English

Auto, které vám pomůže zhubnout? Tohle je splněný sen všech dietářů

AutoRoad.cz

Cestování autem je rychlé, pohodlné a bez námahy. Lidé ale v autech tráví stále více času, během kterého jsou pasivní a jejich tělo tak trpí. Změnit by to ale mohl vynález, který přeměnil obyčejnou Audi A4 Avant ve stroj na pálení kalorií.…

More from AutoRoad.cz

Jun 6

Tragická nehoda u Slaného: Dva lidé zemřeli, další dva utrpěli zranění

stars24.cz

Dva lidé nepřežili pondělní odpolední nehodu u Slaného, ke které vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému, včetně záchranářského vrtulníku. Komunikace byla obousměrně uzavřená až do půl deváté večer, příčinou se zabývají…

May 31

Letecká nehoda na Pardubicku: Dva zranění po nehodě vírníku

stars24.cz

Leteckou nehodu řešily během středečního odpoledne složky integrovaného záchranného systému v Pardubickém kraji. Pád vírníku u obce Kunětice, která leží zhruba 6 kilometrů severovýchodně od Pardubic, odnesli zraněním dvě osoby.

Feb 24

Vážná nehoda dnes na D11: Dva lidé se zranili, policie shání svědky

Stars24.cz

V pátek dopoledne došlo na 70. kilometru dálnice D11 ve směru na Prahu k vážné dopravní nehodě. Dva lidé se zranili a provoz na komunikaci musel být omezen.

Feb 18

Tragická nehoda na D1: Dva lidé z dodávky srážku nepřežili, dálnice uzavřena

stars24.cz

Ani tento víkend se neobejde bez tragických nehod. K jedné došlo hned v sobotu ráno na D1 ve směru na Brno, střet dvou vozidel tam nepřežili dva lidé. Dálnice musela být ještě před osmou hodinou ráno uzavřena.

Jan 11

Smrtelná nehoda na Znojemsku: Zemřel člověk, dva lidé se zranili

Stars24.cz

Na Znojemsku zasahovaly dnes ráno složky integrovaného záchranného systému u dvou dopravních nehod. Střet vozidel mezi obcemi Přímětice a Hluboké Mašůvky nepřežil jeden člověk.

Dec 27

Nehoda na Třebíčsku: Autobus srazil dva lidi

Stars24.cz

U Kožichovic na Třebíčsku dnes ráno srazil autobus dva lidi. Zemřel osmačtyřicetiletý muž, druhého sraženého převezli záchranáři do nemocnice, jeho zranění jsou lehčí.

Dec 21

Smrtelná nehoda u Kuřimi: Čelní střet nepřežili dva lidé

stars24.cz

Tragickou dopravní nehodu vyšetřují od úterý jihomoravští policisté. Čelní střet na silnici I/43 nepřežili dva lidé - řidič osobního vozu a dítě. Komunikace musela být uzavřena, na objízdné trase se tvořily kolony.

Oct 21

Tragická nehoda na Mělnicku: Vlak smetl dodávku, dva lidé zemřeli

Stars24.cz

Tragickou bilanci má čtvrteční nehoda na železničním přejezdu mezi obcemi Nová Ves a Jiřice na Mělnicku. Dva lidé z dodávky, která se střetla s osobním vlakem, podlehli svým zraněním.

Oct 16

Tragická nehoda u Chebu: Brzy ráno při ní zemřeli dva lidé

stars24.cz

Tragická dopravní nehoda se stala v neděli nad ránem na Chebsku. Dva lidé zemřeli poté, co jejich automobil opustil silnici a skončil v příkopu.

Sep 14

Hromadná nehoda na D1 před půlnocí: Zemřeli dva lidé

Stars24.cz

Až do úterních ranních hodin zasahovaly záchranné složky na dálnici D1 ve směru na Prahu. V krátkém sledu se tam srazilo několik aut, dva lidé bohužel zemřeli.

Jul 8

Tragická nehoda u Habartova: Auto shořelo, dva lidé zemřeli

stars24.cz

Ve čtvrtek odpoledne došlo u Habartova v Karlovarském kraji k tragické dopravní nehodě. Havarované vozidlo po ní začalo hořet, incident má dvě oběti.

May 19

Nehoda na D8 má tragické následky. Zemřeli dva lidé, dálnice několik hodin stála

Stars24.cz

I dnes došlo na českých dálnicích k tragickému incidentu. Při dopravní nehodě na dálnici D8 zemřeli dva lidé. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

May 17

Smrtelná nehoda na D1: Dva lidé zemřeli, další tři skončili v nemocnici

Stars24.cz

Na páteřní české dálnici D1 došlo dnes ve směru do Brna k vážné dopravní nehodě, při které zemřeli dva lidé. Další tři osoby byly s více či méně vážnými zraněními převezeni do nemocnic v Praze.

May 2

Nehoda u Jičína: Čelní střet nepřežil řidič osobního auta

Stars24.cz

Na Jičínsku došlo v pondělí brzy ráno ke smrtelné dopravní nehodě, jeden z jejích účastníků na místě zemřel. Policie momentálně vyšetřuje příčinu a okolnosti incidentu.

Apr 12

Tragická nehoda u Vamberku: Dva lidé zemřeli po čelním střetu!

stars24.cz

V úterý dopoledne došlo u Vamberku v Královéhradeckém kraji k tragické dopravní nehodě. Po čelním střetu dvou vozidel zemřeli řidič a jeho spolujezdkyně z osobního automobilu.

Mar 27

Staré Hutě: Při vážné nehodě zemřeli dva lidé na motorce

Stars24.cz

Dva lidé jedoucí na motorce dnes odpoledne zemřeli při nehodě u obce Staré Hutě na Uherskohradišťsku. Na silnici v Buchlovských kopcích se postupně srazil se dvěma automobily.

Jan 29

Tragická nehoda na Novojičínsku. Jeden mrtvý, čtyři lidé se zranili

stars24.cz

Při střetu dvou osobních aut na Novojičínsku zemřel v pátek večer šestašedesátiletý muž , další čtyři lidé ve věku od 15 do 23 let byli zraněni. Dnes o tom informovali policejní mluvčí Pavla Jiroušková a mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Dec 15

Hromadná nehoda na Domažlicku: Srazila se hned čtyři auta!

Stars24.cz

Ani tento týden se provoz na českých silnicích neobešel bez vážných nehod. Na Domažlicku se včera brzy ráno srazila hned čtyři vozidla. Co se přesně stalo?

Nov 16

Druhá vážná nehoda u Olomouce za tři dny! Dva lidé se zranili

Stars24.cz

Po nedělní tragické nehodě u místní části Nemilany, při které přišli o život tři lidé, došlo dnes u Olomouce k dalšímu dopravnímu incidentu, tentokrát na dálnici D46. Co se stalo?

Mar 17

Audi představuje novinku, auto to tentokrát není

news.autoroad.cz

Už jsme si mohli zvyknout na to, že někteří výrobci aut mají ve své nabídce i různé další užitečné produkty.