English

Poznali byste ho? Michaela Douglase drtí stáří, jeho žena zatím krásní!

Blesk.cz / Celebrity

Slavný hollywoodský pár Michael Douglas (74) a Catherine Zeta-Jonesová (49) si vyrazili na italský ostrov Capri. Společnost jim dělala vévodkyně z Yorku Sarah Fergusonová (59), exmanželka britského prince Andrewa (59).

More from Blesk.cz / Celebrity

Oct 16

Definitivní konec kariéry Michaela Cainea (90): Jsem v důchodu, hlásí herec

Blesk.cz / Celebrity

Fanoušci zahraniční kinematografie, máme pro vás špatnou zprávu. Už je to oficiální - herec Michael Caine (90), držitel titulu "Sir", potvrdil, že s uvedením svého nejnovějšího filmu The Great Escaper končí s herectvím. Ale ruku na srdce,…

Sep 29

Narozeniny manželů Douglase a Zeta-Jonesové: Vzpomínka na osudovou větu!

Blesk.cz / Celebrity

Je milou náhodou, že herecký pár Michael Douglas (79) a Catherine Zeta-Jonesová (54) mají narozeniny na den stejně. Jen je dělí 25 let... A letos si k nim navzájem láskyplně popřáli na instagramu.

May 19

Dojatý Michael Douglas (78): V zajetí svých krásek v Cannes!

Blesk.cz / Celebrity

Když Bůh rozdával krásu, tak dcera slavných herců Michaela Douglase a Catherine Zety-Jonesové (53) Carys dostala nášup. Na zahájení filmového festivalu v Cannes svým půvabem a dokonalou postavou v průsvitných šatech zastínila své rodiče.

Dec 26

Catherine Zeta-Jonesová ukázala svůj »gothický« stromeček! Pohltila ji role Morticie Addamsové

Blesk.cz / Celebrity

V novém seriálu Wednesday hraje Catherine Zeta-Jonesová (53) ikonickou Morticii Addamsovou. A v roli letos zůstala i na Vánoce! Na sociálních sítích ukázala svůj stromeček v »gothickém« stylu.

Dec 5

Catherine Zeta-Jonesová (53) o nesplněné vysněné roli: Chtěla jsem být BOND GIRL!

Má za sebou veleúspěšnou kariéru, přesto s ní britská herečka Catherine Zeta-Jonesová (53, Zorro, Terminál) zcela spokojená není. Vysněné role se totiž nikdy nedočkala…

Jul 12

Catherine Zeta Jonesová a Michael Douglas: Láskou oslazená dovolená!

Blesk.cz / Celebrity

Svou láskou a partnerským štěstím by mohli jít celému Hollywoodu příkladem. Velšská herečka Catherine Zeta Jonesová (51, Skála) se s manželem Michaelem Douglasem (76, Základní instinkt) na léto uchýlili na své soukromé sídlo na Mallorce.

Jul 10

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jonesová se zbavují majetku: Za přepychový byt chtějí půl miliardy!

Blesk.cz / Celebrity

Zbohatlíci Michael Douglas (76) a Catherine Zeta-Jonesová (51) se zbavují svého přepychového apartmánu v New Yorku. Co „byteček“ za bezmála půl miliardy korun nabízí?

Apr 30

Herec Michael Douglas v slzách: Rok po smrti táty Kirka (†103) přišel i o matku (†102)

Blesk.cz / Celebrity

V úctyhodných 102 letech zemřela Anne Douglasová, vdova po loni zesnulém legendárním herci Kirku Douglasovi, který trojciferný věk své ženy překonal o jeden rok. Smutnou zprávu ve čtvrtek večer potvrdil její nevlastní syn Michael (76).

Jan 21

Hollywoodský bouřlivák Michael Douglas: Novorozeného vnuka směl vidět až po měsíci!

Blesk.cz / Celebrity

Koronavirová pandemie roztrhla po celém světě přátele i rodiny. Hollywoodský idol Michael Douglas (76) se tak mohl se svým druhorozeným vnukem pomazlit až měsíc po jeho narození.

