English

Sklovská riskuje na dovolené: O berlích a ve vedru zdolávala památky! V pantoflíčkách!

Blesk.cz / Celebrity

Slovenská diva Sisa Sklovská (52) tráví s manželem Jurajem Lelkesem (66) dovolenou v Řecku. A i když stále není po dvojnásobné plastice nohou stoprocentně fit, památkám se nevyhýbá. Lezla po nich ve stylových chlupatých pantoflíčkách!

More from Blesk.cz / Celebrity

Jul 31

Sisa Sklovská (57) na dovolené s manželem: Tělo dvacítky!

Blesk.cz

Operní diva Sisa Lelkes Sklovská (57) strčí tři roky před šedesátkou do kapsy i dvacítky! S manželem Jurajem si užívá na Mykonosu a na pláži se pochlubila fantastickou postavou.

Oct 21

Sisa Sklovská (57), nebo Cher?! Vystavila zadeček a předvedla roznožku jako burleska

Blesk.cz / Celebrity

Byl to splněný sen! Slovenská zpěvačka Sisa Sklovská (57) se vždy přirovnávala k americké popové hvězdě Cher (76) a teď se do ní převtělila. Na megalomanské show s nádechem erotiky naprosto zazářila, odhodila stud a v sexy spodním prádle…

Jul 26

Sisa Sklovská (56) se ukázala v plavkách: Má tělo jako dvacítka!

Blesk.cz / Celebrity

Slovenská operní diva Sisa Lelkes Sklovská se na sociální síti pochlubila snímkem od bazénu. Zpěvačka ukázala celou svou postavu v plavkách a její věk by jí rozhodně nikdo nehádal.

Aug 19

Nestárnoucí Sisa Sklovská se bude podruhé vdávat: Odhalila detaily veselky

Blesk.cz / Celebrity

Nestárnoucí slovenská pěnice Sisa Sklovská (55) chystá společně se svým mužem, Jurajem Lelkesem (69), velkou událost. Vzhledem k desátému výročí veselky je čeká obnovení jejich svatebních slibů. Původně to plánovali již v lednu tohoto roku…

Jun 29

Muzikálová hvězda Sisa Sklovská (55) zpátky v nemocnici: Komplikace po operaci!

Blesk.cz / Celebrity

Slovenská diva Sisa Sklovská (55) je v nemocnici víc než doma. Jen pár dnů po poslední operaci se zpěvačka vrátila do péče lékařů, tentokrát za jejími problémy stojí narušený lymfatický systém.

Jun 16

Slovenská diva Sisa Sklovská (55) opět na operaci: Devětkrát na sále! Jak to dopadlo?

Blesk.cz / Celebrity

Muzikálová diva Sisa Lelkes Sklovská (55) musela být opět hospitalizována v nemocnici. Za vším bylo vážné onemocnění rukou. Před časem jí operovali levou ruku, teď šla na řadu pravá.

Oct 12

Sisa Sklovská v slzách: Ukázala hrob, který má na zahradě!

Blesk.cz / Celebrity

Slovenská pěnice Sisa Sklovská (54) zažívá velmi smutné období. Její kočičí smečku navždy opustil mourovatý mazlík Leňa. Po sedmnácti letech společného soužití je to pro zpěvačku rána.

Feb 26

Sisa Sklovská bude platit jako mourovatá: Astronomická částka ale stojí za to!

Blesk.cz / Celebrity

Slovenská pěnice s křivkami bohyně, Sisa Sklovská (54), si váží svého těla natolik, že do něj plánuje pořádně zainvestovat. Řeč však není o plastikách ani estetických zákrocích. Zpěvaččiny kroky zamíří do pojišťovny.

Nov 25

Sisa Sklovská musela zasáhnout! Manžela (68) přemluvila k nevyhnutelné operaci

Blesk.cz / Celebrity

Slovenská zpěvačka Sisa Sklovská (54) je přesvědčená, že muži jsou daleko větší „bábovky“ nežli ženy. Vlastně si to nejenom myslí, ale ví to z vlastní zkušenosti. Pro slovenský magazín Nový Čas prozradila, jak to má její manžel, podnikatel…

Oct 22

Hříšná Sisa Sklovská (54) nahoře bez! Svlékla se pro dobrou věc

Blesk.cz / Celebrity

Když jde o dobrou věc, tak jde do všeho. Slovenská diva Sisa Sklovská (54) podpořila boj proti rakovině prsu tím, že vystoupila nahoře bez! Místo horního dílu se nechala pomalovat a ňadra ozdobit pavími pírky.

