English

Bradavky Jennifer Anistonové a záhada fotky! Svlékl ji Brad Pitt?

Blesk.cz / Celebrity

Ty jiskřivé pohledy, ta téměř hmatatelná vzájemná chemie, ty letmé, ale touhou nabité doteky! Jestli se po předávání cen SAG Awards o něčem mluví, je to »blízké setkání« někdejších manželů Brada Pitta (56) a Jennifer Anistonové (50).

More from Blesk.cz / Celebrity

Jul 29

Přiznání herce Jiřího Krampola: 56 let boje s panikou!

Blesk.cz / Celebrity

Kdo by to byl řekl? Herce Jiřího Krampola (84) trápily celých 58 let složité psychické stavy. První panická ataka ho přepadla na zájezdu v Paříži, když mu bylo jen šestadvacet. A vracely se znovu a znovu celý život!

Mar 17

Tohle Angelinu nepotěší! Brad Pitt a Jennifer Anistonová zase spolu? A dokonce v Paříži

Blesk.cz / Celebrity

Po Benu Affleckovi (49) a Jennifer Lopezové (52) se zřejmě na obrozu rýsuje další obnovená láska! Jennifer Anistonová (53) a Brad Pitt (58) to podle amerického časopisu InTouch dávají opět dohromady v romantické Paříži.

Apr 16

Brad Pitt je v nemocnici: Bezmocný herec skončil na vozíčku!

Blesk.cz / Celebrity

Hollywoodský švihák Brad Pitt (57) skončil na invalidním vozíčku! Bezmocně působícího herce, maskovaného rouškou, brýlemi a kapucí, zachytili fotografové při opouštění nemocnice v Beverly Hills.

Mar 23

Brad Pitt těžce nese obvinění Angeliny z domácího násilí: V šoku a zlomený!

Blesk.cz / Celebrity

Když se s ním Angelina Jolieová (45) v roce 2016 rozešla po dvouletém manželství, vzalo ho to tak, že propadl alkoholu. Teď krásná herečka zlomila Bradu Pittovi (57) srdce podruhé, a to obviněním z domácího násilí.

Nov 28

Záhadná fotka Jennifer Anistonové: Skrývá se za ní Brad Pitt? Důkaz by tu byl!

Blesk.cz / Celebrity

Jennifer Anistonová (51) zase jednou zamotala všem hlavu. Na Instagram umístila selfíčko, na kterém je za ní vidět pejsek a ještě nějaký ležící muž. Snímek doprovodila nápisem: Vidím tě, Clyde!

Sep 21

Brad Pitt znovu s Jennifer Anistonovou?! Jsi zatraceně sexy, lichotila mu

Blesk.cz / Celebrity

Fanoušci nejslavnějšího rozvedeného páru světa se opět dočkali. Herci Jennifer Anistonová (51) a Brad Pitt (56) se po několika měsících znovu objevili na jedné scéně a Pittova exmanželka o něm před zraky všech řekla, že je neskutečně sexy!

Sep 21

Hvězdný ex-pár Brad Pitt a Jennifer Anistonová: Společná »filmová« premiéra!

Blesk.cz / Celebrity

Přestože jsou oba hereckými hvězdami, bok po boku se objevili jen v jediné epizodě seriálu Přátelé v roce 2001. Teď si však Brad Pitt (56) spolu s bývalkou Jennifer Anistonovou (51) zahráli v rámci filmu společně, na jedné obrazovce.

Jan 22

Bradavky Jennifer Anistonové a záhada fotky! Svlékl ji Brad Pitt?

Blesk.cz / Celebrity

Ty jiskřivé pohledy, ta téměř hmatatelná vzájemná chemie, ty letmé, ale touhou nabité doteky! Jestli se po předávání cen SAG Awards o něčem mluví, je to »blízké setkání« někdejších manželů Brada Pitta (56) a Jennifer Anistonové (50).

Jan 20

Brad Pitt a Jennifer Anistonová: Znovu se k sobě mají! Laškovali na předávání filmových cen

Blesk.cz / Celebrity

Otřepané klišé praví, že stará láska nerezaví. Brad Pitt (56) a Jennifer Anistonová (50) jsou toho živoucím důkazem! Na nedělním předávání cen amerického Sdružení filmových a televizních herců (SAG) byli na veřejnosti viděni poprvé po…

Nov 16

Zedníčková po pěti letech oznámila rozchod: Herce Matějku vyměnila za anděla strážného!

