Zatímco na jiných významných akcích v čele s předáváním Zlatých glóbů letos vládla hlavně černá barva na znamení boje proti sexuálnímu obtěžování, na slavnostním vyhlašování hudebních cen Brit Awards v Londýně to hrálo všemi barvami.

Místo toho byly hosté požádáni, aby si na podporu hnutí Metoo vzali bílou růži. To splnily například zpěvačky Pixie Lott či Myleene Klass, ovšem s výběrem vhodného outfitu si zřejmě moc hlavy nelámaly. Obě totiž ukázaly docela dost ze svých krásných těl.

Zatímco blondýnka Pixie dala na odiv málem celý svůj rozkrok díky výraznému rozparku, tmavovlasá Myleene přišla v černobílých proužkatých kalhotech, ovšem s halenkou s výstřihem až k pupíku a navíc bez podprsenky. Stejně se zachovala i zpěvačka Perrie Edwards (24), která rovněž ze svého dekoltu ukázala až dost.

Naopak zpátky se držely větší hvězdy, například Kylie Minogue (49) či Jennifer Hudson (36), která dorazila v růžových papučích, ale rychle se přezula do vhodnějších bot.

VIDEO: Kauza Metoo nabrala na síle i po kauze chlípného Harveyho Weinsteina. Courtney Love přitom varovala před Weinsteinem už v roce 2005...

Video
Video se připravuje ...

Courtney Love varovala před Harvey Weinsteinem už v roce 2005 Youtube.com/ohyouresilly

 

Fotogalerie
40 fotografií