Harryho (33) hraje britský herec Murray Fraser a Meghan je vylíčená herečkou Parisem Fitz-Henleyeovou. Tvůrcům se povedlo do snímku obsadit herce, kteří jsou věrnými kopiemi skutečného páru. V jistých okamžicích byste na první dobrou ani nezjistili, že se nejedná o slavný pár Harryho a Meghan (36), ale o herce, kteří ztvárňují právě je. 

V jedné ze scén bude také rozhovor s vévodkyní Kate, která Meghan sděluje, zda je připravená na to, že se její život otočí o stoosmdesát stupňů a bude muset dodržovat různé zákazy. Nechybí ani odkrytí první společné noci, ve které budou herci nazí v posteli.

VIDEO: Princ Harry vtipkoval s holčičkou, která mu ujídala popcorn

Video
Video se připravuje ...

Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá! hellogiggles.com

Chybět nebude pohled Meghan, která byla ze začátku vztahu skeptická a myslela si, že tohle není její svět. „To nemůže být můj svět, jsem Američanka, rozvedená a napůl černoška.“ 

Snímek „Harry a Meghan: Královská romance“ nabídne fanouškům chronologický pohled na romantickou dvojici, tedy od prvního setkání v Londýně až po žádost o ruku, premiéru bude mít 13. května, takže šest dní před svatbou Meghan a prince Harryho, kteří si své „ANO“ řeknou 19. května. Stejná situace nastala i před 7 lety, kdy měl také těsně před svatbou premiéru snímek o princi Williamovi a vévodkyni Kate.

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan čtěte zde

Fotogalerie
31 fotografií