English

Vize značky Volvo – Srozumitelná strategie

AutomobilRevue.cz

Jen málokterá automobilka zažila v posledních letech takový rozvoj a posílení své image jako Volvo. Tento švédský výrobce kompletně přepracoval svoji nabídku a ještě více než v minulosti se zaměřil na bezpečnost. Volvo je ale také symbolem…

More from AutomobilRevue.cz

Jan 16

Fiat Doblò – Fiat Doblò je zpět!

www.automobilrevue.cz

Na náš trh se vrací oblíbený velkoprostorový Fiat Doblò. A to v nové generaci! Nabízí jedinečnou kombinaci malého půdorysu, objemného interiéru a rozsáhlé výbavy. Vyzkoušeli jsme kombinaci vznětového motoru s „automatem“.

Dec 12

Citroën Oli – Svezení s prototypem

AutomobilRevue.cz

Studie Citroën Oli není předobrazem žádného připravovaného sériového automobilu. Je však plná neotřelých nápadů a inženýři si na ní ověřili řadu novátorských řešení.

Aug 4

Fiat 600e – Seicento!­

Legendární šestistovka je zpět. Dolce vita se vrací se stylem, grácií a pěknou pohádkou. A elektrikou to teprve začíná!

Dec 6

Co všechno dokáže nový Fiat Talento?

Největší novinkou modernizovaného Talenta se stává alternativa v podobě převodovky se samočinným řazením.

Oct 2

Komfort à la Citroën

Značka Citroën byla vždy doslova rozkročena nad světem osobních vozů. Jednoduché, dostupné a kompaktní modely doplňovaly vozy z opačné strany automobilového světa, které poskytovaly prvotřídní komfort podpořený avantgardní technikou.…

Jul 1

Citroën – Jako v bavlnce

Citroën staví automobily pro každodenní život s typickým důrazem na pohodlí. Toto pojetí ale sahá daleko za komfort odpružení a jízdy samotné, má mnohem hlubší význam projevující se i v poprodejních službách. Pro své stávající zákazníky má…

May 19

Fiat 500 – legenda nestárne!

www.automobilrevue.cz

Fiat 500 je podobnou legendou jako Porsche 911. Na rozdíl od něj ale je dostupným způsobem mobility pro širokou veřejnost. Kromě městského typu 500, jenž svými vlastnostmi přímo navazuje na původní „pětistovku“, je s podobným přístupem…

May 6

Spolupráce Fiat a PSA pokračuje

AutomobilRevue.cz

FCA Italia a skupina PSA podepsaly smlouvu o prodloužení jejich již čtyřicetiletého úspěšného partnerství v oblasti lehkých užitkových vozů do roku 2023.

Apr 12

HYUNDAI N – Nestavíme jen auta, vytváříme zážitky

AutomobilRevue.cz

Ať jste kdekoliv a míříte kamkoliv, jedině opravdové zážitky vám zvednou hladinu adrenalinu v krvi. Prožijte je naplno. Jsme jiní, než co jste doposud zažili. Jsme zde, abychom nastavili nová pravidla v této kategorii pro ty, kdo milují…

Mar 15

HYUNDAI i30 FASTBACK N – DRUHÝ KROK

www.automobilrevue.cz

Model Fastback N je nejnovějším přírůstkem v rodině sportovně střižených vozů značky Hyundai. A přírůstkem velmi povedeným.

Mar 12

CITROËN AMI ONE CONCEPT

www.automobilrevue.cz

Studie Ami One Concept má naznačit, jak si u Citroënu představují individuální městskou dopravu dostupnou všem.

Jan 10

FIAT/SUZUKI – CROSSOVER NEBO SUV?

www.automobilrevue.cz

Obliba vozidel kategorie crossover a SUV stále stoupá a dokonce se objevují ve firemních flotilách.

Dec 12

FIAT 500X 2018 – VÍCE 500

www.automobilrevue.cz

500X patří v současnosti k nejoblíbenějším modelům Fiatu. V letošním roce navíc prošel celkovou modernizací, jejíž součástí byla nová generace přeplňovaných zážehových motorů FireFly Turbo.

Aug 22

CITROËN BERLINGO – Rodinný ideál

www.automobilrevue.cz

Oblíbený Citroën, který v roce 1996 prakticky definoval kategorii cenově dostupných MPV, se po dvaadvaceti letech výroby dočkal teprve třetí generace.

Aug 6

Hyundai – U Hyundai si vybere každý

Hyundai má jednu z nejširších nabídek SUV modelů na českém trhu. Kromě nové generace luxusního modelu Santa Fe představeného na předchozích stranách zaujme především nové provedení modelu Tucson, stejně jako stylový Hyundai Kona.

Jun 5

46. ADAC ZÜRICH 24H RENNEN – 24 hodin napětí

Letošní 24hodinový závod na Nürburgringu měl snad vše, co k senzační motoristické podívané patří – napětí, zklamání, nevyzpytatelné podmínky, přerušení, a nakonec závěr plný emocí.

May 25

CITROËN 2CV: FRANCOUZSKÁ REVOLUCE

AutomobilRevue.cz

Francouzský prezident Vincent Auriol zahájil 7. října 1948 Pařížský autosalon. On ani mnohahlavé davy si nenechali ujít seznámení s dlouho očekávanou novinkou, lidovým Citroënem.

Mar 8

FIAT FULLBACK CROSS – DO NEPOHODY

Divize Fiat Professional připravila Fullback v provedení Cross pro náročné provozní podmínky. Zvyšuje úroveň komfortu, ale především průchodnost terénem a univerzální využitelnost.

Jan 8

CITROËN SPACETOURER – JDE O PROSTOR

Citroën SpaceTourer stojí na pomezí velkých vozů MPV a mikrobusů. Záleží, jakou verzi zvolíte.

Feb 19

Citroen C4: po faceliftu v prodeji

www.automobilrevue.cz

Citroën nedávno modernizoval svůj hatchback nižší střední třídy C4. Druhé generace tohoto modelu se od roku 2010 prodalo 450 000 kusů. Aktualizovaná verze je vybavena novými světlomety i koncovými svítilnami, nechybí ani nový design…