English

Temná tvář Jakubiskových: Je to jako upsat se ďáblu! šokuje maskérka

Blesk.cz / Celebrity

Režisér Juraj Jakubisko (81) a jeho žena Deana (61) prý dluží lidem ze štábu peníze! I když se pokračování pohádky Perinbaba dotočilo už loni, tak někteří stále nemají zaplaceno. Veřejně se o tom rozepsala jedna z maskérek filmu.

More from Blesk.cz / Celebrity

Dec 9

Vdova po Jakubiskovi (†84) Deana na premiéře Perinbaby: Poslal vzkaz ze záhrobí!

Premiéry se nedožil, prý ale z režisérského nebe poslal vzkaz! Pokračování pohádky Perinbaba za Juraje Jakubiska (†84) dokončila rodina. Vdova Deana (65) a jejich syn Jorik (38) prozradili, co jim vzkázal.

Feb 28

Zesnulý »Fellini Východu« Juraj Jakubisko (†84): Utíkal před Mečiarem!

Blesk.cz / Celebrity

Mohl být režisérem nejslavnějšího muzikálu světa Cats neboli Kočky. Juraj Jakubisko (†84) dal ale přednost rodné vlasti a vrátil se z Hollywoodu na Slovensko. Aby vzápětí utekl do Prahy. Kvůli tehdejšímu slovenskému premiérovi Vladimíru…

Feb 28

Jakubiskovi (†84) lékaři protáhli život o 11 let: Transplantaci srdce mu lidé vyčítali!

Blesk.cz / Celebrity

Byl pravděpodobně nejstarší člověk na světě, který podstoupil úspěšnou transplantaci srdce. V té době mu bylo 74 let. Nové srdce prodloužilo nedávno zesnulému Juraji Jakubiskovi (†84) život o 11 roků.

Feb 27

Juraj Jakubisko (†84): Dojemná zpověď dávné milenky!

Blesk.cz / Celebrity

Před lety to překvapilo i Karla Gotta (†80). V roce 1994 slavila Eva Pilarová (†80) pětapadesátiny. Slavík přišel s Rudolfem Roklem (†55) a jeho ženou Giovannou (81). Najednou se přiřítil režisér Juraj Jakubisko (†84): „To bola moja prvá…

Feb 27

Juraj Jakubisko (†84): 10 let zákazu! Vzali mi nejplodnější roky!

Blesk.cz / Celebrity

Zemřel Juraj Jakubisko (†84), držitel řady ocenění z celého světa a největší osobnost současné slovenské kinematografie se specifickým autorským rukopisem. Pro knihu 1968 očima 50 promluvil o nejtěžším období svého života.

Feb 27

Juraj Jakubisko (†84): Tajné schůzky se Schoberovou kryla Kubišová!

www.blesk.cz

Odchod Juraje Jakubiska (†84) rozplakal i někdejší sexbombu Olinu Schoberovou (79) z Kdo chce zabít Jesii!, která prorazila i v Hollywoodu. S Jurajem, byť byla vdaná, prožila tříletý milostný románek.

Feb 25

Magda Vášáryová o Juraji Jakubiskovi (†84): Dusno na place a společný útěk do Itálie?!

Blesk.cz

Ve věku 84 let zemřel slovenský režisér Juraj Jakubisko (†84). Na kontě má řadu kultovních filmů. Na práci s ním zavzpomínala i herečka Magda Vášáryová (74), která s ním po natočení dvou filmů odmítla další spolupráci.

Feb 25

Zemřel "slovenský Fellini" Juraj Jakubisko (†84): Dožil s transplantovaným srdcem

Blesk.cz

Ve věku 84 let zemřel oceňovaný slovenský režisér a scenárista Juraj Jakubisko. Na svém kontě má řadu kultovních filmů. V poslední době ho však trápilo chatrné zdraví, roky také žil s transplantovaným srdcem. Informaci potvrdila televizi…

Mar 29

Režisér Juraj Jakubisko prodělal covid: Manželka Deana přiznala, že dva týdny bojoval o život!

Blesk.cz / Celebrity

Přestože se Juraj Jakubisko (82) a jeho manželka Deana (63) snažili koronavirové nákaze vyhnout, přece jenom se jeden z nich nyní nakazil. Slavný režisér, jenž před osmi lety prodělal transplantaci srdce, měl podle slov své ženy velmi…

Feb 15

Slavný režisér Juraj Jakubisko v nemocnici: Problém s ledvinami!

