English

Fiat Regata (1983-1995): Pohledný sedan se představil před 35 lety v Brně

Auto.cz

Fiat Regata navázal na úspěšné Ritmo, jen přidal stupňovitou záď a později i praktické kombi. Světová premiéra se odehrála v moravské metropoli, v Latinské Americe se vyráběl až do půlky 90. let.

More from Auto.cz

Mar 13

Co bude dál s Maserati? Fiat Chrysler se vyjádřil k dalším fůzím a prodejům

Auto.cz

Italsko-americký koncern Fiat Chrysler Automobiles je otevřen možné spolupráci nebo i sloučení s jinou automobilkou nebo koncernem.

Mar 11

Fiat Chrysler si to rozmyslel. Diesely nakonec nezařízne

Auto.cz

Italsko-americká automobilka Fiat Chrysler Automobiles (FCA) chce slevit ze svého slibu, že do roku 2022 přestane do osobních automobilů instalovat naftové motory.

Dec 21

Fiat Chrysler chystá motor Tornado. Bude to řadový šestiválec!

Auto.cz

Chystaný agregát by mohl debutovat v nové generaci Jeepu Grand Cherokee nebo chystaném Jeepu Wagoneer.

Sep 25

Fiat Regata (1983-1995): Pohledný sedan se představil před 35 lety v Brně

Auto.cz

Fiat Regata navázal na úspěšné Ritmo, jen přidal stupňovitou záď a později i praktické kombi. Světová premiéra se odehrála v moravské metropoli, v Latinské Americe se vyráběl až do půlky 90. let.

Jul 2

Hyundai stále touží po koncernu Fiat Chrysler Automobiles

Auto.cz

Hyundai Motor Group má údajně stále v plánu získat koncern Fiat Chrysler Automobiles (FCA). Pokud by k tomu došlo, rázem by se Korejci dostali do čela světových výrobců automobilů.

Jan 28

Automobilka Fiat Chrysler téměř zdvojnásobila zisk

Auto.cz

Italsko-americká automobilová skupina Fiat Chrysler Automobiles (FCA) loni téměř zdvojnásobila čistý zisk na 3,5 miliardy eur (zhruba 89 miliard Kč) z 1,8 miliardy eur v předchozím roce.

Aug 16

Koupí Fiat Chrysler Číňané? Schůzky už probíhají...

Auto.cz

Představitelé čínských zájemců o italsko-americký koncern se už sešli nejen se zástupci FCA, ale také se zástupci největších prodejců této automobilky.

May 21

Fiat Chrysler bude opravovat auta kvůli emisím

Auto.cz

Italsko-americká automobilka Fiat Chrysler Automobiles plánuje ve Spojených státech provést softwarovou úpravu u 104.000 naftových vozů, kterých se týká obvinění z manipulace s emisemi.

Apr 28

Fiat Chrysler zvýšil tržby i zisk, překonal očekávání

Auto.cz

Provozní zisk italsko-americké automobilky Fiat Chrysler Automobiles (FCA) v prvním čtvrtletí vzrostl meziročně o 11 procent na 1,54 miliardy eur (41,5 miliardy Kč).

Apr 15

Fiat Chrysler si prý nakonec partnera nehledá

Auto.cz

Automobilka Fiat Chrysler (FCA) v současnosti již nehledá partnera pro fúzi a místo toho se zaměří na rozvoj svého podnikatelského záměru. Řekl to dnes generální ředitel automobilky Sergio Marchionne.

Mar 15

Šéf Volkswagenu nevyloučil jednání o spojení s Fiat Chrysler

Auto.cz

Generální ředitel německé automobilové skupiny Volkswagen Matthias Müller nevyloučil jednání se šéfem italsko-americké skupiny Fiat Chrysler Sergiem Marchionnem o možném spojení.

Jan 12

Další Dieselgate? Fiat Chrysler obviněn z použití podvodného softwaru!

Auto.cz

Na obzoru se rýsuje další emisní skandál. Americké úřady obvinily koncern FCA, že používal software schopný obejít emisní normy.

Oct 26

Automobilka Fiat Chrysler se ve čtvrtletí vrátila k zisku

Auto.cz

Automobilka Fiat Chrysler Automobiles (FCA) se ve třetím čtvrtletí vrátila k zisku díky silnému výkonu v Severní Americe. Čistý zisk činil 606 milionů eur (16,4 miliardy Kč) po ztrátě 387 milionů eur ve stejném období předchozího roku.

Apr 27

Automobilka Fiat Chrysler zdvojnásobila provozní zisk

Auto.cz

Italsko-americká automobilová skupina Fiat Chrysler Automobiles (FCA) v prvním čtvrtletí zdvojnásobila provozní zisk na 1,4 miliardy eur (38 miliard Kč), a to zejména díky dobrým výsledkům v Severní Americe.

Apr 23

Fiat Chrysler svolává ke kontrole 1,1 milionu vozů

Auto.cz

Automobilka Fiat Chrysler Automobiles (FCA) svolává po celém světě ke kontrole více než 1,1 milionu osobních a sportovně užitkových vozů.

Apr 16

Fiat Chrysler by se mohl spojit s Toyotou, Fordem nebo Volkswagenem

Auto.cz

Loni chtěl šéf FCA provést spojení s automobilkou General Motors, na to ale nedošlo. Nyní to zkouší jinde.

Dec 12

Fiat Chrysler vyfasoval od NHTSA další tučnou pokutu

Auto.cz

Koncern FCA dostal v USA sedmdesátimilionový "flastr" kvůli nenahlášení zraněných a usmrcených lidí, souvisejících s poruchami aut.

Oct 29

Provozní zisk automobilky Fiat Chrysler vzrostl o 35 procent

Auto.cz

Skupině FCA se daří, odpis více než tři čtvrtě miliardy eur do rezerv se ale založil na čisté ztrátě ve výši 306 milionů eur.

May 9

Americká část skupiny Fiat Chrysler se vrátila k zisku

www.auto.cz

Americká část automobilové skupiny Fiat Chrysler Automobiles hospodařila v letošním prvním čtvrtletí s čistým ziskem 2,6 miliardy dolarů (63 miliard Kč), zatímco minulý rok byla ve ztrátě.

Apr 2

Fiat Chrysler Automobiles má nového šéfdesignéra, autora Viperu

www.auto.cz

Nový šéfdesignér koncernu Fiat Chrysler Automobiles Ralph Gilles v minulosti navrhl Dodge Viper nebo Chrysler 300.