English

Šok pro jindy drsného Rytmuse: Jasmina mu provedla něco nepředstavitelného!

Blesk.cz / Celebrity

Něco takového Patrik Vrbovský alias Rytmus (41) opravdu nečekal! Když přišel po vystoupení domů, jeho láska Jasmina Alagič (29) nikde... A pak ho čekal další šok. Co se stalo?

More from Blesk.cz / Celebrity

Jan 2

Vloupání do domu Rytmuse a Alagič: Šok a bolestná ztráta!

Obrovský šok zažila rodina slovenského rappere Rytmuse (46), jejich dům v Malinove (okres Senec) byl vykraden! Zloděj si odnesl vskutku zajímavé kousky v někdy jen těžko uvěřitelné hodnotě. Nikomu se naštěstí nic nestalo.

Oct 1

Jasminu Alagič doběhla minulost: Objevila se na seznamu dlužníků!

Díky spolupracím na sociálních sítích a svému zaměstnání si manželka rappera Rytmuse (43), moderátorka Jasmina Alagič (31), dokáže vydělat velké částky a kupovat si, co jí padne do oka. Přesto její jméno figuruje na seznamu dlužníků!

Jun 28

Jasmina Alagič a Rytmus otevřeli dveře svého domu: Podívejte, v jakém luxusu žijí!

Blesk.cz

Nejsledovanější slovenský pár Jasmina Alagič (31) a Patrik Vrbovský alias Rytmus (43) si své soukromí přísně střeží, ale leckdy na sociální síti ukáží víc, než možná původně chtěli.

Jun 18

Jasmina Alagič oznámila radostnou novinu: Další miminko je na cestě!

Blesk.cz / Celebrity

Slovenská moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (30) jde s pravdou ven! Syn Sanel, kterého má s rapperem Patrikem Vrbovským (43), zanedlouho oslaví rok a kráska oznámila další těhotenství!

Jul 18

Těhotná Jasmina v jednom kuse brečí! A může za to něco, co udělal Rytmus

Blesk.cz / Celebrity

Těhotná moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (30) prožívá nejšťastnější období v životě každé ženy. Je těhotná, milovaná, provdaná, žije si v luxusu… A aby toho štěstí nebylo málo, její vyvolený udělal gesto, které by nenechalo žádnou ženu…

Jun 9

Dojemný vzkaz pro miminko v bříšku! Těhotná Jasmina vychválila i Rytmuse coby otce

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (29), odnedávna manželka rappera Patrika Vrbovského alias Rytmuse (42), se už těší na narození svého prvního dítěte. Dokonce tak moc, že miminku posílá do bříška dojemné vzkazy.

Jun 3

Čerstvý ženáč Rytmus si nedá pokoj! Opět se otřel o Daru Rolins a nevěstu Jasminu vychválil

Slovenský rapper Patrik Vrbovský alias Rytmus (43) zavzpomínal na svůj velký den, kdy si za ženu vzal moderátorku Jasminu Alagičovou (29). Nejenom svatba, ale už zásnuby byly pro něj velmi emoční a považuje je za nejsilnější zážitek ve…

May 18

Řekli si ANO: Rytmus si vzal Jasminu! Hosté porušili embargo! A pak ukázali fotky!

Blesk.cz

Během obřadu probíhajícího od 17:00 si konečně řekli ANO slovenský rapper Patrik "Rytmus" Vrbovský (42) a těhotná moderátorka Jasmina Alagič (29). Obřad proběhl na přísně střeženém zámku v Pezinku za účasti mnoha slovenských celebrit.

Apr 25

Známe místo tajné svatby Rytmuse! Těhotná Jasmina to propálila

Blesk.cz / Celebrity

Pět měsíců od zásnub se Jasmina Alagičová (29) s Rytmusem (42) konečně dohodli na místě, kde se uskuteční jejich velkolepá svatba. A těhotná moderátorka nedokázala udržet jazyk za zuby.

Jan 6

Rodina Alagič a Rytmuse se opět rozrostla. Jasmina kopíruje Daru Rolins!

Těžko říct, zda má Patrik Vrbovský (42) nějaké slovo ve vztahu s Jasminou Alagič (29). Podle jejích statusů je to právě ona, kdo rozhoduje, co bude a nebude v jejich rodině.

