English

Krampola měli pustit z nemocnice, ale stále je na kapačkách! Co se děje?

Blesk.cz / Celebrity

Jiří Krampol (81) měl být před několika dny propuštěn z nemocnice do domácího léčení, ale nestalo se tak. Herec stále pobývá na JIPce, kde mu dávají kapačky. Kvůli silné viróze se nemohl zúčastnit ani zádušní mše za Karla Gotta (†80).

More from Blesk.cz / Celebrity

Mar 25

Jiří Krampol po kolapsu: Přeložili ho z ARO! Na metabolickou JIP

Blesk.cz / Celebrity

Předávkoval se léky a skončil v bezvědomí v nemocnici! Jiřímu Krampolovi (85) už je ale lépe a o víkendu ho ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí přeložili na metabolickou JIP.

Mar 23

Strach o Jiřího Krampola (85): Našli ho ležet v ohrožení života!

Blesk.cz / Celebrity

S Jiřím Krampolem (85) je zle. Herec byl kvůli podezření na zápal plic tři týdny v Nemocnici Na Františku. Ve středu se nechal propustit na reverz, když se za herce zaručil syn jeho bývalé manželky. Už v ale pátek jela sanitka do Žatecké…

Mar 8

Jiří Krampol (85) znovu na JIP: Kolaps a kritický stav!

Bylo to mnohem horší, než Jiří Krampol (85) připustil. Herec se původně snažil svůj poslední pobyt v Nemocnici Na Františku bagatelizovat. „Zranil jsem se v bytě, když jsem spadl. Narazil jsem si kostrč,“ tvrdil. Jenže měl náběh na zápal…

Feb 29

Strach o Jiřího Krampola (85): Pád a převoz do nemocnice!

Blesk.cz / Celebrity

Herec Jiří Krampol (85) už zase skončil v nemocnici! Podle informací Blesku doma hned dvakrát po sobě upadl a ošklivě si narazil kostrč. S bolestmi herce převezli do nemocnice, kde si poleží ještě několik týdnů.

Nov 2

Strach o Jiřího Krampola (85): Leží na JIP!

Blesk.cz

Snad se nebude opakovat závěr loňského roku. Do konce roku zbývají už jen dva měsíce a Jiří Krampol (85) od minulého čtvrtka leží na JIP pražské Nemocnice Na Františku. Loni tady trávil Vánoce i Nový rok. Všichni se modlí, aby to letos…

Jun 30

Jiří Krampol (84) znovu v nemocnici: Odvezli ho na JIP!

Blesk.cz / Celebrity

Tohle není dobré! Všichni na Jiřím Krampolovi (84) už nějaký čas vidí, že není zdravotně v pořádku, a to, co se stalo v noci na čtvrtek, obavy o hercův život ještě zhoršilo. Sanitka ho musela převézt do nemocnice, protože nemohl dýchat.

Jul 29

Přiznání herce Jiřího Krampola: 56 let boje s panikou!

Blesk.cz / Celebrity

Kdo by to byl řekl? Herce Jiřího Krampola (84) trápily celých 58 let složité psychické stavy. První panická ataka ho přepadla na zájezdu v Paříži, když mu bylo jen šestadvacet. A vracely se znovu a znovu celý život!

Dec 10

Jiří Krampol na JIP: Doktoři ho tahají z druhého břehu! říká Bubílková

Blesk.cz / Celebrity

Sáhl si na dno sil. Jiří Krampol (83) už ví, že ho do nemocnice nedostaly jen průdušky, ale nebezpečný zápal plic a slabé srdce. „Doktoři ho tahali z druhého břehu,“ popsala bez příkras jeho kamarádka Zuzana Bubílková (69).

Dec 8

Jiří Krampol (83) po týdnu na JIP: Přísný režim!

www.blesk.cz

Tak přísný režim neměl ani na vojně. Jiří Krampol (83) má na jednotce intenzivní péče v Nemocnici Na Františku velmi omezený kontakt s okolním světem. Až na výjimky nesmí používat mobil. „Telefonní hovory musí maximálně omezovat,“ potvrdil…

Dec 27

Těžké Vánoce pro Jiřího Krampola: Manželku Hanku má opět ve špitále!

