English

Odhodlaná Mašlíková vzkazuje fanouškům: Nakopejte sami sebe do prd...!

Blesk.cz / Celebrity

Může se to zdát jako hanlivá poznámka, ale opak je pravdou. Moderátorka Hanka Reinders Mašlíková (37) vzdor svým problémům se spánkem předvádí neskutečné výkony a motivuje k nim i ostatní!

More from Blesk.cz / Celebrity

Sep 28

Sexbomba Hana Mašlíková musela pod kudlu: Operace prsou! Už třetí

Blesk.cz / Celebrity

Modelka Hana Mašlíková (41) před několika dny podstoupila už třetí operaci prsou. Před 16 lety si ňadra nechala silikonem zvětšit na čtyřky, před pěti lety musela na výměnu kvůli prasklinám na implantátech a nyní šla pod kudlu opět.

May 13

Sexbomba Hana Mašlíková odhalila tajemství své krásy: Estetické zákroky a plánovaná operace poprsí!

Blesk.cz / Celebrity

Modelka Hana Mašlíková (40) se rozhodla jít s kůží na trh - a to skoro doslova. Rozhodla se na sociální síti přiznat, jak to má se zákroky estetické medicíny, jaké procedury pravidelně podstupuje a jaké další ještě plánuje. Fanoušci se…

Mar 20

Hanka Mašlíková přiznala zdravotní problém: Velké bolesti žaludku! A příčina?

Blesk.cz / Celebrity

Jak se říká, všeho moc škodí. Moderátorka Hanka Mašlíková (40) sice vyznává zdravý životní styl, ale nyní sama řeší nepříjemné zdravotní problémy. Jak souvisejí s jejími svaly a extrémním hubnutím?

Feb 10

Hanka Mašlíková překonala manželskou krizi: Druhé dítě?!

Blesk.cz / Celebrity

Zdá se, že manželská krize je definitivně zažehnána! Modelka Hana Mašlíková (40) a její manžel André Reinders (41) dokonce změnili názor na to, že jedno dítě stačí. Má to ale háček!

Nov 29

Hana Mašlíková a André Reinders: Velký návrat! Dávají manželství šanci!

Blesk.cz / Celebrity

Manželé Hana (39) a André (40) Reindersovi před rokem oznámili rozchod a chvilku to vypadalo, že se rozhodně neponese v přátelském duchu. Uběhl ale nějaký čas a teď se zdá, že rodiče malého Andrease to dávají zase dohromady!

May 12

Sexbomba Hana Mašlíková v slzách: Velký strach o věrného kamaráda!

Blesk.cz / Celebrity

Teplota, prášky a kapačky! Hana Mašlíková (38) prožívá smutné dny. Modelka se slzami v očích bojuje o život svého čtyřnohého parťáka, koně Danteho. Černý fešák dostal zánět do ocasu a bude muset na amputaci.

Dec 26

Mašlíková před rozvodem: Společné Vánoce jen kvůli synovi a upřímná slova Reinderse!

Blesk.cz / Celebrity

Jako manželé selhali, ale jako rodiče fungují na výbornou. Modelka Hana Mašlíková (38) a zápasník André Reinders (39) už nežijí ve společné domácnosti, ale Vánoce strávili společně ve třech.

Oct 12

Hanka Mašlíková skončila po thajské masáži na kapačkách! Prokřuplo to a...

Blesk.cz / Celebrity

Hanka Reinders Mašlíková (38) je kromě moderátorky také zdatnou fitnessaškou, a tak je pochopitelné, že často zatěžované svaly potřebují někdy i trochu „pomazlit“. Slibně vyhlížející masáž ale skončila katastrofou!

Aug 29

Hanka Mašlíková o druhém dítěti: S manželem už máme jasno!

Blesk.cz / Celebrity

Před rokem tvrdila, že druhé dítě není vyloučené, ale teď už je jasné, že Andreas (2) bude jedináček. Hana Reinders Mašlíková (37) se s manželem Andrém (38) dohodla, že už další dítě nebude. A důvod?

