English

Boxerka Schmoranzová opustí ME bez medaile, prohrála ve čtvrtfinále

iDNES.cz

Martina Schmoranzová prohrála na mistrovství Evropy v boxu ve váhové kategorii do 69 kilogramů s Italkou Angelou Cariniovou 0:5 na body. Třetí medaili z kontinentální akce do sbírky nepřidá.

More from iDNES.cz

Aug 4

Medaili má jistou i druhá kontroverzní boxerka, soupeřku porazila na body

www.idnes.cz

Také Lin Jü-tching z Tchaj-wanu, druhá z boxerek, jejichž start v Paříži vyvolává velké diskuse a názorové střety, postoupila do semifinále olympijského turnaje a má jistou medaili. Osmadvacetiletá bývalá mistryně světa porazila…

Aug 3

Alžírská boxerka Chalífová má po druhé výhře v Paříži medaili jistou

iDNES.cz

Alžírská boxerka Imán Chalífová, jejíž start na olympijských hrách v Paříži vyvolává kontroverze, porazila ve čtvrtfinále váhy do 66 kg Lucu Annu Hámoriovou z Maďarska. Postupem do semifinále si tak zajistila medaili, první boxerskou pro…

Sep 28

Nová kapitola podivuhodné kariéry Martina Haška. Jde do druhé řecké ligy

iDNES.cz / Sport

V sedmadvaceti letech měl být na vrcholu sil, s jeho potenciálem klidně součástí reprezentačního týmu. Fotbalový záložník Martin Hašek však po krátké štaci na polské prvoligové scéně opět klesá o patro níž, podepsal smlouvu do konce června…

Nov 11

KVÍZ: Co víte o svatém Martinovi a jeho svátku?

www.idnes.cz

Na sníh to letos nevypadá, ovšem radostné hodování nebo popíjení svatomartinského vína si asi nenecháte ujít. Víte, jak vlastně tradice svátku svatého Martina vznikla? Ověřte si své znalosti v našem zábavném kvízu.

Apr 20

Bronz ze světového ringu. Juniorská boxerka Gajdová je první českou medailistkou

iDNES.cz / Sport

Veronika Gajdová získala jako první česká boxerka medaili na juniorském mistrovství světa. Po semifinálové porážce 1:4 na body s Indkou Vinkou bere ve váze do 60 kg bronz.

Mar 14

Zapomněla jsem na sebe, vypráví Martina

www.idnes.cz

Martina Hrubá (40) v životě několikrát změnila práci, ale nejtěžší a nejbolestivější je podle jejích slov změnit vztah sama k sobě. Nemoc psychosomatického původu ji přinutila zastavit se a změnit samu sebe.

Nov 10

Připijte si na svatého Martina

www.idnes.cz

Jako každý rok slavíme 11. listopadu svátek Svatého Martina. Víme, jak poznat zkažené víno i jak spárovat Svatomartinské víno s jídlem.

Nov 11

Oslavte svátek svatého Martina stylově

www.idnes.cz

Zapomeňte na salát a dopřejte si dnes, v den svatého Martina, tradiční svatomartinské menu. V těchto restauracích vám jej naservírují společně se svatomartinským vínem.

Aug 28

Boxerka Schmoranzová opustí ME bez medaile, prohrála ve čtvrtfinále

iDNES.cz

Martina Schmoranzová prohrála na mistrovství Evropy v boxu ve váhové kategorii do 69 kilogramů s Italkou Angelou Cariniovou 0:5 na body. Třetí medaili z kontinentální akce do sbírky nepřidá.

Aug 25

Boxerka Kučerová postoupila na ME do semifinále a má jistý bronz

iDNES.cz / Sport

Boxerka Vendula Kučerová porazila na mistrovství Evropy v Madridu ve váze nad 81 kg maďarskou soupeřku Adrienn Juhászovou a postupem do semifinále si zajistila minimálně bronzovou medaili. O finále bude česká reprezentantka boxovat v pátek…

Feb 2

Biatlonistka Davidová získala na ME juniorů v Novém Městě bronz

iDNES.cz / Sport

Navzdory třem chybám na střelnici brala biatlonistka Markéta Davidová hned v úvodu mistrovství Evropy juniorů v Novém Městě medaili, ve vytrvalostním závodu skončila třetí. Páté místo obsadila další česká reprezentantka Simona Maříková,…

Nov 22

Boxerka Schmoranzová na ME prohrála až v semifinále, získá bronz

iDNES.cz / Sport

Česká boxerka Martina Schmoranzová si z mistrovství Evropy v Sofii odveze bronzovou medaili. V semifinále kategorie do 64 kilogramů podlehla Alexandře Ordinové z Ruska na body. Třetí místo na evropském šampionátu obsadila Schmoranzová i v…

Nov 19

Boxerka Schmoranzová je na ME v semifinále, má jistý minimálně bronz

iDNES.cz

Česká reprezentantka Martina Schmoranzová má na mistrovství Evropy v boxu jistou medaili. Po čtvrtfinálové výhře nad Jelenou Janičijevičovou ze Srbska postoupila do semifinále kategorie do 64 kg a získá minimálně bronz.

Oct 20

Dráhař Hochmann vybojoval na ME bronz ve vyřazovacím závodě

iDNES.cz / Sport

Čeští dráhoví cyklisté mají z mistrovství Evropy v Paříži druhou bronzovou medaili. Jiří Hochmann skončil třetí ve vyřazovacím závodě.

Sep 20

Cyklokrosařka Czeczinkarová dostane bronz z ME, vítězku diskvalifikovali

iDNES.cz / Sport

Cyklokrosařka Jana Czeczinkarová se může hned na startu sezony těšit na bronzovou medaili z mistrovství Evropy do 23 let. Ta jí připadla dodatečně ze šampionátu v roce 2015 v nizozemském Huijbergenu.

Apr 11

Boxerka Schmoranzová končí v olympijské kvalifikaci po druhém kole

oh.idnes.cz

Česká boxerka Martina Schmoranzová skončila na olympijském kvalifikačním turnaji v tureckém Samsunu v druhém kole. V kategorii do 60 kilogramů nestačila na největší favoritku Katie Taylorovou z Irska, mnohonásobnou mistryni světa a Evropy…

Jan 7

Martin Chodúr se pochlubil fotkou prvorozeného syna Martina

iDNES.cz

Zpěvák Martin Chodúr (25) se stal na Nový rok otcem. Jeho prvního potomka mu porodila přítelkyně Ivona Selníková (41) a nyní se hrdý otec pochlubil fotografií syna na svém profilu na sociální síti.

May 2

Deblkajakáři Havel se Štěrbou vydřeli na ME v Račicích bronz

sport.idnes.cz

První cenný kov pro pořadatelskou zemi získali na mistrovství Evropy v kanoistice v Račicích deblkajakáři Daniel Havel s Janem Štěrbou, v závodě na tisíc metrů vybojovali bronz. Předtím se však Češi museli smířit s hořkými čtvrtými místy.