English

Silniční verze Formule 1? Nadšenec ji staví v garáži, motor V12 dostala z Ferrari

AutoRoad.cz

Závodní vozy Formule 1 jsou ve všech směrech technickými unikáty, za jejichž volant by chtěl usednout snad každý milovník vůně benzínu a spálených pneumatik. Takového požitku je ale dopřáno jen několika málo výjimečným lidem, kteří musí…

More from AutoRoad.cz

Jul 31

FOTO: Velká cena Belgie - Leclerc s Ferrari bronzový za Red Bully

f1news.autoroad.cz

Prohlédněte si fotografie z nedělního závodu ve Spa-Francorchamps, kde si pro další vítězství před svým týmovým kolegou Sergiem Pérezem dojel Max Verstappen s Red Bullem. Třetí místo na pódiu obsadil Charles Leclerc s Ferrari.

Apr 19

Hamilton zůstane v Mercedesu až do konce

f1news.autoroad.cz

Co může od budoucnosti očekávat sedminásobný mistr světa Lewis Hamilton? Skončí jeho formulová kariéra u Mercedesu, nebo se pokusí vydobýt osmý titul někde jinde? Kolem Brita se opět začíná roztáčet kolotoč dohadů a spekulací.

Mar 20

Hamilton je z rychlosti Red Bullu v úžasu, Leclerc varuje Ferrari před množstvím práce

f1news.autoroad.cz

Red Bull se suverénně prošel také druhým závodem letošní sezóny, když Sergio Pérez s Maxem Verstappenem získali v Saúdské Arábii trofeje za první a druhé místo. Soupeře předčili o parník, ti na jejich výkon reagují.

Jul 31

Hamilton nejrychlejším kolem potvrzuje vzestup Mercedesu. Kde udělalo Ferrari ve strategii chybu?

f1news.autoroad.cz

HUNGARORING - NEJRYCHLEJŠÍ KOLA ZÁVODU; Lewis Hamilton předvedl skvělou formu Mercedesu, který skončil s oběma vozy na pódiu, když ve Velké ceně Maďarska zajel nejrychlejší kolo a připisuje si jeden mistrovský bod navíc.

May 22

Formule 1: Velkou cenu Španělska vyhrál po odstoupení Leclerca Verstappen

stars24.cz

Nizozemský jezdec Max Verstappen vyhrál Velkou cenu Španělska formule 1 a po odstoupení Charlese Leclerca kvůli technickým potížím na jeho ferrari se dostal poprvé v sezoně do čela mistrovství světa.

May 20

Odpoledne ve Španělsku nejrychlejší Leclerc před Mercedesy

f1news.autoroad.cz

Druhý trénink na GP Španělska ovládl Leclerc s Ferrari. Skvěle zajely také Stříbrné šípy, které podle všeho eliminovaly poskakování svého vozu. Příliš pozadu nezůstal ani Verstappen.

Mar 20

F1 2022 vládne na úvod Ferrari: Leclerc vyhrál před Sainzem, Verstappen nedojel!

stars24.cz

Dlouho očekávaný start sezóny plné novinek přinesl dramatickou podívanou a černý den pro obhájce titulu. Pod umělým osvětlením v Bahrajnu se radovalo Maranello a italský tým nebyl jediný, kdo měl důvod jásat.

Mar 19

Formule 1 2022 startuje: První kvalifikace patřila Ferrari, vyhrál Leclerc!

Stars24.cz

Premiérovou pole position sezony 2022 získal Charles Leclerc před druhým Maxem Verstappenem a třetím Carlosem Sainzem. Lewis Hamilton si zapsal 5. čas a jeho týmový kolega George Russell byl až devátý. Krom továrního týmu se dařilo i…

Mar 18

"Cílem Ferrari jsou vítězství, i když na Red Bull trochu ztrácíme," říká Leclerc. Jak je na tom Mercedes?

f1news.autoroad.cz

Pilot Ferrari Charles Leclerc chce v úvodním podniku sezóny vyhrát, byť podle něj za Red Bullem o něco zaostávají. Formu Mercedesu si před prvním tréninkem v Bahrajnu stále netroufá odhadovat, v první trojici by ale podle něj chybět neměl.

Feb 25

Formule 1 odvolala pro letošek Velkou cenu Ruska v Soči

f1news.autoroad.cz

Velká cena Ruska formule 1 se v září v Soči neuskuteční. Vedení seriálu mistrovství světa se rozhodlo závod po ruském vojenském útoku na Ukrajinu v této sezoně zrušit.

