English

Kouzelná premiéra Čarodějky plná hvězd: Andrea s Pedritkem i Zounar jako hastroš!

Blesk.cz / Celebrity

Rudý koberec před divadlem, majestátní výzdoba jako na Halloweenu a hlavně velkolepý program v podobě nejúspěšnějšího světového muzikálu Čarodějka! Kdo si její premiéru nenechal ujít?

More from Blesk.cz / Celebrity

Sep 26

Jak bydlí muzikálová Čarodějka Ochmanová? Doma má všechno zelené!

Blesk.cz / Celebrity

Hvězda velkolepého muzikálu Čarodějka, zpěvačka a zároveň čerstvá maminka Elis Ochmanová (32) nás pozvala k sobě domů. Spolu s manželem a malou dcerkou obývá příjemný byt 2+1 na Praze 4.

Jan 1

Muzikálová Čarodějka Ochmanová a Děrgelová z Ordinace: Na Nový rok oznámily těhotenství!

S nejkrásnější zprávou vstoupily do Nového roku zpěvačka Elis Ochmanová (32) a herečka Markéta Děrgelová (33). Hvězda muzikálu Čarodějka a hvězda seriálové Ordince jsou obě těhotné!

Jun 1

Čarodějka Elis Ochmanová na další plastice: Bolestivý zákrok kvůli svatbě!

Hlavní hrdinka muzikálu Čarodějka Eliška Elis Ochmanová (31) šla kvůli kráse podruhé pod kudlu. Před čtyřmi lety si nechala zvětšit poprsí a teď přišly na řadu uši.

Feb 19

Čarodějka Ochmanová: Před svatbou musí na plastiku!

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvačka Eliška Elis Ochmanová (31), která září coby zelená Elphaba v muzikálovém hitu Čarodějka, plánuje před svou letní svatbou plastickou operaci!

Jan 29

Hvězda Čarodějky a seriálové Ordinace Ochmanová: Skrývá obličejovou vadu!

Blesk.cz / Celebrity

Rošťácký úsměv a jiskřičky v očích dávají vnadné herečce a zpěvačce Elis Ochmanové (31) výraz diblíka, kdo se ale do její tváře zadívá pozorněji, všimne si její výrazné nerovnoměrnosti. Co se hvězdě muzikálu Čarodějka a seriálu Ordinace v…

Jan 28

Čarodějky Grossová s Ochmanovou: Řevnivost na jevišti i na obrazovce!

Blesk.cz / Celebrity

Sokyně v divadle i v televizi! Elis Ochmanová (31) a Natálka Grossová (17) proti sobě stojí coby protivnice v populárním muzikálu Čarodějka, a teď se jejich souboj přenese i do konkurenčních seriálů. Jedna totiž nastoupila do Ordinace,…

Nov 20

Čarodějky Ochmanová a Ďuricová: Hvězdy v utajení!

Blesk.cz / Celebrity

Na ulici byste je nepoznali! Kostýmy ze světa fantazie a pohádek i náročné líčení totiž dělají z hlavních hvězd úspěšného muzikálu Čarodějka (Wicked) Elis Ochmanové (30) a Nikoly Ďuricové (24) hvězdy v utajení.

Sep 14

Kouzelná premiéra Čarodějky plná hvězd: Andrea s Pedritkem i Zounar jako hastroš!

Blesk.cz / Celebrity

Rudý koberec před divadlem, majestátní výzdoba jako na Halloweenu a hlavně velkolepý program v podobě nejúspěšnějšího světového muzikálu Čarodějka! Kdo si její premiéru nenechal ujít?

Aug 29

Česká premiéra jednoho z nejúspěšnějších muzikálů se blíží: Takhle vypadá Čarodějka!

Blesk.cz / Celebrity

Jak slíbil, tak udělal! FrantišekJaneček (74) chce muzikálem Čarodějka nastavit (co do výpravy, kostýmů a toho, jaká kouzla mohouna jevišti probíhat) novou laťku! A dle prvních ukázek se mu to daří!

Jun 9

Muzikálová čarodějka Ochmanová se bude vdávat! Žádost o ruku ji rozplakala

I když má producent František Janeček (74) raději, když jsou představitelky hlavních rolí v jeho muzikálech svobodné dámy, v případě muzikálu Čarodějka bude mít opravdu smůlu. Zpěvačka Eliška Ochmanová (30) se totiž právě zasnoubila!

