English

Špatná pleť a stáří! Manželka Kluse Tamara to drsně schytala kvůli vzhledu

Blesk.cz / Celebrity

Manželka Tomáše Kluse (33) Tamara (31) se rozhodla pro radikální změnu vzhledu a ukázala se fanouškům s novým účesem. Ovšem moc nepochodila, dokonce dostala pořádnou spršku kvůli něčemu úplně jinému!

More from Blesk.cz / Celebrity

Apr 14

Hrdý otec Tomáš Klus: Devítiletá dcerka si plní sny, dostala roli ve filmu!

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvák a příležitostný herec Tomáš Klus (36) nemůže být šťastnější, když sleduje své tři děti. Nejenom, že se mají čile k světu, ale hlavně - některé z nich si začínají plnit své sny. Hlavně malá Josefína (9), která co nevidět učiní své…

Mar 19

Misska Nikol Švantnerová porodila holčičku! Dostala krásné jméno

Blesk.cz / Celebrity

Krásná modelka Nikol Švantnerová (30) přivedla na svět své první miminko. Už když byla pátém měsíci, prozradila, že to bude holčička, ale jméno si do poslední chvíle s partnerem Ondřejem Antošem nechávali pro sebe.

Apr 9

Německá manželka Jakuba Vágnera porodila! Jaké jméno dostala novorozená rybářka?

Rybář Jakub Vágner (40) se snažil utajit svatbu se svou německou přítelkyní Claudií, ale vzhledem k tomu, že se loni v listopadu brali na pražské Náplavce, tak to úplně neklaplo. A jak se záhy ukázalo, tak se brali nejen z lásky, ale také…

Feb 10

Klus si stěžuje na »karankreténu«, ale manželka Tamara trpí s omikronem!

Blesk.cz / Celebrity

V poněkud ostrém kontrastu působí na sociálních sítích vyjádření zpěváka Tomáše Kluse (35) a jeho manželky Tamary (33). Zatímco známý písničkář si stěžuje, že kvůli koronavirové karanténě musel zrušit řadu svých zakázek, jeho choť si…

Jul 7

Tomáš Klus v objetí s šik ženou! Manželka Tamara to ale není

Objetí, polibek a dojemné vyznání. Muzikant Tomáš Klus (35) ukázal tvář své maminky Rity a pochlubil se písní, kterou jí kdysi složil. Paní Klusová nemá daleko k šedesátce, ale stále je to velmi atraktivní dáma.

Apr 7

Tomáš Klus s manželkou Tamarou: Hádka v přímém přenosu a slova o rozvodu!

A je to tady zase. U Klusových opět zaznělo slovo rozvod! Před lety jejich manželství prošlo krizí, když se Tomáš (34) veřejně přiznal k nevěře. Tamara (33) to ustála už kvůli jejich třem dětem a jasně dala najevo, že bude o manželovu…

Mar 7

Tomáš Klus s manželkou Tamarou po 6 letech dostavěli hnízdečko ze dřeva a betonu: Mají i pec!

Šestileté úsilí a energie, kterou do domu společně s dalšími lidmi dali, se konečně vyplatí. Tomáš Klus (34) s manželkou Tamarou (32) a třemi dětmi opouštějí dvě místnosti, kde doposud žili, a stěhují se do vysněného domku, co tak…

Jan 12

Jitka Nováčková předčasně porodila! Holčička dostala zajímavé jméno... Byl to fofr!

Blesk.cz / Celebrity

Modelka Jitka Nováčková (28) se stala maminkou! Holčička přišla na svět o tři týdny dřív, a tak se málem stalo, že tatínek, finský fotbalista Tim Sparv (33) nebyl u porodu... Vše se totiž odehrálo extrémně rychle!

Dec 7

Lucinka (17) Bohuše Matuše (47) porodila! Jaké dostala holčička jméno?

Rodiče mají mezi sebou třicetiletý věkový rozdíl, ovšem i tak se mají rádi a narodilo se jim i miminko. Zpěvák Bohuš Matuš (47) se stal poprvé otcem a jeho mladičká partnerka Lucinka (17) mu porodila dcerku.

