English

Koncert Mydy Rabycad

V přímém přenosu z Rock Café ve středu vystoupí Mydy Rabycad, mezinárodně uznávaná česká skupina, která si nedávno zkrátila název na Mydy.

More from Novinky.cz / Kultura

Apr 8

Koncert Mydy Rabycad

V přímém přenosu z Rock Café ve středu vystoupí Mydy Rabycad, mezinárodně uznávaná česká skupina, která si nedávno zkrátila název na Mydy.

Mar 18

Zrušili festival Glastonbury

Novinky.cz / Kultura

Organizátoři se kvůli obavám ze šíření koronaviru rozhodli zrušit britský hudební festival Glastonbury. Jeho padesátý ročník byl naplánován na 26.-30. června letošního roku. Informace byla zveřejněna na Facebooku festivalu.

Nov 20

Mydy Rabycad: Digitální doba je uspěchaná a chladná

Novinky.cz / Kultura

Již v pátek 22. listopadu se česká elektronická kapela Mydy Rabycad představí v pražském Foru Karlín. Z více důvodů to pro ni bude koncert historický. Třeba kvůli tomu, že na něm pokřtí nové album Numbers, nebo proto, že uvede show na…

Jul 16

Žofie z Mydy Rabycad je noční pták. A má první sólo klip

Novinky.cz / Kultura

Žofie Dares (Dařbujánová) z kapely Mydy Rabycad přišla s příjemným klipem k songu Too Much. V něm se stylizuje do role mladé rozjeté „pařmenky“, která doma uvažuje o svém životním stylu.

May 23

Superúspěšnou desku J.A.R. zremixovali Midi Lidi, Bára Poláková i Mydy Rabycad

Novinky.cz / Kultura

Album Eskalace dobra, které sklidilo nadšené kritiky a posléze i tři Anděly v kategoriích singl, album a skupina, se dočkalo remixů. Nahrávky J.A.R. rozložila a zase znovu složila řada hudebních osobností.

Dec 9

Mydy Rabycad chystají album a koncert v pražském Foru Karlín

Po úspěšném roce, kdy absolvovala turné v USA nebo koncerty na Colours of Ostrava a Metronome Festivalu, má česká skupina Mydy Rabycad dané cíle pro rok 2019. Chystá čtvrtou řadovou desku, kterou chce navázat na úspěch loňského alba M.Y.D…

Aug 31

Elektronicko-funkoví Mydy Rabycad vyrazí na své největší turné. Od září do března

Novinky.cz / Kultura

Mezinárodně úspěšná česká kapela Mydy Rabycad vyráží na turné What is Mydy Rabycad? Od poloviny září až do března dalšího roku projedou Čechy, Moravu, Slezsko i Slovensko.

May 7

Sprachgesang není nadávka, ujistí Kraftklub a Mydy Rabycad na festivale zdarma

Druhého června mohou návštěvníci okolí Mánesova mostu v Praze zažít festival zdarma a jako bonus se dozvědí, co je to sprachgesang. Vystoupí tam mimo jiné Mydy Rabycad, Thom Artway, Ondřej Ruml nebo němečtí Kraftklub.

Mar 22

Vítězové Andělů J.A.R. vydají remixy s Baumaxou, Mydy Rabycad a Polákovou

Novinky.cz / Kultura

Skupina J.A.R., která letos absolutně ovládla udílení hudebních cen Anděl, chystá remixy alba Eskalace dobra pod názvem Eskalace bobra.

Feb 22

Ve Vroutku vystoupí Lamb, Subways či Mydy Rabycad

Novinky.cz / Kultura

Silnou sestavu už hlásí festival Rock for Churchill, který se koná 24. a 25. srpna ve Vroutku. Britští elektroničtí Lamb nebo rockoví The Subways patří zatím k největším jménům.

Feb 19

Ceny Anděl v Praze s venkovním pódiem, Mydy Rabycad i Pokáčem

Novinky.cz / Kultura

Ceny Anděl budou letos 20. března o něco větší show než minule. Odborná porota už finišuje s hlasováním a pořadatelé chystají také venkovní pódium před pražským Forem Karlín, kde proběhne udělování hudebních cen. Hlavní program z haly bude…

Jan 31

Na Anděly nominováni J.A.R., Mydy Rabycad či Mirai

Novinky.cz / Kultura

Nominace na hudební ceny Anděl vyhlásili ve středu v Praze Miro Žbirka, Lenny a organizační tým Andělů. Tři nominace mají J.A.R., podobně i skupina Mirai.

Nov 8

Skupina Mydy Rabycad: Nejlépe jsme se cítili ve Spojených státech

Mydy Rabycad je česká kapela, které se daří nejenom doma, ale i v zahraničí. Po úspěšných koncertech v Jižní Koreji, USA, Kanadě i loni na slavném britském festivalu Glastonbury na svém třetím albu M. Y. D. Y. ještě více definuje styl…

Nov 8

Nová alba: Maroon 5, Sam Smith, Slza i Mydy Rabycad

Poslední dny se nesly ve znamení vydání nových alb amerických Maroon 5, Brita Sama Smitha nebo českých kapel Slza, Škwor či Mydy Rabycad. Za pozornost jistě stojí i emise výběrové desky Bryana Adamse.

Oct 27

Mydy Rabycad vracejí popu smysl

Novinky.cz / Kultura

Česká skupina Mydy Rabycad vydala v pátek třetí studiové album M.Y.D.Y., na němž potvrzuje, že je invenčním a tvrdě pracujícím souborem, který má reálné mezinárodní ambice.

Sep 22

Just Dance! Mydy Rabycad propadli taneční horečce s retro příchutí

Novinky.cz / Kultura

Skupina Mydy Rabycad zveřejnila videoklip k písni Just Dance, která oficiálně vychází 23. září. Drží se tanečního stylu s lehkou retro příchutí.

Jun 24

Kapela Mydy Rabycad v pátek na Glastonbury

Novinky.cz / Kultura

V pátek odpoledne vystoupí naše electroswingová skupina Mydy Rabycad na nejprestižnějším evropském festivalu, britském Glastonbury. V 15.30 hodin přijdou její členové na The Gully Stage v Silver Hayes Area.

Feb 5

Dub Inc, Monkey Business i Mydy Rabycad ve Vroutku

Již 17. ročník hudebního festivalu Rock for Churchill (26. a 27. srpna ve Vroutku) ohlásil francouzskou skupinu Dub Inc, Monkey Business, Iné Kafe, Prago Union, Mydy Rabycad či Dubioza Kolektiv.

Oct 25

Mydy Rabycad překračují hranice elektroswingu

Novinky.cz / Kultura

Mladá tuzemská elektroswigová kapela Mydy Rabycad letos slavila úspěch nejen doma, ale i za hranicemi. Ze čtyřiceti letošních koncertů jich třetinu odehráli v cizině, když vystoupili v Szigedu, v Británii na Maui Waui festivalu i v…

Jun 17

Na Šumava Rocks budou Monkey Business, Electric Lady i Mydy Rabycad

Novinky.cz / Kultura

Tradiční festival Šumava Rocks se opět hlásí s kvalitním jednodenním programem. Akce na ostrově Santos v Sušici proběhne 22. srpna.