Blesk.cz / Celebrity

Lucie Zedníčková (51) byla od roku 2014 ve vztahu s divadelním hercem Jaroslavem Matějkou (41). Na pohled to vypadalo, že je vše mezi nimi zalité sluncem. Bohužel ale opak byl nejspíš pravdou.

Apr 15

O 60 let mladší žena herce Járy Kohouta (✝89): Pro peníze jsem si ho nebrala

Blesk.cz / Celebrity

Když se brali, jemu bylo 88 let a jí 28. Jak na oblíbeného herce Járu Kohouta (✝89) vzpomíná 25 let po jeho smrti tehdejší manželka Marcela? Proč si ho vlastně brala, když nešlo o majetek? A z jakého důvodu opustila Česko?

Mar 2

Český Brad Pitt, model Jakub Kochta: Od hollywoodského herce k nerozeznání!

Model Jakub Kochta (24) soutěžil zatím v posledním ročníku Muže roku, kde skončil stříbrný. Po svém úspěchu letěl reprezentovat naši zemi do Polska na Mister Supranational, kde se jako první Čech probojoval do nejlepší dvacítky. Na…

Feb 11

Jennifer Anistonová slaví 50! Proslavili ji Přátelé, Brad Pitt a věčně stojící bradavky

Blesk.cz / Celebrity

Jennifer Anistonová, kterou všichni známe z proslulého seriálu Přátelé, slaví 50. Stejně jako role Rachel k této herečce neodmyslitelně patří její věčně trčící bradavky a Brad Pitt (55), přestože jejich manželství se rozpadlo už před lety.

Jan 21

Brad Pitt má konečně novou lásku: Jennifer Anistonová to ale není...

Blesk.cz / Celebrity

Hollywoodem se šířila spekulace, že Brad Pitt (55) čeká dítě s Jennifer Anistonovu (49). Podle posledních informací, to ale vypadá, že Pitt má úplně jiné plány. Padl si prý totiž do oka s herečkou Charlize Theronovou.

Jan 18

O 31 let mladší manželka herce Vincenta Cassela ukázala těhotenské bříško!

Blesk.cz / Celebrity

Francouzský herec Vincet Cassel (52) o krásné ženy po svém boku nikdy neměl nouzi. Po rozvodu s nádhernou herečkou Monicou Bellucciovou (53) vstoupil do chomoutu letos v srpnu znovu. Jeho vyvolenou se stala mladičká modelka Tina Kunakeyová…

Jun 15

Nosíš paruky, Johnny?! Vlasové proměny herce Deppa (55) během jeho pobytu v Praze

Blesk.cz / Celebrity

Také v Česku šokoval Johnny Depp (55) vyzáblou vizáží! A pak i tím, že na koncertě své kapely neměl po stranách vlasy, zatímco při odletu mu z čepice koukaly pořádné lokny. Jak je to možné?

Apr 10

Brad Pitt si našel náhradu za Angelinu Jolie, je o 12 let mladší

Blesk.cz / Celebrity

Brad Pitt (54) se po rozchodu s Angelinou Jolie (42) rychle otřepal a našel si kudrnatou profesorku, která je o dvanáct let mladší než sám uznávaný herec. O koho se jedná a jak dlouho vztah Brad popíral?

Feb 12

Laštovka, Zedníček, Šmíd: Česko přišlo během tří měsíců o tři mladé herce

Blesk.cz / Celebrity

Náhlá a hlavně nečekaná smrt herce Jiřího Laštovky (†39) otřásla znovu světem divadelníků a filmařů. Během několika měsíců je to již třetí herec, co nečekaně zemřel. Na Nový rok přišel o život během autonehody synovec Pavla Zedníčka Jakub …

Jul 15

Ani George Clooney, ani Brad Pitt. Tahle hora svalů je nejlépe placeným hercem

Blesk.cz / Celebrity

Herec Dwayne „The Rock“ Johnson (44) je podle časopisu Forbes nejlépe placeným hercem světa. V celkovém žebříčku je sice až devatenáctý, ovšem v pánské herecké kategorii je jedničkou.

Jul 18

Nová přítelkyně Standy Majera má slabost pro herce. Před lety randila s Vojtou Kotkem!

Blesk.cz

Výměna partnerek mezi herci tady už dlouho nebyla. Seriálový fešák Stanislav Majer (37) se na karlovarském festivalu objevil s půvabnou brunetkou Adrianou Trpkovič (35). Atraktivní vizážistka má zřejmě pro slavné herce slabost, před sedmi…