English

Předpověď počasí na jaro: Jako nás čekají Velikonoce?

EuroZprávy.cz

Počasí v Česku bude příští týdny aprílové. Meteorologové ale očekávají výraznější změny a časté střídání teplotně nadprůměrných a podprůměrných dní.

More from EuroZprávy.cz

Oct 20

Počasí o víkendu se mírně oteplí, dnes Česko zasáhne silný vítr, varují meteorologové

EuroZprávy.cz

Meteorologové vydali výstrahu před silným větrem, který dnes zasáhne východ republiky. O víkendu se pak mírně oteplí, ukazuje předpověď počasí.

Oct 3

Počasí: V Česku se konečně oteplí, meteorologové pojmenovali příčinu

EuroZprávy.cz

V Česku se během právě začínajícího týdne konečně oteplí, teploty dosáhnou až 22 stupňů. Meteorologové z Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) vysvětlili, co za změnou počasí bude.

Mar 17

Předpověď počasí na víkend: V Česku ještě může sněžit, upozorňují meteorologové

EuroZprávy.cz

Počasí bude o nadcházejícím víkendu poměrně stálé, teploty se budou držet kolem deseti stupňů nad nulou. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Mar 1

Předpověď počasí na březen: Meteorologové čekají nadprůměrné teploty

Noci budou v Česku až do víkendu mrazivé. Nejstudenější zřejmě bude úterní a středeční noc, kdy mohou teploty klesnout až na minus 11 stupňů Celsia. Uvedl to dnes Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) na svém facebookovém účtu a v týdenní…

Feb 22

Předpověď počasí: Do Česka přichází jaro. Oteplí se

EuroZprávy.cz

Česko čeká tento týden teplé počasí bohaté na srážky, teploty budou spíše než konci února odpovídat začátku jaru. Ve čtvrtek teploměr ukáže na některých místech až 11 stupňů Celsia, v ostatních dnech budou maxima kolem osmi až devíti…

Jan 10

Česko čekají studené týdny. Předpověď počasí ukazuje, kdy se oteplí

EuroZprávy.cz

Následující čtyři týdny budou teplotně i srážkově průměrné. V příštích dvou týdnech se budou teploty i přes den držet pod nulou, poté se mírně oteplí. Nejvíce srážek by mělo spadnout hned v dalším týdnu od 11. ledna.

Jun 9

Meteorologové mění předpověď: Počasí bude ještě teplejší, než se čekalo

EuroZprávy.cz

Teploty o víkendu dosáhnou téměř 30 stupňů. Do Česka by tak poprvé v tomto roce mohly přijít tropy. Vyplývá to z aktualizované předpovědi meteorologů.

May 17

Dlouhodobá předpověď počasí: Meteorologové řekli, kdy se výrazně oteplí

EuroZprávy.cz

Po nynějším velmi chladném týdnu se v Česku začne zvolna oteplovat. Venkovní teploty budou v příštím týdnu stoupat v průměru k 19 stupňům Celsia, nad dvacítkou se ocitnou až koncem května. Příští týden bude suchý, pršet bude pravděpodobně…

May 8

Meteorologové mění předpověď počasí: Sníh může zasypat Česko

EuroZprávy.cz

Příští týden může sníh zasypat celou Českou republiku. Oproti původním předpovědím, že se objeví pouze na horách, nyní hrozí, že se ho dočkáme i v nížinách.

Apr 17

Meteorologové mění předpověď počasí: Jen tak se neoteplí, má to ale kladnou stránku

EuroZprávy.cz

Počasí se bude v následujících týdnech pohybovat v relativně stabilních hodnotách. Ukazují to dlouhodobé předpovědi s tím, že navzdory původnímu odhadu meteorologů se zatím extrémních výkyvů nedočkáme.

Mar 17

Dočká se Česko aprílového počasí? První předpověď na Velikonoce

EuroZprávy.cz

Počasí v Česku bude příští týdny aprílové. Meteorologové ale očekávají výraznější změny a časté střídání teplotně nadprůměrných a podprůměrných dní.

Feb 6

Meteorologové mění předpověď: Počasí v Česku se prudce zhorší

EuroZprávy.cz

Do Česka se sice ženou vysoké teploty, počasí ale ani přesto nebude příliš přívětivé. Ukazuje to nová předpověď, kterou vydal Český hydrometeorologický ústav.

Jan 10

Meteorologové mění předpověď: Počasí bude jiné, než se čekalo

EuroZprávy.cz

Ačkoliv se podle původní předpovědi počasí měla v polovině ledna vrátit zima, nový výhled ukazuje, že se jarních teplot jen tak nezbavíme. Panovat by měli i minimálně po celý příští týden.

Oct 13

Meteorologové mění předpověď počasí. Co nás čeká?

EuroZprávy.cz

Česko má před sebou relativně teplý týden s teplotami dosahujícími až na 23 stupňů. Původně se mělo jednat o oteplení na několik dní, jak se ale nyní zdá, vydrží poměrně dlouho!

Sep 13

Meteorologové mění předpověď počasí na víkend. Bude jiná než se čekalo

EuroZprávy.cz

Česko se o víkendu dočká jiného počasí, než se původně předpokládalo. Podle meteorologů se totiž mělo ke konci týdne ochladit.

Aug 22

Meteorologové mění předpověď počasí. Bude úplně jiné, než se čekalo

EuroZprávy.cz

Navzdory tomu, že některé předpovědi počasí počítaly s tím, že příští týden se v Česku začne ochlazovat, opak bude pravdou. Od víkendu do minimálně poloviny týdne budou Česku sužovat tropy. Teploty vyrostou během dne až na 32 stupňů.

Aug 12

Studené počasí je v Česku. Meteorologové řekli, kdy se zase oteplí

EuroZprávy.cz

Česko dnes čeká na dlouhou dobu poslední tropický den. Poté budou teploty prudce klesat, a to až na 19 stupňů během dne a 7 stupňů v noci. Oteplit by se opět mohlo až o víkendu.

Aug 2

Oteplí se? Počasí příští týden zbourá předpovědi meteorologů

EuroZprávy.cz

Ačkoliv se původně zdálo, že se tropů jen tak nedočkáme, opak bude už brzy pravdou. Hned příští týden se oteplí, a do Česka se vrátí tropy. Ty ale nepotrvají nijak dlouho, a ke konci týdne se opět ochladí. Navíc se do Česka přiženou další…

May 31

Děsivá předpověď počasí pro Česko: Výhled meteorologů je tristní

EuroZprávy.cz

Česká republika získala dosud nejpřesnější informace, jak budou na jejím území vypadat dopady klimatické změny, především pro první polovinu tohoto století. Vděčí za to rozsáhlé studii Ústavu výzkumu globální změny AV ČR - Czech Globe. Ta…

Dec 1

Počasí v Česku se rapidně změní, prudce se oteplí. Meteorologové vydali varování

EuroZprávy.cz

Zatímco dnes v noci padaly teploty na území České republiky k -8 °C, už za pár dní vyrostou o zhruba 20 stupňů. Do té doby ale meteorologové varují před silnou ledovkou.