Blesk.cz / Celebrity

Režisér Juraj Jakubisko od propuknutí pandemie nebyl vidět na veřejnosti. Vzhledem k svému věku, ale i zdravotnímu stavu patří do rizikové skupiny. Mnoho měsíců odmítal vycházet z domu. Přesto musel být před několika dny do nemocnice…

Nov 5

Režisér Juraj Jakubisko dvojnásobně slaví: Osudová »35«!

Na pětatřicítku nedá dopustit. Před 35 lety si totiž Juraj Jakubisko (82) vzal za ženu Deanu Horváthovou (62), narodil se jim syn Iorik a natočil pohádku Perinbaba. A ta má teď pokračování.

Sep 4

Premiéra dokumentu Meky o Žbirkovi: Manželka Jakubiska (83) Deana (62) s nohou v sádře

Dokument o životě Mira „Mekyho“ Žbirky (67) se konečně dočkal premiéry a míří do kin. Slavnostní projekci v kině Lucerna si nenechala ujít Deana Horváthová (62), i když má nohu v sádře a musí chodit o berli.

Jan 10

Mystický Juraj Jakubisko: O smrti Karla Gotta (†80) dopředu věděl?!

Blesk.cz / Celebrity

Slovenský režisér Juraj Jakubisko (81), jenž divákům už několik let slibuje velkolepé pokračování pohádky Perinbaba, se pochlubil s tajemným zážitkem, ze kterého mrazí v zádech. V den, kdy zesnul mnohonásobný držitel ocenění Zlatý slavík…

Sep 16

Jakubisko? Jako upsat se ďáblu, tvrdila maskérka! Deana se ale brání

Blesk.cz / Celebrity

Režisér Juraj Jakubisko (81) a jeho žena Deana (61) prý dluží lidem ze štábu peníze?! Alespoň to tak tvrdila jedna z maskérek filmu. Ovšem producentka se nyní ozvala a vše rázně vyvrátila.

Sep 16

Jakubiskovi čelí obvinění! Jak je to s milionovými dotacemi na film?

Blesk.cz / Celebrity

Manželé Jakubiskovi byli obviněni z toho, že shrábli milionové dotace na pohádku Sedminohý Lukáš, ale už ji nikdy nenatočili. Ovšem nyní vyšla pravda najevo, podle Deany Jakubiskové (61) došlo jen ke zmatkům kvůli přejmenování díla.

Sep 14

Temná tvář Jakubiskových: Je to jako upsat se ďáblu! šokuje maskérka

Blesk.cz / Celebrity

Režisér Juraj Jakubisko (81) a jeho žena Deana (61) prý dluží lidem ze štábu peníze! I když se pokračování pohádky Perinbaba dotočilo už loni, tak někteří stále nemají zaplaceno. Veřejně se o tom rozepsala jedna z maskérek filmu.

May 31

Režisér Jakubisko (81) a jeho žena Deana: Exekuce! Přišli o vilu za desítky milionů!

Blesk.cz

A dost! Celá léta se mluvilo tom, že je na vilu Deany (61) a Juraje (81) Jakubiskových v pražských Hodkovičkách uvalena mnohamilionová exekuce. Čas se nyní nachýlil. Chloubu slavného režiséra teď prodali ve dražbě za dvanáct a půl milionu.

May 7

Proč se Forman (†86) přestal vracet do Česka? Kvůli neúctě v Národním, tvrdí Jakubiskovi

Blesk.cz

Kdepak zdravotní problémy, ale pachuť hořkosti! To byl důvod, proč se Miloš Forman (†86) do rodné vlasti vracel z USA stále méně, až po roce 2011 přestal létat zcela. Urazilo ho Národní divadlo!

Mar 4

Fanoušci pohádky Perinbaba se mají na co těšit: Režisér Jakubisko natočí druhý díl

Fanoušci slovenské kultovní pohádky Perinbaba se konečně dočkají. Režisér Juraj Jakubisko se totiž už chystá na natáčení druhého dílu. První díl vznikl před třemi desítkami let!

Oct 15

Sledovali jsme ONLINE pohřeb Jiřího Krytináře: Nad urnou mluvil Juraj Jakubisko

Blesk.cz

V pondělí se s nejmenším českým hercem Jiřím Krytinářem (†68) rozloučila jeho nejbližší rodina a přátelé. Ve čtvrtek měli stejnou možnost hercovi kamarádi a kolegové z Prahy. Mezi prvními přišel režisér Juraj Jakubisko, který také…