Dec 3

Také druhý trénink pro Hamiltona. Leclerc sešrotoval Ferrari

f1news.autoroad.cz

Ve druhém tréninku zůstal na čele Lewis Hamilton, kterého tentokrát následoval Valtteri Bottas. O vzrušení se pět minut před koncem tréninku postaral Charles Leclerc. Monačan tvrdě havaroval a svůj vůz doslova zničil.

Nov 19

Red Bull půjde po zadním křídle Mercedesu za každou cenu

f1news.autoroad.cz

Napětí po závodě v Brazílii je vysloveně hmatatelné a Red Bull hodlá nadále šlapat Mercedesu na paty všemi způsoby. Posílen skutečností, že Verstappen za své jednání ve 48. kole předchozího závodu, hodil svému soupeři k nohám rukavici.

Oct 3

Hamilton a Ferrari? Asi si nebyli souzeni

f1news.autoroad.cz

Lewis Hmailton debutoval ve Formuli 1 během sezony 2007, kdy hájil barvy McLarenu. O šest let později přestoupil Brit do Mercedesu, kde zřejmě svou kariéru ve Formuli 1 také ukončí.

Sep 12

Mercedes Maybach GLS, 6.0 V12! Za astronomickou cenu

AutoRoad.cz

V Mercedesu se rozhodli sesadit Bentley Bentayge z trůnu superluxusních SUV. Britský časopis Autocar cituje nezveřejněný zdroj, se kterým hovořil na právě probíhajícím autosalonu ve Frankfurtu. Zdroj uvádí, že byl Maybach GLS vyvinut tak,…

Oct 16

Ferrari za cenu Superbu? Jedno teď draží v Anglii. Nebo je to jinak?

AutoRoad.cz

Sytě rudé Ferrari z poloviny osmdesátých let - kdo by po něčem takovém alespoň chvíli nezatoužil? Člověk ani nemusí prahnout po stovkách koní, stačí se jen zadívat na ten jedinečný design, specifické křivky a člověka hned přepadne…

Apr 19

Téměř nové Ferrari za cenu Fabie? Začnete po něm toužit

AutoRoad.cz

Už dlouho toužíte po Ferrari, ale nemáte miliony na kontě? Nyní pro vás máme řešení, a je určitě stylovější než přestavba Peugeotu 406 Coupé! Ano, stále to není plnokrevné Ferrari, ale alespoň má původ v Itálii. Tedy svým designem a…

Sep 30

Hamilton odpoledne nejrychlejší, Ferrari nejbližším soupeřem Mercedesu

f1news.autoroad.cz

SEPANG - 2. TRÉNINK; Lewis Hamilton dokázal oplatit ranní "porážku" Nicovi Rosbergovi, když zajel nejrychlejší čas ze všech. Jeho týmový kolega ztratil 0,233 sekundy, Sebastian Vettel 0,661. Dobrou formu Ferrari potvrzuje čtvrtým místem…

Jul 22

V Maďarsku začíná nejlépe Hamilton, Rosberg druhý. Kolik ztrácí Ferrari a Red Bull?

f1news.autoroad.cz

HUNGARORING - 1. TRÉNINK; Nejlepším časem se v prvním tréninku na Hungaroringu prezentoval Lewis Hamilton, jeho týmový kolega Nico Rosberg s novou smlouvou v kapse zaostal jen o čtvrt sekundy. Jak dopoledne probíhalo a jak si vedli ostatní?

Apr 15

Ferrari ve druhém tréninku poráží Mercedesy, Räikkönen nejrychlejší

f1news.autoroad.cz

ŠANGHAJ - 2. TRÉNINK; Ferrari předvedlo odpoledne v Číně výbornou formu, když oba jeho piloti skončili před Stříbrnými šípy. Kimi Räikkönen předčil Sebastiana Vettela, vedoucí muž šampionátu Nico Rosberg ztrácel přes dvě a Lewis Hamilton…

Apr 18

Bitva Mercedesů a Ferrari pokračuje, Hamilton těsně před Vettelem

f1news.autoroad.cz

BAHRAJN - 3. TRÉNINK ; Ve třetím tréninku na Velkou cenu Bahrajnu zajel nejrychlejší čas Lewis Hamilton, Vettel však ztratil pouze 0,069s.