Blesk.cz / Celebrity

Chudák Jiří Krampol (81)! Ani na Vánoce si od zdravotních peripetií své ženy Hanky (58) neodpočinul. „Zase se to ozvalo, praskl jí vřed,“ svěřil exkluzivně Blesku herec, který byl pro tentokrát nucen trávit Štědrý večer sám...

Apr 26

Jiří Krampol dostál slibu manželce Hance: A povedlo se mu nemožné!

Blesk.cz / Celebrity

Seká latinu. Hanka Krampolová (57) statečně doprovází svého manžela Jiřího i na jeho vystoupení. „Aspoň přijdu na jiné myšlenky. Doma bych měla sama zase deprese,“ říká s úměvem.

Apr 4

Manželka Krampola Hanka po propuštění z nemocnice: Odtáhli ji splnit slib!

Blesk.cz

Ačkoliv má Jiří Krampol (80) mladší manželku Hanku (57), měl v poslední době pořádný strach, že o ni přijde. Teď tedy dělá všechno, co je v jeho silách, aby jí pomohl. Proto ji také nyní donutil, aby splnila slib, který mu předtím dala…

Mar 26

Jiří Krampol odvezl na kost hubenou manželku z nemocnice! Zesláblou Hanku raději podepíral

Blesk.cz / Celebrity

Rád i nerad zároveň. Jiří Krampol (80) si v úterý po 4 nedělích směl odvézt svou ženu Haničku (57) z nemocnice domů. Herec byl ve dvojím ohni. „Jsem moc rád, že už nejsem sám. Ale musím na ni dávat pozor,“ svěřil Aha!.

Mar 17

Nešťastný Jiří Krampol: Manželku neviděl od minulé středy!

Blesk.cz

Chudák Jiří Krampol (80), musí se potýkat s něčím, co se mu za šestadvacet let od svatby ještě nestalo: je sám. Tak dlouho prý od své manželky Hany (57) ještě nebyl nikdy odloučen! Pro herce je to hodně stresující…

Mar 7

Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít!

Trne strachy, co bude s jeho ženou. Jiří Krampol (80) si po návštěvě v nemocnici, kde jeho milovaná Hanka (57) leží už pět dní na JIP, zoufá. Lékaři jí dávají šanci na přežití jen 30 procent a ona sama nechce žít!

Feb 6

Jiří Krampol si zoufá kvůli následkům bouračky! Obří škody i vyděšená manželka

Měl to být klidný výlet na Okoř, ale ve vteřině se vše změnilo v drama. „Jeli jsme s přáteli k naší známé,“ řekl Jiří Krampol (80). „Napadlo hodně sněhu a řidič velkého džípu to do nás napálil,“ popisoval, jak došlo k nehodě. Škoda na…

Jan 7

Manželka o zdravotním stavu Jiřího Pomeje: Jen bezvládně leží...

Zažívá muka! Andrea Pomeje (29) byla zvyklá mít vedle sebe silného chlapa,který všechno vyřešil a zvládl. Teď se situace obrátila. Jiří Pomeje (53) bojující s rakovinou hrtanu bezvládně leží v nemocnici.

Nov 24

Režisér Jiří Menzel (79) po operaci mozku: Na JIP leží pod heslem!

Blesk.cz

Jiří Menzel (79) byl po úterní operaci kvůli infekci mozku uveden do umělého spánku. Mnohé lidi zajímá, jak to s oscarovým režisérem vypadá. Ovšem lékaři mluví pouze s těmi, kteří znají tajné heslo!

Jul 4

Manželka Jiřího Krampola Hanka: Konečně ji propustili z psychiatrické léčebny

Blesk.cz

Manželku Jiřího Krampola (78) Hanku (56) už propustili z Psychiatrické kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí, kam byla převezena poté, co vypila koktejl z prášků a alkoholu. Jaká byla její první slova?

Jan 29

Drama u Jiřího Krampola: Jedovatý plyn v bytě! Manželka přiznala chybu

Blesk.cz / Celebrity

Už tu nemuseli být! Jiří Krampol (77) a jeho žena Hanka (54) si mohou gratulovat, že přežili. Z plynového kotle odcházelo do komína jen 30 procent zplodin, zbytek šel rovnou do bytu!