Dec 28

Těhotná Jasmina po bitvě Rytmuse s Marpem: Takhle ho nazvala!

Blesk.cz / Celebrity

I když Rytmus (41) v zápase s Marpem (33) prohrál, tak pro svou snoubenku Jasminu Alagič (29) to je obrovský hrdina. Po zápase se mu vrhla do náruče a vzápětí napsala milostné vyznání na sociální síť.

Dec 24

Jsem s Rytmusem těhotná, oznámila Jasmina Alagič: Příští Vánoce už budeme tři!

Blesk.cz / Celebrity

O radostnou novinku se svými fanoušky podělila snoubenka Patrika Vrbovského, neboli Rytmuse. To, že očekává s populárním hudebníkem dítě, oznámila prostřednictvím svého účtu na Instagramu.

Nov 18

Jasmina Alagič promluvila o svatbě s Rytmusem: Nechám si své příjmení!

Blesk.cz / Celebrity

Po půl roce vztahu rapper Patrik Rytmus Vrbovský (41) poklekl před Jasminou Alagič (29) a požádal ji o ruku. Za prsten utratil majlant, stejně jako za dům, který pro ně pořídil. Moderátorka se na svatbu těší, ale už teď ví, že si nechá své…

Sep 14

To je fofr! Jasmina Alagič a Rytmus: Po 4 měsících vztahu svatba?!

Blesk.cz / Celebrity

První společná dovolená, romantika v Benátkách, představení rodičům, společný dům a teď... svatba?! Zamilovaný páreček Jasmina Alagič (29) a Patrik Rytmus Vrbovský (41) se řítí do chomoutu mílovými kroky.

Sep 2

Jasmina Alagič konečně kápla božskou: Je s Rytmusem těhotná?

Blesk.cz

Jsou spolu teprve krátce, ale vztah moderátorky Jasminy Alagič (29) a rappera Patrika Vrbovského (41) alias Rytmuse nabírá na obrátkách. Jen co se Rytmus rozešel s Darou Rolins (45), si se svou novou láskou pořídil útulný byt. Nyní pro ne…

Jun 14

Jasmina Alagič poprvé a veřejně vyznala lásku Rytmusovi! Ale...

Blesk.cz / Celebrity

Zatímco Rytmus (42) své nové holce veřejně vyznává lásku od začátku vztahu, jeho nová vyvolená Jasmina Alagič (28) si dala na čas. Ale zamilovanost nakonec zvítězila a kráska se konečně vyjádřila.

Jun 1

Nová přítelkyně Rytmuse Jasmina s miminkem: Trénují na vlastní?

Není tajemstvím, že Patrik Vrbovský (41) alias Rytmus touží po potomkovi, o kterého se dlouho pokoušel s bývalou přítelkyní Darou Rolins (45). Teď si ale našel o hodně mladší krásku Jasminu Alagič (28). A ta se nad miminky také rozplývá.…

May 30

Rytmus po rozchodu s Darou ožil: Jasminu už stěhuje k sobě!

Blesk.cz

Svou lásku Patrik Vrbovský (41) alias Rytmus s moderátorkou ze SuperStar Jasminou Alagič (28) už netají. A páreček je zamilovaný až tak, že si rapper svou novou přítelkyni chce k sobě nastěhovat domů.

May 30

Nová přítelkyně Rytmuse Jasmina Alagič: Ukázala bradavku!

Blesk.cz / Celebrity

V roce 2009 se Jasmina Alagič (28) dostala do finále Miss Universe SR, ale neuspěla, takže se na ni rychle zapomnělo. Ale tahle kráska se jen tak odbýt nedala a dostala se do týmu moderátorek Fashion TV. A právě na jednom jejich večírku se…

May 11

Jasminu Alagič ze SuperStar už neobletuje jen Rytmus! Neodolal ani Ben Cristovao

Blesk.cz / Celebrity

Coby nová moderátorka SuperStar 2018 okouzlila Jasmina Alagič (28) národ a zájem o ni má zřejmě nejeden známý muž. S rapperem Rytmusem (41) tráví v poslední době hodně času a teď se kolem ní navíc točil i Ben Cristovao (30).