English

Pobodaný starosta Gdaňsku má vážně poraněné srdce, během operace byl resuscitován

Zranění, která utrpěl v neděli večer starosta polského Gdaňsku Pawel Adamowicz na charitativní akci, jsou velmi vážná. Novinářům to podle deníku Gazeta Wyborcza potvrdil jeden z lékařů, kteří po dobu pěti hodin místního politika operovali.…

More from EuroZprávy.cz / Zprávy ze světa

Feb 12

Útočník v Německu pobodal ukrajinské basketbalisty

EuroZprávy.cz

Neznámý pachatel zaútočil nožem na ukrajinské basketbalisty, kteří hráli za mládežnický tým ART Giants v německém Düsseldorfu. Sedmnáctiletý Volodymyr Jermakov útok nepřežil, zatímco jeho spoluhráč Arťom Kozančeko leží na jednotce…

Apr 24

Neznámý útočník v Praze pobodal muže

eurozpravy.cz

Policisté zasahovali v neděli kolem půl deváté večer v pražské Nádražní ulici na Smíchově. Kolemjdoucí žena ohlásila na zraněného muže, který měl na těle bodná zranění.

Feb 2

V pendolinu vyhrožoval muž s nožem sebevraždou

EuroZprávy.cz

Sebevraždou vyhrožoval dnes v podvečer dvaasedmdesátiletý cestující s nožem ve vlakové soupravě pendolino jedoucí z Prahy do Ostravy. Na místě zasahovali policisté, před příjezdem policejního vyjednavače se muž bodl do hrudníku a byl…

Jan 19

Na pražském Chodově pobodali útočníci dva mladíky

Na pražském Chodově v sobotu večer dva neznámí útočníci pobodali dvojici mladíků. Zranění jsou v nemocnici. Kriminalisté zatím nestanovili, o jaký trestný čin šlo.

Dec 23

Policie v Praze hledá nebezpečného muže, pobodal dnes servírku

Ze tří loupežných přepadení v Praze policie podezřívá pětačtyřicetiletého muže, který dnes odpoledne nožem napadl servírku v restauraci ve Vltavské ulici v Praze 5. Žena skončila ve vážném stavu s mnohačetnými zraněními v umělém spánku.

Nov 6

Cizinec útočil nožem v pražském metru

EuroZprávy.cz

Policisté začali stíhat sedmatřicetiletého cizince, který podle nich napadal ve čtvrtek s nožem v ruce kolemjdoucí ve stanici metra Hloubětín. Obvinili ho z loupeže, za což mu v případě odsouzení hrozí až desetileté vězení.

Nov 3

Potyčka bezdomovců v Praze: Jeden cizinec pobodal druhého

V ulici U Bulhara v Praze 1 dnes dopoledne při potyčce bezdomovců pobodal jeden cizinec druhého. Zhruba padesátiletý muž skončil s těžkým zraněním v nemocnici.

Jan 15

Vražda v Pardubicích: Opilec při hádce pobodal svého otce, ten zraněním podlehl

Policie obvinila z vraždy devětadvacetiletého muže, který podle ní v pátek 11. ledna v opilosti v Pardubicích ubodal svého o 23 let staršího otce. Starší muž po konfliktu utrpěl bodná a bodnořezná zranění. Podlehl jim navzdory okamžité…

Jan 1

V Sokolově někdo pobodal 33letého muže

V Sokolově někdo na Nový rok brzy ráno pobodal 33letého muže. Byl vážně zraněn, musel být letecky transportován do nemocnice v Plzni-Lochotíně, řekl dnes ČTK mluvčí krajské záchranky Radek Hes. Případem se zabývá policie, zadržela…

Dec 29

Muž na Karlovarsku pobodal spolubydlícího, kvůli cigaretám

Čtyřiašedesátiletý muž ze Žlutic na Karlovarsku bodl v pátek nožem do zad svého spolubydlícího po hádce o cigarety. Policisté útočníka tentýž den zadrželi a umístili do policejní cely. Okresní soud v Karlových Varech ho poslal do vazby.

Dec 2

Muž pobodal prodavačku v pražské cukrárně, motiv je záhadou

Policisté zadrželi osmatřicetiletého muže, který podezřelý z toho, že v pátek ráno pobodal prodavačku v cukrárně v pražských Vršovicích.

Nov 4

Potyčka s cizinci v Plzni se zvrtla, jeden muž byl pobodán

V nemocnici skončil v noci na dnešek sedmadvacetiletý muž z Karlovarska po potyčce s cizinci na Klatovské třídě v Plzni. Podle dostupných informací šly proti sobě kolem půlnoci dvě tříčlenné skupinky lidí, tři cizinci a proti nim dva muži…

Dec 27

Cizinci v Brně pobodali dva muže, policie je obvinila

Brno - Brněnští kriminalisté obvinili tři cizince, kteří v sobotu brzy ráno napadli v Běhounské ulici v Brně dva jiné muže.

Dec 27

Muž pobodal v Praze manželku a dceru, skončil na psychiatrii

Praha - Policie vyšetřuje pokus o dvojnásobnou vraždu v bytě v pražských Hlubočepích. Muž tam pobodal dvě ženy. Po činu byl zadržen a skončil na psychiatrii.

Dec 18

Cizinec pobodal v Litvínově ženu, policii se přihlásil v Německu

Litvínov (Mostecko) - Kriminalisté vyšetřují vážné poranění mladé ženy z Litvínova na Mostecku. Muž, který ji údajně pobodal, následně utekl ze země.

Feb 27

Drama ve školce: Ve Frýdku-Místku pobodal muž expřítelkyni

krimi.eurozpravy.cz

Frýdek-Místek - V mateřské škole ve Frýdku-Místku pobodal muž 37letou ženu. Podle policie šlo o partnery, kteří se nejdříve pohádali a následně muž vytáhl nůž. Jeho přítelkyně skončila s vážnými zraněními v ostravské fakultní nemocnici.

Feb 26

Ve školce ve Frýdku-Místku pobodal muž ženu

Frýdek-Místek - Zřejmě při partnerském konfliktu pobodal dnes odpoledne v mateřské škole ve Frýdku-Místku muž ženu.

Jan 7

Útočník pobodal před domem ženu, která se vracela z práce

Mladá Boleslav - Zatím neznámý útočník pobodal ve středu v noci v Mladé Boleslavi 37letou ženu. Skončila v nemocnici, její život není ohrožen. Po pachateli pátrají policisté.

Oct 30

Pobodal cestujícího v metru, dostal devět let vězení

Praha - Dvaadvacetiletý Slovák Róbert Agóč, který v březnu bodl do krku náhodně vybraného spolucestujícího v pražském metru, si má odpykat devět let v nejpřísnějším typu věznice.

Aug 22

Muž pobodal cizince na zastávce pražské MHD

Praha – Neznámý pachatel pobodal na zastávce hromadné dopravy v pražské Choderadské ulici na Spořilově pětatřicetiletého cizince. Policie po něm pátrá.