak ze špičkovych týmů české HET ligy, tak ze zahraničí, zejména z Itálie a Španělska. Po dohodě s majitelem jabloneckého klubu panem Peltou byl jeho přestup posunut směrem k létu, neb jablonecký klub má na jaře také svoje sportovni ambice. Je ale mozné, že během jara již dojde k dohodě o Michalově prestupu v lét+. Stejne jako u Davise Ikauniekse preferujeme pokračování v českém top klubu, kde by se otrkal v evropských pohárech a ješte tak posílil svoje postavení na evropském fotbalovém trhu."

 

LIGOVÉ STŘIHY: Slavii bránil těžký terén, Sparta musí bavit, říká Střihavka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud