English

Týden po zmlácení do bezvědomí: Takhle řádí oběť Vladimír Polívka! Po zranění ani stopy

Blesk.cz

Sotva týden od brutálního napadení, po němž skončil v nemocnici, vyrazil Vladimír Polívka (30) na mejdan. Společnost mu dělal Adam Mišík (23) a též krásky. Pivo teklo proudem a syn Bolka Polívky řádil jak černá ruka.

More from Blesk.cz

Feb 16

Zasloužilý otec Bolek Polívka (74) na projekci nového filmu Sucho: Nejmladší dceru dohazoval herci!

Blesk.cz / Celebrity

Propálil možná něco, co neměl. Herecká legenda Bolek Polívka (74) po středeční projekci filmu Sucho otevřeně promluvil nejen o rodině, ale také o tom, na koho si myslí hercova nejmladší dcera Mariana (16)!

Aug 16

Velká rána pro Bolka Polívku: Zavřeli mu divadlo! Natrvalo

Blesk.cz / Celebrity

Brněnské Divadlo Bolka Polívky a Univerzitní kino Scala musí ukončit působení v dosavadním sídle. Statici našli další závady, sály nelze bezpečně využívat, oznámilo vedení města v tiskové zprávě. Dosud provozovatelé divadla i kina počítali…

Apr 1

Bolka v Brně nechtějí? Národní divadlo se nechce s Polívkou dělit o Redutu

Blesk.cz

Brnem otřásá prudký spor dvou vážených kulturních institucí s početnou fanouškovskou základnou. Do sebe se totiž bez pardonu pustily městem zřizované Národní divadlo Brno (NdB) a soukromé Divadlo Bolka Polívky, dva podobné a přitom tak…

Feb 27

Bolek Polívka má problém: Pro divadlo potřebuje nové prostory

www.blesk.cz

Další akutní problém musí řešit Divadlo Bolka Polívky. Po nedávné prověrce statiky střechy a obnovení provozu je na dohled rekonstrukce střechy sálu. Ta potrvá minimálně dva roky, což znamená pro umělecký soubor najít nový dočasný domov.

Feb 24

Divadlo Bolka Polívky a kino Scala v Brně obnoví provoz: Dostaly požehnání statiků

www.blesk.cz

Divadlo Bolka Polívky a kino Scala v Brně mohou obnovit provoz, který byl přerušený od minulého týdne kvůli pochybnostem o stavu střechy. Měření statiků dopadla dobře, budovy jsou při dodržování stanovených opatření způsobilé k užívání.

Oct 14

Herec Vladimír Polívka vyvedl novou přítelkyni: Září po boku krásné blondýnky!

Blesk.cz / Celebrity

Své soukromí si Vladimír Polívka (32) bedlivě střeží. O to větší bylo překvapení, když na pondělní premiéru filmu Zpráva vyvedl novou přítelkyni. Z pohledné blondýnky nespustil oči celý večer.

Jul 22

Bolek Polívka o „napadení“ syna Vladimíra: Zvláštní slova o šarvátce a alkoholu!

Blesk.cz / Celebrity

Vladimír Polívka (31) na konci června skončil v nemocnici s otřesem mozku poté, co se stal obětí přepadení! Ovšem útok je obestřen tajemstvím, protože nikdo dosud nebyl obviněn, navíc herec po ošetření podepsal revers a zanedlouho po…

Jun 24

Syn Bolka Polívky Vladimír byl brutálně napaden: Ztráta vědomí a převoz do nemocnice!

Blesk.cz / Celebrity

Sympatický herec Vladimír Polívka (30) skončil v nemocnici s otřesem mozku poté, co se stal obětí přepadení! Sám to potvrdil Blesku a vše potvrdila i jeho maminka Chantal Poullain (63).

Jun 10

1815 vstupenek pro "první linii": Divadlo Bolka Polívky otevírá, bude i letní festival

www.blesk.cz

Divadlo Bolka Polívky se po koronavirových omezeních v půli června znovu otevře divákům. Část vstupenek na vybraná představení věnuje jako poděkování příslušníkům záchranných složek a zdravotníkům za jejich nasazení v době pandemie.

Mar 3

Syn Bolka Polívky Vladimír jako „nácek“: Uchvátil ho symbol nacismu!