Aug 9

Hanka Reinders Mašlíková ukázala bříško: Už není důvod to déle tajit, napsala

Modelka a moderátorka Hana Reinders Mašlíková (37) má nepochybně veliký smysl pro humor a dokáže si dokonce udělat legraci i sama ze sebe. To je vlastnost, kterou každá žena rozhodně nemá. Dát na sociální sítě fotku s nafouklým bříškem, to…

Mar 11

Hanka Křížková po výměně druhého kolena: Rok v bolestech!

Blesk.cz / Celebrity

Výměnu už druhého kolenního kloubu před tři čtvrtě rokem podstoupila Hanka Křížková (61). I když má před sebou už jen pár rehabilitací a nepotřebuje pomocnou ruku při chůzi, stále to není ono.

Feb 12

Druhá šance po náhlém vyhazovu? Hanka Mašlíková se vrací na obrazovky!

Blesk.cz / Celebrity

Loni v srpnu musela Hana Mašlíková Reinders (36) náhle skončit ve Snídani s Novou a od té doby nemohla sehnat podobně lukrativní práci. Ovšem teď se poštěstilo – blondýnka se vrací na obrazovky!

Apr 12

Moderátorku snídaně Hanu Mašlíkovou Reinders čeká oprava silikonů! Lituji, že je mám, říká

Blesk.cz / Celebrity

Hanka Reinders (35) bude muset podstoupit další operaci poprsí. Poté, co jí implantáty praskly, jí nezbývá nic jiného, než si jít dekolt k plastickému chirurgovi opravit. Kdy se dočká nových ňader?

Nov 17

Moderátorka Snídaně Mašlíková otevřela svou lednici: Jsme prostě prasátka, přiznává Hanka

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Snídaně s Novou Hanka Reinders Mašlíková (35) poodkryla velký kus soukromí. Otevřela svou lednici a ukázala, co vlastně se svým manželem jí. Ale všechny zaujalo, jaký pořádek, v jejich lednici panuje.

Oct 24

Moderátorka Snídaně s Novou Hana Reinders: Po svatbě přišla radikální změna!

Blesk.cz / Celebrity

Hana Mašlíková nyní Reinders (34) se čím dál víc zbavuje nálepky sexbomba. Po svatbě s trenérem bojových umění Andrém Reindersem (35) změnila účes i barvu! A s modelingem je už taky konec.

Aug 30

VÍME PRVNÍ: Sexbomba Mašlíková se vdala, stala se z ní Hana Reinders!

Blesk.cz

Svatbu se jim podařilo dokonale utajit! Sexbomba Hana Mašlíková (34) si totiž už uplynulou sobotu vzala svého přítele, zápasníka Andrého Reinderse (35)! Po svatbě si dokonce změnila příjmení a přijala to jeho!

May 26

Dokonalý pár Hanka Mašlíková a André Reinders: Už vybírají prstýnky na svatbu!

Blesk.cz / Celebrity

Není čas ztrácet čas. Toho se drží modelka a moderátorka Hanka Mašlíková (33), která se co nevidět stane paní Reindersovou. Provdá se totiž za svého snoubence Andrého a přípravy jsou v plném proudu...

May 24

Hanka Mašlíková skončila na kapačce! Ukrutné bolesti hlavy a páteře

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Snídaně s Novou Hana Mašlíková (34) skončila o víkendu v nemocnici Na Bulovce. Už týden měla tak silnou migrénu, že nezabíraly léky, tak musela na kapačku.

May 9

Silikonová sexbomba Hanka Mašlíková: Můj snoubenec má víc plastik než já!

Blesk.cz

Po letech strávených bojováním v kleci není divu, že má André Reinders na obličeji víc plastik než jeho snoubenka Hana Mašlíková (33). Při zápasech mu asi desetkrát zlomili nos, natrhli obočí, rty...

Jun 25

Hanka Mašlíková skončila v nemocnici: Leží na kapačkách!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Hanka Mašlíková (33) se ke své profesi jen tak nevrátí. Skončila totiž v nemocnici na kapačkách. Co se stalo?