English

Mystická Houdová: Tajemství jejího nadpřirozeného talentu! Začalo to v dětství

Blesk.cz / Celebrity

Modelka a někdejší Miss České republiky pro rok 1999 Helena Houdová (39) zásobuje sociální sítě svými poněkud pozoruhodnými prohlášeními. Tato éterická kráska propagující duchovno, která se našla jako kněžka a sexuální koučka, tentokrát…

More from Blesk.cz / Celebrity

Oct 3

Nahá Helena Houdová: Musela jsem si sáhnout do nejhlubších míst!

Královna krásy Helena Houdová (41) se opět odhalila. A to jak fyzicky, tak duševně. Bývalá modelka, která se před časem našla v ezoterice a od té doby se živí jako sexuální koučka, se na sobě neustále snaží pracovat. To se jí podle jejích…

Feb 28

Ezožínka Helena Houdová docela nahá: Kvůli covidu poprvé zalitovala, že není v Česku!

Blesk.cz / Celebrity

Bývalá Misska pro rok 1999 Helena Houdová (41), která se na Bali oddává sexuálnímu koučinku, se rozhodla podpořit své strádající Čechy. Svěřila se, jak moc ji mrzí, že není v těchto těžkých časech v tuzemsku… a svá slova plná podpory…

Jan 21

Ezožínka Helena Houdová: Modlí se nahá!

Blesk.cz / Celebrity

Éterická modelka Helena Houdová (41) se zahalila jen do barevného věnce z orchidejí a ibišků, ňadra si jen lehce zakryla rukama a pomodlila se za »vyléčení« celé země.

Sep 5

Biožínka a sexuální koučka Houdová: Skončila v posteli se ženou!

Některé teorie a názory Heleny Houdové (40) působí dost zvláštně, ale pořád se najde slušná řádka lidí, co s ní souhlasí a navíc neváhají sáhnout do peněženky a zaplatit za její rady.

Apr 26

Sexuální koučka Houdová po dlouhé době s mužem! Je on tím dobrým milencem?

Blesk.cz / Celebrity

Bývalá královna krásy Helena Houdová (40) už nechce učit jen ženy, aby se víc milovaly a byly skvělými milenkami, ale chce do těchto tajů zasvětit i muže. Pomocnou ruku ke kurzu Milenec bez hranic jí zřejmě podal fešný kvantový podnikatel…

Sep 6

BioMiss Helena Houdová vyrazila nahá do pouště: Za nás znásilněné, zvolala

Modelka Helena Houdová (39) se opět odhalila. Ukázala ovšem nejen tělo v plné kráse, ale dokonce odtajnila i něco ze své duše. Opět zmínila svou drsnou sexuální minulost...

Aug 29

Bývalá Miss Žídková se chlubí krásnou dcerou! Modelka z ní bohužel nebude

Blesk.cz / Celebrity

Už je to 24 let, co se Monika Žídková (42) stala nejkrásnější ženou Česka a Evropy. Její dcera Nikol, která dnes slaví osmnáctiny, zdědila po své mamince krásu, ale modelka z ní prý nebude. Vybrala si jinou profesi!

Apr 15

Divoženka Helena Houdová: Zařizuje si nový dům daleko od Česka!

Blesk.cz / Celebrity

Před dvěma měsíci musela opustit svůj domov v Austrálii. Po týdnech kočování po indonéském Bali modelka Helena Houdová (39) konečně našla, co hledala.

Feb 13

Helena Houdová musí opustit Austrálii! Úřady jsou nekompromisní

Blesk.cz / Celebrity

I když Helena Houdová (38) věřila, že našla nový domov v Austrálii, tak jej nyní musí opustit. Končí jí totiž platnost turistického víza. I když bylo možné ho prodloužit, tak to modelka neudělala a musí tedy kontinent opustit.

Feb 14

Helena Houdová má ráda adrenalin: Dovádění na liáně!

Blesk.cz / Celebrity

Krásná modelka Helena Houdová (38) si společně se svými dětmi užívá života. Momentálně se vystavují slunečním paprskům v Thajsku a bývalá výherkyně titulu Miss se evidentně nebojí ani adrenalinu.

Feb 1

Miss Helena Houdová přiznala bulimii. Odstartovaly ji prý deprese

V pubertě si prošla peklem! Miss ČR 1999 Helena Houdová (38) přiznala nejen sexuální obtěžování, ale teď také deprese a bulimii. Poruchu příjmu potravy topmodelka tajila dlouhých 26 let.

Sep 22

Divoženka Helena Houdová zveřejnila foto z porodního sálu

Blesk.cz / Celebrity

Modelka Helena Houdová (37) oslavila narozeniny své dcery Deiy trochu neobvykle. Na sociální síť umístila fotografii, kterou si většina maminek uchovává v soukromém albu a ve vzpomínkách...

Sep 2

Modelka Helena Houdová: Uvězněná 6 dní v maringotce a úplné tmě!

Blesk.cz

Znovuzrození, výlet do různých dimenzí a absolutní zklidnění. To všechno zažila Helena Houdová (37) poté, co se nechala na šest dní zavřít do absolutní tmy.

Mar 3

Divoženka Helena Houdová: Vykupuje stromy, které tak ráda objímá

Modelka Helena Houdová (37), která svůj život zasvětila přírodě, se snaží zachránit svět. Na Sumatře teď skupuje ty stromy, kterým hrozí vypálení. Do místního pralesa chodí meditovat.

Feb 25

Helena Houdová o svých minulých životech: Byla jsem posvátná kněžka sexuality!

Blesk.cz

Modelka Helena Houdová (37) se před lety rozvedla se svým zámožným manželem Omarem Amanatem a úplně změnila svůj život. Rozhodla se sžít s přírodou a cestovat společně se svými dětmi. Navíc bude psát knihu o sexualitě. K tomu jsou však…

Feb 7

Miss Helena Houdová se opět svlékla: Nahá pod vodopádem!

A je to tady zase. Modelka Helena Houdová (37) se opět svlékala. Tentokrát pod vodopádem na ostrově Bali nechala vodu stékat na své tělo a naplno splývala s přírodou.

Jan 26

Biomatka Helena Houdová: V řece meditovala nahá

Blesk.cz

Modelka Helena Houdová (36) žije v Americe, kde vychovává svoje tři děti. Snaží se být v souznění s přírodou a svoji filozofii předává dál. Momentálně byste mohli modelku najít v džungli, nahou a meditující.

Jun 4

Misska Helena Houdová: Rozchod s moderátorem Novy!

Blesk.cz

Byla to láska jako trám, přišel ale rychlý konec. Miss ČR 1999 Helena Houdová (36) je opět k mání. Rozešla se s moderátorem Novy Tomášem Novotným, který pracoval pro jejího exmanžela a dělal chůvu jejich dětem.

Apr 7

Bývalá šéfka České Miss Maláčová: Co říká na otrokářské smlouvy soutěže královny krásy?

Už dva roky není majitelkou České Miss, přesto jí neunikly drsné smlouvy, které mají nové královny krásy. Michaela Maláčová (44) je v šoku z toho, že po dívkách agentura požaduje až 70 % výdělků.

Apr 6

Do České Miss bych už nešla, říkají bývalé královny krásy po zveřejnění otrokářských smluv vítězek

Blesk.cz

Pět let a odevzdávání 70 % veškerých výdělků. To je realita, se kterou se musí vyrovnat nová Česká Miss 2016 Andrea Bezděková. Přitom ještě za ředitelování Michaely Maláčové (44) se měly tehdejší královny krásy jako v bavlnce – odevzdávaly…