Jun 1

Janečkova nejvnadnější Čarodějka Ochmanová: Přes poleptané hlasivky k roli snů!

Patří k nejvýraznějším muzikálovým talentům poslední doby, málokdo ale ví, jak náročnou cestu na vrchol má Eliška Ochmanová (30) za sebou! Do očekávaného hitu Čarodějka (Wicked) se prozpívala i přes lehký hendikep!

Feb 9

Janeček si vybírá Čarodějku! Do „zeleného“ muzikálu chce Grossová, Nosková i Nálepková

Plejáda pěveckých es se hlásí producentovi Františkovi Janečkovi (74) do připravovaného muzikálu Čarodějka, který ve světě sklízí úspěchy pod názvem Wicked už od roku 2005.

Jan 19

Premiéra muzikálu Vlasy: Po Zounarovi další naháč na jevišti! Svlékla se i přítelkyně Vojtka

Blesk.cz / Celebrity

Legendární hippie muzikál Vlasy, podle kterého natočil snímek oscarový režisér Miloš Forman (†86), má za sebou premiéru. A ani v tomto představení nechybí nahota a tanec v negližé.

Jan 14

Nosková, Grossová, Gemrotová… Všechny chtějí být Čarodějka!

Blesk.cz / Celebrity

Náročné castingy čekají producenta Františka Janečka (74) a jeho tým. Do castingů na jeho očekávanou novinku, velkolepou show Čarodějka, se totiž hlásí jedno zvučné jméno za druhým!

Oct 20

Velkolepá premiéra muzikálu: Gregorová utíkala, setkání Vojtka s exmanželkou a spokojený Janeček

Blesk.cz

Premiéra muzikálu Sestra v akci byla hvězdná a mnohé tváře svedla znovu dohromady, jiné zase rozdělila. František Janeček s Terezou Mátlovou a jejich dcerou Emily se objevili opět jako rodina, naopak bývalí manželé Tereza a Roman Vojtkovi…

Sep 22

Premiéra dlouho očekávaného muzikálu Iago: Ledeckého dřel Američan z kůže

Blesk.cz / Celebrity

Změna za změnou od rána do večera na poslední chvíli! Tak vypadaly přípravy před včerejší premiérou muzikálu Iago. A byla to muka. Janka Ledeckého (55) v jeho vlastním muzikálu péruje drsný americký režisér!

Mar 17

Premiéra muzikálu Ferda Mravenec: Slavní vyvedli své ratolesti

Blesk.cz

Páteční večer patřil rodičům s dětmi. Nový dětský muzikál Ferda Mravenec si nenechalo ujít mnoho známých osobností. Navíc řada z nich zvolila nápadité oblečky a doplňky, jejich děti se mohly vydovádět s pohádkovými postavičkami a nechat si…

Mar 17

Čas růží, čas lásky: Které slavné páry dorazily na premiéru muzikálu?

Blesk.cz / Celebrity

Na premiéru očekávaného muzikálu Čas růží, který se skládá z hitů Karla Gotta nedorazil jenom prezident Miloš Zeman nebo sám Mistr. Dorazily také slavné páry, které počin přišly zhodnotit.

Mar 16

Premiéra muzikálu Čas růží: Gott si zazpíval spolu s herci! Co jim popřál?

Blesk.cz / Celebrity

Když muž se ženou snídá, Jdi za štěstím, Cesta rájem. Své slavné hity, které zazněly na čtvrteční premiéře muzikálu Čas růží, si Karel Gott (77) přišel poslechnout na vlastní uši. A spolu s herci si dokonce zazpíval!

Mar 18

Premiéra muzikálu Sibyla: Švantnerové se cosi stalo s obličejem! A co ostatní?

Blesk.cz / Celebrity

Premiéru muzikálu Sibyla si nenechala ujít Česká Miss Nikol Švantnerová (22) s přítelem, fotbalistou Jakubem Horou. Ale hladký účes jí zbytečně dělal obličej kulatější. Ani pokládaná vlna neslušela zpěvačce Martině Pártlové (34).