May 30

Manželka Kluse Tamara o neplánovaném čtvrtém dítěti: Přijmeme ho s láskou!

Blesk.cz / Celebrity

Mít dvě děti není nic neobvyklého, na tři už to ale možná chce v dnešní uspěchané době i trošku odhodlání a odvahy. Jak se říká, děti jsou požehnáním od Boha, ale i to hezké má zkrátka vždy své limity. A jak to vypadá, v rodině písničkáře…

Apr 10

To by byla moje smrt! Manželka Kluse Tamara podstoupila to, co většina nezvládá

Blesk.cz / Celebrity

Tamara Klusová (31) si v rámci nového projektu nechala udělat sádrový odlitek obličeje. I když celá procedura trvala jen půl hodiny, zažila tak Tamara svých nejdelších 30 minut v životě. Někteří ten pocit, kdy nemůžete moc dýchat,…

Mar 12

Tereza Fajksová porodila: Holčička dostala zajímavé jméno!

Blesk.cz / Celebrity

S příchodem své dcerky na svět napíná Tereza Fajksová (29) své fanoušky už několik dní. Foto z porodnice poslala už přesně před týdnem. Teď se konečně pochlubila rozkošnou holčičkou.

Jan 9

Manželka Kluse Tamara přiznala: Vlna negativity kvůli nejmladší dceři!

Josefína, Alfréd a Jenovéfa. To jsou děti Tomáše Kluse (32) s manželkou Tamarou (30). Své potomky pojmenovali vskutku neobvykle. Tamara ale nyní vysvětlila, jak to bylo se jménem pro nejmladší dceru a proč s ním dlouho váhala.

Nov 13

Manželka Kluse Tamara mudrovala o pubertě: Holubová si rázně přisadila

Blesk.cz / Celebrity

Největším životním úspěchem Tamary Klusové (30) byl podle všeho sňatek s Tomášem Klusem (32) a povití mu tří potomků v neuvěřitelně rychlém sledu, čímž se z nějakého záhadného důvodu kvalifikovala jako guru všech biomatek. Prakticky denně…

Jun 11

Manželka Tomáše Kluse Tamara: Všech pět nás bydlí v jedné světnici

Blesk.cz / Celebrity

Muzikant Tomáš Klus (32) se má co ohánět, aby zajistil svou početnou rodinu. Stále nemají postavený nový dům, kde by jejich tři děti měli své pokoje, a tak žijí v provizorním domku v jedné světnici.

Sep 5

Tomáš Klus se stal potřetí tátou: Dcera dostala velmi neobvyklé jméno

Zpěvák Tomáš Klus (31) se dočkal třetího potomka. Jemu a manželce Tamaře (29) se narodila holčička, kterou pojmenovali Jenovéfa. Tamara s dcerkou Josefínkou a Jenovéfou budou mít nyní nad tatínkem a Alfrédem početní převahu.

Aug 24

Tomáš Klus bude brzy potřetí otcem: Holčička se narodí beze jména!

Blesk.cz / Celebrity

Už je jen otázkou dní, kdy se Tomáš Klus (31) bude radovat z narození třetího potomka. Ke čtyřleté Josefíně a ročnímu Alfrédovi přibyde sestřička. Jméno jí s maminkou Tamarou (29) vyberou, až bude na světě!

Aug 11

Moderátorka Primy Parmová porodila: Holčička dostala jméno Emily

Blesk.cz / Celebrity

Krásná moderátorka zpráv Sandra Parmová (31) se ve čtvrtek stala matkou. Narodila se jí holčička, která dostala jméno Emily.

Apr 10

Langmajer je podruhé otcem: Holčička dostala biblické jméno

Blesk.cz / Celebrity

Mají páreček. Herec Lukáš Langmajer (36) se stal dvojnásobným tatínkem. Jeho manželka Lucie ve čtvrtek porodila holčičku.

Nov 5

Krásná manželka Tomáše Kluse Tamara: Těhotná a v plavkách!

Zatímco Tomáš Klus (30) se vrací na koncertní pódia, jeho krásná manželka Tamara (28) se chlubí sexy fotkami. Na sociální síť umístila snímek rok starý, na němž je těhotná a v plavkách.