Aug 5

Padesátnice Sisa Sklovská se odhalila! Ze vzkazů chlapů se budete červenat

Každoroční dovolenou na řeckém ostrově Mykonos si slovenská zpěvačka Sisa Sklovská (53) užívá s manželem Jurajem (68). I když své sexy křivky už několikrát v plavkách ukázala, tak muži šílí pokaždé stejně.

Apr 5

Sisa Sklovská utíká od manžela! Odstěhovala se z jejich luxusní vily

Slovenská zpěvačka Sisa Sklovská (53) se za podnikatele a finančníka Juraje Lelkese (68) vdala v roce 2011 a od té doby měli problém se pravidelně vídat. Oba jsou totiž velice pracovně vytížení a jednu dobu se setkávali maximálně o…

Feb 12

Sisa Sklovská s manželem Jurajem: Moderátoři si je řádně vychutnali!

Blesk.cz / Celebrity

Kontroverzní dvojice Sisa Sklovská (53) a její manžel Juraj Lelkés (68) se stali terčem zábavy slovenských moderátorů z ranní show TV Markíza. I když jejich rozhovor v podroušeném stavu není aktuální, lidi stále baví a často si z něj někdo…

Apr 30

Sisa Sklovská ve vedru v kůži od hlavy k patě: Závidíte mi, vzkazuje kritikům

Blesk.cz / Celebrity

Slovenská diva Sisa Sklovská (52) si libuje ve výstředním oblečení, kde dává na odiv svou štíhlou postavu. Nejinak tomu bylo na zahájení letní sezony v rumunském letovisku, kam vyrazila v koženém oblečku, jak Catwoman.

Apr 12

Sisa Sklovská v slzách: Zmizel milovaný člen její rodiny!

Blesk.cz / Celebrity

Už měsíc nemá potuchy o svém kocourovi. Slovenská diva Sisa Sklovská (52) ale stále věří, že se jí chlupatý miláček najde. Zpěvačka je známá svou láskou ke kočkám a doma jich má několik.

Oct 24

Sisa Sklovská si zahrává: Po operaci natáčela Pevnost Boyard

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvačka Sisa Sklovská (52) má zřejmě pro strach uděláno. Nabídku na účinkování v dobrodružném pořadu Pevnost Boyard totiž nadšeně přijala. Přitom tím riskovala své zdraví, jelikož natáčela jen krátce po náročné operaci! A dokonce si to…

Sep 20

Odvážná Sisa Sklovská: V provázkových šatech ukázala ňadra!

Blesk.cz / Celebrity

Ta se toho nebojí. Operní a muzikálová zpěvačka ze Slovenska Sisa Sklovská (51) dorazila na Bratislavské dny módy, které se konaly v Praze a šokovala odhalenými šaty, které se rozhodla vynést.

Aug 22

Zoufalá zpěvačka Sisa Sklovská: Truchlí nad sebevraždou blízkého člověka!

Blesk.cz / Celebrity

Sisa Sklovská (51) je právě v slzách kvůli úmrtí osoby ze své blízkosti. Její kolega totiž spáchal sebevraždu a zpěvačka je naprosto v šoku. Nic takového by od něj nečekala.

Feb 21

Sisa Sklovská trpěla jako zvíře: Z plesu rovnou na operaci!

Blesk.cz / Celebrity

V posledních týdnech trpěla jako zvíře, přesto na sobě Sisa Sklovská (51) ani o víkendu na Česko-Slovenském plese nedala nic znát.

Jun 15

Učitelku celebrit zabila rakovina: Oplakává ji Sisa Sklovská i expřítel Čvančarové Jackuliak

Blesk.cz / Celebrity

Pod dohledem učitelky zpěvu Zity Orlické (†49) se učily zpívat slovenské hvězdy, mezi nimiž byla i operní pěvkyně Sisa Sklovská (49). Podílela se i na muzikálu Dracula. Slováci nyní pláčou. Jejich profesorka zemřela. Podlehla rakovině prsu.