English

Zajímavý smartphone s otočenou kamerou. Test Motoroly One Action

iDNES.cz

Model One Action je další smartphone nového designového stylu výrobce Motorola a sází na čistý operační systém, zajímavý protáhlý tvar a také třeba na unikátní prvek v podobě otočeného senzoru kamery.

More from iDNES.cz

Mar 3

VIDEO: Telefon jako náramek. Koncept Motoroly se přizpůsobí outfitu

www.idnes.cz

Motorola na veletrhu MWC představila koncept ohebného telefonu, který se dá nosit jako náramek. Navíc si stačí vyfotit aktuální oblečení a telefon jeho barvě a částečně i materiálu přizpůsobí tapetu na displeji. Telefon tak bude ladit s…

Aug 27

Je to nejlevnější nové véčko na trhu. Test Motoroly Razr 40

www.idnes.cz

Ohebné telefony jsou čím dál levnější. Nová Motorola Razr 40 nasadila dosud nejnižší startovací cenu a byť to pořád není úplně levná záležitost, trend zlevňování těchto modelů se složitější konstrukcí je jasný.

Nov 17

Designově povedená a kompaktní. Prohlédněte si stylovku od Motoroly

www.idnes.cz

Na českém trhu prodává Motorola telefon s novým přívlastkem Neo. Formálně patří do série Edge 30, je však o něco levnější než sourozenci. Po stránce výbavy je tu hned několik zajímavostí, telefon se však chlubí především líbivým designem a…

Jul 16

Šéf čínské Motoroly prozradil nové skládací véčko Razr

www.idnes.cz

Motorola chystá novou generaci skládacího véčka Razr. S novým designem a špičkovou výbavou se stane vážným konkurentem Samsungu Z Flip 4.

Jun 12

Proč se zbavila přednosti předchůdce? Test Motoroly Edge 30

www.idnes.cz

Model Edge 30 je dalším z už poměrně početné rodiny smartphonů Edge a nedá se říci, že by z ní příliš vyčníval. Ačkoliv jde o poměrně slušný smartphone, v jednom ohledu si oproti předchůdci pohoršil.

Jul 22

Odolný telefon nemusí být ošklivý. Novinka od Motoroly je stylovka

iDNES.cz

Poměrně originálním způsobem oživila Motorola již starší modelovou značku Defy. Odolný telefon totiž navrhla tak, aby to nebyla nevzhledná cihla. Design je ovšem hlavní předností, na výbavě samotné se už pak celkem šetřilo.

Apr 23

Exotický procesor má jen tento nový levný smartphone od Motoroly

www.idnes.cz

Motorola představuje jednu novinku za druhou. Ta poslední patří mezi lepší low-endy a je součástí hlavní géčkové řady výrobce. Zajímavostí je exotický procesor, který telefon pohání.

Nov 8

Je to pořádný kus mobilu. Test Motoroly G9 Plus

www.idnes.cz

Kdo se nebojí přerostlých mobilů a zároveň shání něco za rozumné peníze, tomu by neměla ujít Motorola G9 Plus. Na tuto zajímavou volbu ve střední třídě jsme se podívali podrobněji.

Jun 16

Budete ji milovat, nebo nenávidět. Test krásné Motoroly Edge+

iDNES.cz

Legendární značka Motorola se po několik uplynulých let vyhýbala segmentu špičkových smartphonů. Letos to mění nová Motorola Edge+, která má patřit k tomu nejlepšímu na trhu. Náš test potvrzuje, že je to atraktivní smartphone, který má co…

Jun 9

Parádní výbava cenově dostupné Motoroly má jen jednu vadu

iDNES.cz

Značka Motorola, která zažívá v poslední době určitou renesanci, představila nový smartphone střední třídy z oblíbené modelové řady One. Novinka Motorola One Fusion+ láká na moderní výbavu, která ji řadí do vyšší střední třídy, ale zároveň…

May 12

Nejdou na odbyt? Krásné motoroly v USA prodávají dvě za cenu jedné

iDNES.cz

Unikátní ohebný model Razr od Motoroly, který si postavil jméno na legendárním předchůdci, trochu popřel svůj prémiový nádech slevovou akcí. Za cenu jednoho modelu totiž americký oficiální prodejce nabízí hned dva razry.

Apr 22

Velký návrat mezi úplnou špičku. Nové motoroly jsou sexy s extra výbavou

iDNES.cz

Motorola překvapila uvedením dvou nových smartphonů, které pro ni znamenají návrat k výrobě špičkových telefonů s nejvyšší výbavou. Typ Edge+ bude konkurovat tomu nejlepšímu na trhu, model Edge zase bude patřit k nejdostupnějším…

Dec 15

Cenová dostupnost a důraz na solidní fotoaparát. Test Motoroly One Macro

iDNES.cz

Značka Motorola si v závěru letošního roku získala velkou pozornost fascinujícím ohebným modelem Razr. Ten se však k zákazníkům dostane později a dovolit si jej bude moci málokdo. Na opačném konci nabídky značky stojí vcelku běžné modely,…

Nov 26

Jméno ikonické Motoroly patří výrobci koloběžek

iDNES.cz

Motorola pod novým vlastníkem, čínským Lenovem, představila novou verzi ikonického mobilu Razr. Zajímavé je, komu patří práva na jméno jednoho z nejprodávanějších mobilů všech dob.

Sep 15

Zajímavý smartphone s otočenou kamerou. Test Motoroly One Action

iDNES.cz

Model One Action je další smartphone nového designového stylu výrobce Motorola a sází na čistý operační systém, zajímavý protáhlý tvar a také třeba na unikátní prvek v podobě otočeného senzoru kamery.

Jun 16

Smartphone, který nás příjemně překvapil. Test Motoroly One Vision

iDNES.cz

Motorola v minulosti dlouho ladila styl smartphonů, se kterým by chtěla na trhu zabodovat. A v případě modelu One Vision udeřila hřebík na hlavičku. Telefon má slušnou výbavu, dobře fotí, skvěle vypadá a výborně padne do ruky.

May 28

Prohlédněte si trochu podivný, ale o to zajímavější mobil od Motoroly

iDNES.cz

Vzhled i výbava tohoto smartphonu se vymyká běžným očekáváním, ovšem o to více se nám Motorola One Vision zalíbila. Je to svérázný kousek, který má šanci zaujmout.

Dec 2

Toto je jeden z nejčistších androidů. Recenze Motoroly One

iDNES.cz

Krok vstříc uživatelům, kteří neradi čekají na nejaktuálnější verzi systému Android, udělala se svým posledním modelem i Motorola. Její model One je nejenom aktuální, co se systému týče, ale také celkem levný, byť má i pár kompromisů ve…

Aug 12

Slušná střední třída s příliš sebevědomou cenou. Test Motoroly G6 Plus

iDNES.cz

Segment střední a vyšší střední třídy je místo, kde se Motorola cítí jako doma. Model G6 Plus spadá právě do této kategorie, ovšem v tomto případě cena modelu moc do karet nehraje.

Jul 31

Týdenní výdrž je utopie, říká šéf Motoroly. Nahradí ji supernabíjení

iDNES.cz

Doby, kdy mobil vydržel nabitý i týden, jsou dávno pryč. A podle šéfa Motoroly Ricka Osterloha se jen tak nevrátí. Ačkoli by technologický průlom v tomto směru uvítal, vidí ho jako nereálný. „Nevidím nic, co by mohlo situaci změnit,“ řekl…