English

Míša Maurerová se chlubí vytouženým bytem: Nový domov pro naši pětku!

Blesk.cz / Celebrity

Sotva se hvězda Ulice Míša Maurerová (40) pochlubila, že se budou stěhovat, už se tak děje! Rodina převzala nový byt, který hned herečka svým fanouškům ukázala. A zabydlování může začít!

More from Blesk.cz / Celebrity

Feb 22

Míša Maurerová 5 let tají partnera, s nímž má dceru (2): Ukázala další díl »skládačky«!

Blesk.cz / Celebrity

Zatímco většina jejích kolegyň jde po pár týdnech se svou láskou na trh, tak Michaela Maurerová (41) to vzala za opačný konec. Partnera, s nímž má dvouletou dceru Emmu, si chce nechat pro sebe. Ale stejně jí to občas nedá... kousek jeho…

Feb 22

Míša Maurerová se chlubí vytouženým bytem: Nový domov pro naši pětku!

Blesk.cz / Celebrity

Sotva se hvězda Ulice Míša Maurerová (40) pochlubila, že se budou stěhovat, už se tak děje! Rodina převzala nový byt, který hned herečka svým fanouškům ukázala. A zabydlování může začít!

Aug 15

Míša Maurerová přišla o kšeft! Která herečka ji vyšachovala?

Blesk.cz / Celebrity

Televizní pořad Bedekr je snad zakletý. Nikdo z moderátorů se v něm dlouho neudrží. Teď o práci v cestovatelském pořadu přišla dokonce i herečka Míša Maurerová (39). Která známá dáma ji po boku Martina Písaříka (40) vystřídá?

Mar 20

Trojnásobná maminka Míša Maurerová vyhlásila stop růžové barvě! A přitom…

Blesk.cz / Celebrity

Zná to nejspíš každá matka: v době těhotenství nechce ani slyšet o tom, že by se podvolila stereotypům a oblékala svou holčičku do růžové a chlapečka do modré barvy. Když pak ale dojde na lámání chleba, je realita trochu jiná, jak…

Feb 21

Hledám nejbližší babybox, přiznala trojnásobná maminka Maurerová!

Blesk.cz / Celebrity

Vždy usměvavá herečka Michaela Maurerová (39) je matkou nejen dvojčat Josefa a Magdaleny (10), ale i malé Emmy, kterou porodila v prosinci minulého roku. Na Instagramu často sdílí své postřehy z rodinného života, přece jenom dvojčata již…

Feb 6

Míša Maurerová po šestinedělí: Máme krizi! Co jí nejvíc vadí?

I když herečka Michaela Maurerová (39) rodila teprve před Vánocemi, už teď je pro ní mateřství záhul. Není divu, jak sama říká, je »trojmatka«, jelikož kromě malé Emmy má i dvojčata Josefa a Magdalenu (10). A právě teď u nich prý probíhá…

Dec 16

Míša Maurerová si nadělila nejkrásnějí dárek: Týden před Vánoci přivedla na svět holčičku Emmu

Blesk.cz / Celebrity

Krásný vánoční dárek si nadělila Michaela Maurerová (39)! Sympatická herečka v sobotu na svět přivedla svého třetího potomka. V Hořovické porodnici se jí narodila dcera Emma.

Nov 30

Těhotná Míša Maurerová už má stromeček! A hodně vtipný svetr

Blesk.cz / Celebrity

Co pod stromeček, letos nemusí řešit. Termín porodu má totiž Michaela Maurerová (39) přesně na Ježíška. Kvůli novému přírůstku do rodiny se tak rozhodla oslavit Vánoce ještě před adventem.

Oct 31

Míša Maurerová v 8. měsíci těhotenství: Vážná komplikace!

Blesk.cz / Celebrity

Podruhé těhotná herečka Michaela Maurerová (39) bojuje s virózou. Ale už nezabírají dostupné léky a vitaminy, a tak i přesto že je v jiném stavu, dostala antibiotika.