Feb 23

Michael Douglas ostrouhal: Milovaný táta Kirk (†103) mu neodkázal ani vindru

Blesk.cz / Celebrity

V přepočtu téměř 1,4 miliardy korun je hodnota majetku, který po sobě zanechala filmová legenda Kirk Douglas (†103). Jeho syn Michael, který je sám úspěšný herec, mu věnoval slova plná oddanosti. Nebylo pochyb o tom, že k sobě mají blízko.…

Feb 6

Smrt Kirka Douglase (†103): Řízný vzkaz snahy Catherine Zeta-Jonesové!

Celý Hollywood rozesmutnila zpráva o odchodu legendy Kirka Douglase (†103). Jeho syn Michael (75) se již k smutné události vyjádřil, nyní ale poslala vzkaz do nebe svému tchánovi i herečka Catherine Zeta-Jonesová (50).

Feb 6

Hollywood v slzách: Zemřel legendární Kirk Douglas (†103)! Dojemná slova syna Michaela

Blesk.cz

Smutnou zprávu přinesla světová média v noci na čtvrtek. Ve věku 103 let odešel navždy legendární hollywoodský herec Kirk Douglas. Ztvárnil desítky filmových rolí, tou nejslavnější ale patrně zůstane Spartakus ze stejnojmenného filmu…

Aug 6

Hollywoodská hvězda Michael Douglas na Slovensku vařil v televizi a po Tatrách pobíhal jako Jánošík!

Úchvatné Tatry, historická Bratislava, koňský turnaj, ministr zahraničí či pořad o vaření… Hvězdný manželský pár Michael Douglas (74) a Catherine Zeta-Jonesová (49) měl na Slovensku nabitý program.

Aug 5

Catherine-Zeta Jones a Michael Douglas v Bratislavě: Přijeli si promluvit!

Bratislavu a Šamorín poctili návštěvou dva velikáni Hollywoodu a současně i jeden z nejslavnějších manželských párů – herecké duo Michael Douglas (74) a Catherine Zeta-Jones (49). Co je k východním sousedům přivedlo?

Jul 22

Poznali byste ho? Michaela Douglase drtí stáří, jeho žena zatím krásní!

Blesk.cz / Celebrity

Slavný hollywoodský pár Michael Douglas (74) a Catherine Zeta-Jonesová (49) si vyrazili na italský ostrov Capri. Společnost jim dělala vévodkyně z Yorku Sarah Fergusonová (59), exmanželka britského prince Andrewa (59).

Jul 23

"Utajený" hrob Miloše Formana: Navštívil ho Michael Douglas

Blesk.cz / Celebrity

Považoval ho za jednoho z největších režisérů všech dob! Proto Michael Douglas (73) zajel během pobytu v New Yorku do nedalekého Warrenu, aby se poklonil památce Miloše Formana (†86) přímo u jeho hrobu.

Jan 22

Hříšně sexy Catherine Zeta Jones (48): Odhalila se při erotických scénách s mužem i s ženou!

Blesk.cz / Celebrity

To je ale divoška. Catherine Zeta Jones (48) ve svém nejnovějším filmu Cocaine Godmother pořádně odvázala. Erotické scény si nezahrála pouze s mužem, ale také se ženou, se kterou se divoce líbala v posteli.

Feb 8

Catherine Zeta-Jones ukázala obří šatník a botník. Ta nemůže říct: Nemám co na sebe!

Hollywoodská herečka Catherine Zeta-Jones (47) ohromila své fanoušky. Na sociální síti se pochlubila obřím šatníkem a velkým botníkem a ihned tím spustila lavinu komentářů.

Aug 4

Syn Michaela Douglase: V kriminálu si nechal na břicho vytetovat hlavy táty a dědečka

Blesk.cz

Syn Michaela Douglase (71) se ve vězení pěkně vybarvil! V roce 2010 byl Cameron (37) odsouzen za prodej heroinu a pašování drog k osmi letům vězení, za dobré chování ho ale pustili o dva roky dříve. Za mřížemi zjevně posiloval, a tak teď…

Jan 27

Sexy Catherine Zeta-Jones dráždila veterány: Když ukázala rozparek, málem se neudrželi na nohou

Blesk.cz / Celebrity

Catherine Zeta-Jones (46) měla málem na svědomí britské veterány! Herečka totiž přišla na premiéru svého nového filmu Dad's Army v neskutečně sexy outfitu a přítomní pánové na ní mohli oči nechat. Zasloužilí vojáci měli při pohledu na ní…