Blíží se 75. výročí osvobození a s tím i dvoudílný film ČT Anatomie zrady aneb Emanuel Moravec. Vedle Viktora Preisse (72), Milana Kňažka (74) a Mariána Labudy (46) s v něm objeví i Vladimír Polívka (30).

Jan 21

Bolek Polívka povýšil na boha! Poprvé s dcerou a exmanželkou

Blesk.cz / Celebrity

Valašský král Bolek Polívka (70) povýšil na boha! V nové pohádce Největší dar hraje pohanského boha Svarožice a na place se vůbec poprvé potkává s dcerou Aničkou (40) a exmanželkou Chantal (63)!

Sep 14

Principál Polívka ukázal vylepšené divadlo: Sedačky nevržou a jeviště je fortelnější

www.blesk.cz

V brněnském Divadle Bolka Polívky na Jakubském náměstí už nebudou vrzat sedačky ani podlaha na jevišti. Město Brno jako majitel budovy investovalo přes léto tři miliony korun do nového čalounění sedaček i do "prken, která znamenají svět".…

May 12

Bolek Polívka a Milan Lasica se potkali na jevišti: Kdo z nich je Klíště?

www.blesk.cz

Dva staří herci, oba dávní přátelé, se setkávají v klubu divadla, v němž každý z nich pracuje na roli v jiné inscenaci. Společně zjišťují, že jejich setkání by bylo radostnější, kdyby nebylo nepříjemných vzpomínek, výčitek a sebestřednosti…

Feb 28

Zemřel divadelní a filmový herec Jiří Pecha (†74), parťák Bolka Polívky

Blesk.cz / Celebrity

Zemřel herec Jiří Pecha (†74), herecký a divadelní kolega Bolka Polívky (69). Smutnou informaci o Pechově úmrtí zveřejnil na facebooku divadelník Břetislav Rychlík (60), později ji pro ČTK potvrdila mluvčí divadla Husa na provázku Alžběta…

Apr 8

Bolek Polívka o synovi: Vladimír má trauma z matky Chantal Poullain!

Herci Bolek Polívka (67) a jeho syn Vladimír (27) spolu hrají ve hře Šašek a syn. kde Vladimír nahradil vedle svého táty maminku Chantal Poullain. Jaká je spolupráce mezi otcem a synem? A z čeho má Polívka junior podle svého otce trauma?

Jun 1

Pomlácený syn Bolka Polívky Vladimír: Modřiny ve tváři maskoval brýlemi!

Rvačka nebo pořádně bujará noc. Jen tak se dají vysvětlit modřiny ve tváři, kterými se pochlubil syn Bolka Polívky (66) Vladimír Polívka (26). I když snažil maskovat brýlemi a kloboukem, bolestné fleky kolem očí neschoval.

Apr 11

Herec Bolek Polívka poprvé o své vážné nemoci: Jsem vyřazen ze života!

Blesk.cz / Celebrity

Nenápadné zdravotní potíže vyústily v drsnou diagnózu: lymská borelióza! Bolka Polívku (66) zcela vyřadila z běžného provozu. Kvůli bolestem rušil představení a přišel o všechny radosti života.

Mar 18

Bolek Polívka versus syn Vladimír: Močení na ulici mají zřejmě v genech!

Blesk.cz

Tak se ukázalo, že se Vladimír Polívka (26) potatil po otci Bolkovi (66). A nejenom v herectví. S „trojkou v žíle“ to oba umí na ulici slušně roztočit. Nutkavou potřebu močit řeší na místě a vratkou chůzi mají téměř totožnou.

Jan 22

Přestřelka mezi Polívkou a ČT: Podle Bolka nechtějí jeho Manéž, podle televize vše blokuje herec

Blesk.cz / Celebrity

Herec Boleslav Polívka si stěžoval, že Česká televize (ČT) už nechce točit dříve úspěšný pořad Manéž a že neví proč. ČT ale uvedla, že o další, v pořadí již 54. díl, zájem má, avšak dosud neobdržela námět. Přitom o něj žádala už loni v…

Nov 25

Syn Bolka Polívky Vladimír: Koupil si dům u tátovy zkrachovalé farmy!

Blesk.cz / Celebrity

Divadelní herec Vladimír Polívka (26) si pořídil dům v sousedství svého otce Bolka (66). I když většinu času tráví v pražském bytě, protože v Praze má víc práce, Vánoce stráví s rodiči a sourozenci v Olšanech.