Sep 18

Podruhé těhotná Míša Maurerová má v 7. měsíci 10 kilo nahoře! Už si sama nezaváže boty

Blesk.cz / Celebrity

Drobná herečka Michaela Maurerová (38) první měsíce těhotenství prozvracela a vyčerpáním dokonce skončila v nemocnici na kapačkách. Konečně se její tělo smířilo s jiným stavem, Míša přibírá a miminko roste, jak má.

Jul 31

Těhotná Míša Maurerová se pochlubila zásnubními prstýnky! Bude svatba č. 2?

Blesk.cz / Celebrity

Herečka Míša Maurerová (38) je právě ve čtvrtém měsíci těhotenství. Teď to navíc vypadá, že by mohla vztah s partnerem stvrdit ještě oficiálně a podruhé se vdát! Radost by z toho zřejmě měly i její děti z předchozího manželství!

Jul 26

Těhotná Míša Maurerová má strach: Nejsem už na dítě stará?

Blesk.cz / Celebrity

I když třetí dítě nebylo v plánu, tak osud to zařídil jinak. Herečka Michaela Maurerová (38) je v šestém měsíci těhotenství a rozhodně si tohle „krásné“ období neužívá. Stejně jako při prvním těhotenství ji sužují nevolnosti a většinu času…

Jun 30

Těhotná Maurerová: Skončila na kapačkách!

Blesk.cz / Celebrity

Druhé těhotenství herečka Michaela Maurerová (38) neprožívá zrovna nejlépe. Skoro čtyři měsíce už tráví čas nad záchodovou mísou a zvrací. Teď dokonce skončila na kapačkách.

Jun 28

Matka dvojčat Míša Maurerová je těhotná! Otce dítěte nicméně zarputile tají

Blesk.cz / Celebrity

Je hubená jako lunt, ale bříško se jí zakulatilo. Herečka Míša Maurerová (38) téměř čtyři měsíce tajila, že je těhotná. Své třetí miminko čeká s přítelem, kterého stále před veřejností tají.

Feb 7

Míša Maurerová se raduje: Návrat do seriálu, ze kterého ji vyškrtli!

Blesk.cz

Diváci se mohou těšit na nové díly retroseriálu České televize První republika. Třetí řada se totiž právě natáčí a někteří herci už se chlubí fotkami v dobových kostýmech. Mezi nimi i herečka Míša Maurerová (38), která v první sezoně hrála…

Nov 7

Míša Maurerová přestává tajit partnera? Ukazuje ho po kouskách!

Digi z Ulice alias Michaela Maurerová (38) dělá už dlouho velké tajnosti se svým partnerem, s nímž už žije víc než dva roky. Postupně se ale o něm dozvídáme čím dál více. Tentokráte herečka zveřejnila několik zamilovaných fotek s ním.…

Apr 21

Míša Maurerová je bez chlapa! A to jí postelí prošlo tolik fešáků

Blesk.cz / Celebrity

Zrzavá herečka Michaela Maurerová (37) je už delší dobu bez partnera. Po rozvodu s manželem Milanem Kožíškem se po jejím boku vystřídalo několik fešáků. To její exmanžel má už delší dobu půvabnou zrzku Šárku.

Apr 2

Exmanžel Maurerové se chlubí fárem za 12 milionů: Míšo, mohlo být tvoje, kdyby…

Blesk.cz

Podnikatel s kontroverzní pověstí a bývalý manžel herečky Míši Maurerové (36) Milan Kožíšek, si zřejmě potrpí na to, aby bylo vidět, kolik má peněz. Dokazuje to alespoň svým novým autem v hodnotě přes dvanáct milionů korun.

Nov 19

Míša Maurerová už dva týdny slaví: Je oficiálně rozvedená!

Blesk.cz / Celebrity

Dva a půl roku se táhl rozvod! Herečka Michaela Maurerová (36) je dva týdny oficiálně rozvedená s manželem Milanem Kožíškem. Dnes už exmanželé se nedokázali na některých věcech dohodnout, a tak musel rozhodnout soud.

Aug 5

Míša »Digi« Maurerová se vrací do Ulice: Čeká ji však krutý osud!

Po sedmileté pauze se Michaela Maurerová vrací jako kadeřnice Digi zpátky na obrazovku televize Nova. Bude hrát svobodnou matku dvojčat, kterou je i v reálném životě. Jen s jedním rozdílem.